Bana Yardım Edin.. :(
1.861 görüntülenme · 11 yanıt
Sevgili abilerim , ablalarım , kardeşlerim..Birazcık vaktinizi alıcam ama bu benim için çok önemli :( Ben henüz 17 yaşımdayım. Allaha şükür elimden geldiğince ibadetlerimi de yapıyorum (lütfen övünmek gibi anlamayın :( ) şu son 1 ay içerisinde o kadar mutsuzum ki :( hergünüm üzülmekle geçiyor,sabah gülsem akşama gözyaşı olarak bana geri dönüyor yemin ederim :( . Sizlerden yardım istiyorum , genellikle namazlarımdan sonra Risale okuyorum ya da Kur'an meali okuyorum. Ama sadece 15-20 dakikalığına beni rahatlatabiliyor bu yaptıklarım :( çok kötü durumdayım , malum 2 sonra öss var ona bile çalışamıyorum. Çok huzursuzum , evde ruh gibiyim , kilo almak için o kadar didinirken 4 kilo verdim :( Ve bütün bunlar tek bi insan yüzünden oldu :( Sizlerinde zamanını almak istemiyorum ama lütfen bu Din kardeşinize de ufak tefek bişeyler yapın , burda gördüm ; bazı zor durumda olan insanlar salavat istiyor , ben istemeye utanıyorum :( işte elinizden geldiğince bana yardım edin ..Allah herkesten razı olsun , hayırlı forumlar :(
"Ben Onlara Sure Veriyorum, Çünkü Benim Azabım Pek Yamandır."
A'raf Suresi 183. Ayet.
"Onların Bu Kabil İddealarından Dolayı Senin Canının Sıkıldığını Çok İyi Biliyoruz, Sen Allah a Yönel, Hamd İle Secde Et.."
Hicr Suresi 97. Ayet
"Sonrası, senin için öncesinden elbette ki daha mutlu ve kutlu olacaktır."
Duha Suresi 4. Ayet.
"İman edip hayra ve barışa yönelik işler yapanlara gelince, onlar bir bahçe içinde mutlu kılınırlar."
Rum Suresi 15. Ayet.
Yanlışım Varsa Düzeltin...
A'raf Suresi 183. Ayet.
"Onların Bu Kabil İddealarından Dolayı Senin Canının Sıkıldığını Çok İyi Biliyoruz, Sen Allah a Yönel, Hamd İle Secde Et.."
Hicr Suresi 97. Ayet
Duha Suresi 4. Ayet.
"İman edip hayra ve barışa yönelik işler yapanlara gelince, onlar bir bahçe içinde mutlu kılınırlar."
Rum Suresi 15. Ayet.
Malik_13, post: 1010154, member: 97586Sevgili abilerim , ablalarım , kardeşlerim..Birazcık vaktinizi alıcam ama bu benim için çok önemli :( Ben henüz 17 yaşımdayım. Allaha şükür elimden geldiğince ibadetlerimi de yapıyorum (lütfen övünmek gibi anlamayın :( ) şu son 1 ay içerisinde o kadar mutsuzum ki :( hergünüm üzülmekle geçiyor,sabah gülsem akşama gözyaşı olarak bana geri dönüyor yemin ederim :( . Sizlerden yardım istiyorum , genellikle namazlarımdan sonra Risale okuyorum ya da Kur'an meali okuyorum. Ama sadece 15-20 dakikalığına beni rahatlatabiliyor bu yaptıklarım :( çok kötü durumdayım , malum 2 sonra öss var ona bile çalışamıyorum. Çok huzursuzum , evde ruh gibiyim , kilo almak için o kadar didinirken 4 kilo verdim :( Ve bütün bunlar tek bi insan yüzünden oldu :( Sizlerinde zamanını almak istemiyorum ama lütfen bu Din kardeşinize de ufak tefek bişeyler yapın , burda gördüm ; bazı zor durumda olan insanlar salavat istiyor , ben istemeye utanıyorum :( işte elinizden geldiğince bana yardım edin ..Allah herkesten razı olsun , hayırlı forumlar :(
selamün aleyküm kardeşim
allah yadımcın olsun
senin için 100 salavat
100 ya sabır çekeceğim inşallah
yeni üyesin kardeşim o yüzden konuyu buraya açmışsın
bu konuyu dua köşesine açarsan daha iyi olur
sana daha faydalı oluruz
allah sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşallah amiinn
İNŞİRAH SURESİ
(94/12. sure)
94.1 Açıp genişletmedik mi senin göğsünü!
94.2 İndirmedik mi üzerinden ağır yükünü!
94.3 Ki o, belini çatırdatmıştı senin.
94.4 Ve yüceltmedik mi senin şanını!
94.5 Demek ki, zorluğun yanında bir kolaylık mutlaka var!
94.6 Zorluğun yanında bir kolaylık muhakkak var!
94.7 O halde, boşalır boşalmaz yeni bir işe koyulup yorul!
94.8 Ve yalnız Rabbine yönelip doğrul!
(94/12. sure)
94.1 Açıp genişletmedik mi senin göğsünü!
94.2 İndirmedik mi üzerinden ağır yükünü!
