bana dua ermisiniz yuvamın ykılmaması için bu iftiradan kurtulmam için yardım edin

946 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
ECENAZ123

ECENAZ123

Üye · 23 mesaj

bana dua ermisiniz yuvamın ykılmaması için bu iftiradan kurtulmam için yardım edin yargısız yargılayanlardan kurtulma için allah rızası için bana dua edermisiniz yüzyüze geldiğimde güçlüolmam için
Margos

Margos

Aktif Üye · 78 mesaj

Selamun Aleyküm. Allah herkesin kalbine ilim irfan versin.. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. Çok dua ediyorum sizler için Allah yuvanızı yıkmasın.. Selam ve Dua ile..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

(Yalan söyleyenler, iftira edenler, ancak Allah’ın âyetlerine inanmayanlardır. İşte onlar, yalancıların tâ kendileridir.) [Nahl 105]

Bu hakikatten yoksun ve bir haber olana ne anlatabilirsiniz ki!ALLAH celle celaluh yardımcınız olsun ve düzlüğü çıkarsın inşaALLAH.....
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

canım allah yardımcın olsun allahım yuvanın devamını sağlasın ne diyeyim ki saff suresini söylemişti burdan bir arkadaş bana faydasını görmüştüm sende oku olurmu
ECENAZ123

ECENAZ123

Üye · 23 mesaj

allah razı olsun hepinizden çok duaya ihtiyacım var bu zalimlere karşı evladım için yuvam için
merve_talat

merve_talat

Kıdemli Üye · 211 mesaj

ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM ALLAHIM DÜNYADA VE AHİRETTE İYİLİK VERSİN SİZİ BU SIKINTILI ZAMANLARINIZDAN KURTARSIN BOL BOL DUA EDELİM İNŞAALLAH ESMAÜL HÜSNA OKUYALIM
“Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azıym.”
“Allah’a güvendim (bana yeter) tanrı yoktur O vardır, ki ben de O’na bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.”
BU DUA YI SABAH AKŞAM 7 KERE OKUDUĞUNDA FAYDA GÖRÜRSÜN İNŞAALLAH (OKUMADAN ÖNCE 1 FATİHA 3 İHLAS SÜRESİNİ OKUYUP PEYGAMBER EFENDİMİZİN RUHUNA HEDİYE EDİLİR) TEKRARDAN ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH A EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
Seyren

Seyren

Mübarek Üye · 1.036 mesaj

KAAN ERDEM(Yalan söyleyenler, iftira edenler, ancak Allah’ın âyetlerine inanmayanlardır. İşte onlar, yalancıların tâ kendileridir.) [Nahl 105]

Bu hakikatten yoksun ve bir haber olana ne anlatabilirsiniz ki!ALLAH celle celaluh yardımcınız olsun ve düzlüğü çıkarsın inşaALLAH.....

Yazılandan öteye Ayetten başka hakikate gerek yok.ALLAH yardımcın olsun kardeşim.
ECENAZ123

ECENAZ123

Üye · 23 mesaj

allahrazı olsun hepinizde benden dualarınızı etsik etmeyiniz ne olur
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.