bana dua ermisiniz yuvamın ykılmaması için bu iftiradan kurtulmam için yardım edin
946 görüntülenme · 7 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
(Yalan söyleyenler, iftira edenler, ancak Allah’ın âyetlerine inanmayanlardır. İşte onlar, yalancıların tâ kendileridir.) [Nahl 105]
Bu hakikatten yoksun ve bir haber olana ne anlatabilirsiniz ki!ALLAH celle celaluh yardımcınız olsun ve düzlüğü çıkarsın inşaALLAH.....
Bu hakikatten yoksun ve bir haber olana ne anlatabilirsiniz ki!ALLAH celle celaluh yardımcınız olsun ve düzlüğü çıkarsın inşaALLAH.....
canım allah yardımcın olsun allahım yuvanın devamını sağlasın ne diyeyim ki saff suresini söylemişti burdan bir arkadaş bana faydasını görmüştüm sende oku olurmu
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM ALLAHIM DÜNYADA VE AHİRETTE İYİLİK VERSİN SİZİ BU SIKINTILI ZAMANLARINIZDAN KURTARSIN BOL BOL DUA EDELİM İNŞAALLAH ESMAÜL HÜSNA OKUYALIM
“Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azıym.”
“Allah’a güvendim (bana yeter) tanrı yoktur O vardır, ki ben de O’na bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.”
BU DUA YI SABAH AKŞAM 7 KERE OKUDUĞUNDA FAYDA GÖRÜRSÜN İNŞAALLAH (OKUMADAN ÖNCE 1 FATİHA 3 İHLAS SÜRESİNİ OKUYUP PEYGAMBER EFENDİMİZİN RUHUNA HEDİYE EDİLİR) TEKRARDAN ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH A EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
“Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azıym.”
“Allah’a güvendim (bana yeter) tanrı yoktur O vardır, ki ben de O’na bağlanıp işimi ona bıraktım; O arşın aziym rabbidir.”
BU DUA YI SABAH AKŞAM 7 KERE OKUDUĞUNDA FAYDA GÖRÜRSÜN İNŞAALLAH (OKUMADAN ÖNCE 1 FATİHA 3 İHLAS SÜRESİNİ OKUYUP PEYGAMBER EFENDİMİZİN RUHUNA HEDİYE EDİLİR) TEKRARDAN ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH A EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
KAAN ERDEM(Yalan söyleyenler, iftira edenler, ancak Allah’ın âyetlerine inanmayanlardır. İşte onlar, yalancıların tâ kendileridir.) [Nahl 105]
Yazılandan öteye Ayetten başka hakikate gerek yok.ALLAH yardımcın olsun kardeşim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84078-bana-dua-ermisiniz-yuvamin-ykilmamasi-icin-bu-iftiradan-kurtulmam-icin-yardim-edin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bana dua ermisiniz yuvamın ykılmaması için bu iftiradan kurtulmam için yardım edin Dua Bölümü 3 cevap
- Allahım bana yardım et bana kuvvet ver ki anneme destek olabiliyim.... Görüş- Öneri- İstek 15 cevap
- Allah rızası için bana dua edin kardeşlerim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- Allah rızası için bana yol gösterin. Peygamberimiz Muhammed Mustafa aşkına ey dostlar Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- secde ediyorum RABBİME bana secde ihsan ettiği için... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- çooook şükür rabbim bana peygamber meslegini nasip ettigin için Genel Konular 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.