94.3 Ki o, belini çatırdatmıştı senin.
94.4 Ve yüceltmedik mi senin şanını!
94.5 Demek ki, zorluğun yanında bir kolaylık mutlaka var!
94.6 Zorluğun yanında bir kolaylık muhakkak var!
94.7 O halde, boşalır boşalmaz yeni bir işe koyulup yorul!
94.8 Ve yalnız Rabbine yönelip doğrul!
Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Kardeşim Kur'an-ı Kerim'e sünnetlere daha iyi sarıl. Risale-i Nur okuman güzel, inşaALLAH sana yardımcı olacaktır. Boş kaldığın zamanlarda da Yüce ALLAH'ı bol bol zikret kardeşim. Bunlar bir kişinin yüzünden oldu demişsin. Unutma insan iyi veya kötü ne yaparsa kandisi yapar. Olan olmuş geçmişe sünger çek, Yüce ALLAH'a dua et, inşaALLAH atlatacaksın.
Selam ve dua ile...
Kardeşim Kur'an-ı Kerim'e sünnetlere daha iyi sarıl. Risale-i Nur okuman güzel, inşaALLAH sana yardımcı olacaktır. Boş kaldığın zamanlarda da Yüce ALLAH'ı bol bol zikret kardeşim. Bunlar bir kişinin yüzünden oldu demişsin. Unutma insan iyi veya kötü ne yaparsa kandisi yapar. Olan olmuş geçmişe sünger çek, Yüce ALLAH'a dua et, inşaALLAH atlatacaksın.
Selam ve dua ile...
KalemdarSilahşör, post: 1010212, member: 79477"Ben Onlara Sure Veriyorum, Çünkü Benim Azabım Pek Yamandır."
A'raf Suresi 183. Ayet.
Hicr Suresi 97. Ayet
Duha Suresi 4. Ayet.
Rum Suresi 15. Ayet.
krdsim sana en güzel yol gösterecek örnekler verdi allah kulunu sınavlardan gecirir unutma krdsim. sende bu sınavı elinden geldigi kadarıyla dolu dolu allaha kulluk ederek gecir eminim derdi veren veren rabbim dermanınıda en kısa zamanda verecektir alaha emanet ol dua ile...
selamun aleyküm kardesım..
öncelikle aramıza hosgeldın..
durumuna cok üzldüm inan kii..
sabret kardesım ..
Rabbım kımseye kaldıramayacagı yükü yüklemezmiş...
sabret sabredenlere mutlaka mükafatı verılırmiş...
senın ıcın namazlarımdan sonra dua edicem inşallah...
tez zamanda huzura kavusursun..
şunu da unutma Allah sevdiği kuluna cok dert verırmıs...
hayırlı akşamlar...
öncelikle aramıza hosgeldın..
durumuna cok üzldüm inan kii..
sabret kardesım ..
Rabbım kımseye kaldıramayacagı yükü yüklemezmiş...
sabret sabredenlere mutlaka mükafatı verılırmiş...
senın ıcın namazlarımdan sonra dua edicem inşallah...
tez zamanda huzura kavusursun..
şunu da unutma Allah sevdiği kuluna cok dert verırmıs...
hayırlı akşamlar...
Bedensel ve Ruhsal Sorunların İçin
15-20 dakikalık rahatlama yerine ömür boyu mutluluk...
www.serefcakmak.com isimli sitemizdeki günlük dersi yapmanı tavsiye ediyorum.
Bahsettiğin tüm sorunlardan kurtulacaksın.
Ziyaretçi defterindeki yüzlerce insanın hayat hikayelerini okumanı temenni ediyorum..
Allah yardımcın olsun.
15-20 dakikalık rahatlama yerine ömür boyu mutluluk...
www.serefcakmak.com isimli sitemizdeki günlük dersi yapmanı tavsiye ediyorum.
Bahsettiğin tüm sorunlardan kurtulacaksın.
Ziyaretçi defterindeki yüzlerce insanın hayat hikayelerini okumanı temenni ediyorum..
Allah yardımcın olsun.
Selamünaleyküm;
Allah c.c. yardımcınız olsun konu başlığınız tarafımca forma uygun hale getirilmiştir bilginize.
Selam ve dua ile
Allah c.c. yardımcınız olsun konu başlığınız tarafımca forma uygun hale getirilmiştir bilginize.
Selam ve dua ile
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54121-bana-yardim-edin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- BANA YARDIM EDİN NE YAPMAM GEREKİYOR? Nasihatler 26 cevap
- Arkadaşlar bana yardım edin İslam'da Aile Hayatı 24 cevap
- Allah rızası için bana yardım edin Tanışma Köşesi 9 cevap
- bana dua ermisiniz yuvamın ykılmaması için bu iftiradan kurtulmam için yardım edin Dua Bölümü 3 cevap
- bana dua ermisiniz yuvamın ykılmaması için bu iftiradan kurtulmam için yardım edin Dua Bölümü 7 cevap
- nazarın etkilerinden kurtulamıyorum ne olur bana yardım edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.