Ne yapsam unutamıyorum bana yardım edin lütfen...cok pişmanım

1.848 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
secdealasecde

secdealasecde

Yeni Üye · 1 mesaj

Selamünaleyküm karddeşlerim bunu nasıl anlatacağımı bilemiyorum bir günah işledim içinde kul hakkıda var allah affeder biliyorum rabbime hüsnü zanda bulunuyorum ama kul hakkı beni ümitsizliğe götürüyor, yaptığım hatandan dolayı cok utanıyorum, kendime saygım klamadı, geceleri yatamaz oldum, annemi ve babamıda üzmek istemiyorum halime cok üzülüyorlar, bu utançla nasıl yaşarım bilmiyorum benim nefsim bunu kaldıramadı, yaşamak istemiyorum...
Gözyasi

Gözyasi

Kıdemli Üye · 201 mesaj

A.S bence git hakkina girdin kisiden helalik al. Ne yapdini bilmiyorum ama elinden geleni yap o kisiden helalik almak icin... Allah yardimcin olsun...
efeizmir

efeizmir

Yeni Üye · 1 mesaj

Aleyküm selam. Acizane fikrim ; herne ölçüde günah işlesekte , günahımız ne kadar büyük olsada , kul hakkına girsekte yani kısacası kötüye ne kadar dalsakta tövbe edip pişman olmaktan ziyade bir başka yol yok. Heleki ümitsizlik diye bir kavram yok dinimizde. Kız çocuklarını diri diri toprağa gömen bir topluluktan sahabe gibi eşsiz insanları çıkaran efendimizin yolunda elbette bizede çıkış vardır. herşey ümitle başlar .... Gerçek pişmanlık ve tövbe affa vesiledir. Kul hakkı ise, mümkün yolu varsa helalleşmek yoksada elimizden gelen herşeyi yapıp sonrasınıda ALLA' a havale etmek.. Ne demiş merhum ;"YEİS ÖYLE BİR BATAKLIKKİ DÜŞERSEN BOĞULURSUN , AZMİNE SARIL SIMISIKI BAK NE OLURSUN."
Dağ Çiçeği

Dağ Çiçeği

Mübarek Üye · 1.779 mesaj

Konunuzu ilgili bölüme taşıdım.
Rabbim yardımcınız olsun..ferah kapıları açsın..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.