bana yardımcı olun lütfen intiharın eşiğindeyim

5.429 görüntülenme · 63 yanıt

Paylaş:
kaniirfan

kaniirfan

Mübarek Üye · 647 mesaj

elaaa, post: 995035, member: 31574selamün aleyküm ..size daha önce iş yerimden bahsetmiştim çok kötü bir yer olduğunu anlatmıştım bugün bana iftira attılar para aldığımı söylediler yarın kamera kayıtlarını izlettiricem onlara benim yapmadığımı anlayacaklar nasıl insanlar bunlar dayanamıyorum artık yapamıyorum en son duyucağım sözleri duydum canım çok yanıyor ...

iftira denen elbise her bedene oturmaz
o yüzden sabret ve sabrederken aklından şunları geçir : ALEMDE NE İNSANLAR VAR DAHA AĞIR İFTİRALARA MARUZ KALAN VE HERKES KALDIRABİLECEĞİ KADARINI ÜSTLENİYOR.
armour

armour

Kıdemli Üye · 301 mesaj

elaa bence yapman gereken allaha sığınman neler oldu bilmiyorum ama beş para etmez insanlar için değmez....allah kuluna kafi değilmi.?? allah yardımcın olsun kardeşlerin olarak burdayız inşallah...
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Güzel kardeşim allah yardımcın olsun . Ama kötü düşünme bak bu senin için belkide bir hayra veSile olcak sende bu şekilde sınanıyorsun bunu sakın unutma. Bu sınavı iyi ver. Canı sana kim verdiyse (allah c.c.) o alır sen hüküm bağlama. Gerçek işallah ortaya cıkacaktır. Selam ve dua ile kal.

Allah sabredenlerle beraberdir. Sen kendini sakın yanlız bilme....
ceylin2009

ceylin2009

Yeni Üye · 0 mesaj

Sabret Arkadasim ..

Allah Yardimcin Olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.