nazarın etkilerinden kurtulamıyorum ne olur bana yardım edin
1.718 görüntülenme · 6 yanıt
merhaba ben 17 yaşındayım bu sene össye hazırlanıyorum ancak dertler birtürlü benim ve ailemin yakasını bırakmıyor lütfen yardım edin benim ve ailem için dua okuyabilir misiniz rica etsem?dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var ailemin üzerinde nazar olduğunu düşünüyorum ve çok korkuyorum
bende dua ettim size kardeşim sıkıntı ALLAHdan bize sabretmek düşer ayrıca nazar için
veiyyekadullezine keferu leyuzlıguneke biebsarihim lemma semiuzzikra ve yegulune innehu lemecnun vema huve illa zıkrullıl alemin.bu nazar ayetidir bu ayeti bol bol oku suya oku tüm aile bireyleri içsin.şifa ALLAHdanSELAMETLE KALIN
veiyyekadullezine keferu leyuzlıguneke biebsarihim lemma semiuzzikra ve yegulune innehu lemecnun vema huve illa zıkrullıl alemin.bu nazar ayetidir bu ayeti bol bol oku suya oku tüm aile bireyleri içsin.şifa ALLAHdanSELAMETLE KALIN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39949-nazarin-etkilerinden-kurtulamiyorum-ne-olur-bana-yardim-edin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- NAZARIN GERCEK HİKAYESİ İslam'da Aile Hayatı 13 cevap
- ne olur bana da dua edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- HİDAYETE ERMEK VE İBADETİMİ TAM YAPMAM İÇİN NE OLUR BANA DUA EDİN VE ÖNERİLERİNİZ Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- Bana Yardım Edin.. :( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- bana dua ermisiniz yuvamın ykılmaması için bu iftiradan kurtulmam için yardım edin Dua Bölümü 7 cevap
- Ne yapsam unutamıyorum bana yardım edin lütfen...cok pişmanım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.