bana yardımcı olun lütfen intiharın eşiğindeyim
5.511 görüntülenme · 63 yanıt
selamün aleyküm ..size daha önce iş yerimden bahsetmiştim çok kötü bir yer olduğunu anlatmıştım bugün bana iftira attılar para aldığımı söylediler yarın kamera kayıtlarını izlettiricem onlara benim yapmadığımı anlayacaklar nasıl insanlar bunlar dayanamıyorum artık yapamıyorum en son duyucağım sözleri duydum canım çok yanıyor ...
elaaa, post: 995035, member: 31574selamün aleyküm ..size daha önce iş yerimden bahsetmiştim çok kötü bir yer olduğunu anlatmıştım bugün bana iftira attılar para aldığımı söylediler yarın kamera kayıtlarını izlettiricem onlara benim yapmadığımı anlayacaklar nasıl insanlar bunlar dayanamıyorum artık yapamıyorum en son duyucağım sözleri duydum canım çok yanıyor ...
canım ben daha önce senın yazılarını okumadım eskı msjlarıda sımdı okudum ınanamırum bu rezıl ınsanlardan kurtuldugun ıcın dua etmelısın neler konusmuslar nelere sahıt olmusssun allahım aklımı koru bıde ustune bu ıftıra butun bunları sana kasıtlı yapıyorlar senı dını yonden ne varsa somurmeye calısmıslar resmen boyle olmus hemen uzaklas ordan hemen bu bılınçlı yapılıyor kendını temıze cıkarmana bıle gerek yok bence allah senı bılıyor bu ınsanların yanından uzaklas hemen uzaklas allah senı beterınden korusun of canım cok sıkıldı
bilerek yapıyorlar diyor herkes senin zaten kimse öyle bişey yapmicağını biliyor zaten diyorlar ama ben artık pes ettim elim ayağım hala titriyor ilaç içiyorum sakinleşmek için ... cevap yazdığın için teşekkür ederim allah razı olsun ..
selamun aleyküm canım kardeşim.Üzme kendini.Allah biliyor sen biliyorsun.
Üzülmesi gereken onlar.Belli ki bilerek yapılıyor.Onlar da doğruyu biliyorlar.
Allah'a güven.Rabbim büyük.Sakinleştirmeye çalış kendini canım benim.
Git bi abdest al rahatlamaya çalış.Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim..
Üzülmesi gereken onlar.Belli ki bilerek yapılıyor.Onlar da doğruyu biliyorlar.
Allah'a güven.Rabbim büyük.Sakinleştirmeye çalış kendini canım benim.
Git bi abdest al rahatlamaya çalış.Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim..
benzer olaylar yaşadım, bu gece senin rahata kavuşabilmen dileğiyle 70 ihlas okuyacağım...
Ama sende;
hergün işe giderken, 3er Defa;
Ayetel Kürsi, Felak, Nas ve İhlas Surelerini oku !
Sırasına da dikkat etmeni öneririm.
"Hasbünallahü ve nimel vekil nimel mevla ve nimen nasir"
"Allah Bize yeter, ne güzel Vekil dir O"
cümlesini oku, içinin huzurla dolacağını farkedeceksin..
Unutma, Allah Sevdiği Kullarına Zulmedermiş !!!
bu arada:
"Onların bu kabil iddialarından dolayı Senin canının sıkıldığını çok iyi biliyoruz."
"Ama Sen Rabbini hamd ile tenzih et ve secde edenlerden ol."
"Sana yakin gelip çatıncaya kadar da Rabbine ibadet et."
Hicr Sure-i Celilesi 97-99. Ayet-i Kerimesi
Allah a Güven, içini ferah tut !
Ama sende;
hergün işe giderken, 3er Defa;
Ayetel Kürsi, Felak, Nas ve İhlas Surelerini oku !
Sırasına da dikkat etmeni öneririm.
"Hasbünallahü ve nimel vekil nimel mevla ve nimen nasir"
"Allah Bize yeter, ne güzel Vekil dir O"
cümlesini oku, içinin huzurla dolacağını farkedeceksin..
Unutma, Allah Sevdiği Kullarına Zulmedermiş !!!
bu arada:
"Onların bu kabil iddialarından dolayı Senin canının sıkıldığını çok iyi biliyoruz."
"Ama Sen Rabbini hamd ile tenzih et ve secde edenlerden ol."
"Sana yakin gelip çatıncaya kadar da Rabbine ibadet et."
Hicr Sure-i Celilesi 97-99. Ayet-i Kerimesi
Allah a Güven, içini ferah tut !
elaaa, post: 995047, member: 59734kapalıyım diye hep aşağılandım inanamıyorum hala halaa ağlıyorum kalbim sıkışıyor allaha havale ediyorum sizi dedim ...
ah be canım bu ınsanların ettıgı kelımeleri duydun allaha havale edıyrum desen guler gecerler uzak dur ordan ayrıl gıtme sakın aglama allahın adaletı cok buyuk hepımız bılıyruz sen haklısın uzulme allah senden yana onlara hakettıklrını elbet verıcek masus yapıyorlar sana yapmak ıstedıklerı durum suankı senın yasadıgın seyler ıcınde dustugun acı bu psıkolojı zaten bunu bılınclı yasatıyorlar sen tertemızsın ıcın rahat bundan otesı varmı ben daha kotu durumda olmandan korkuyorum orada bunları yasamıssın daha kotusunude yasayabılırsın canım donme oraya sakın donme
Bu arada yazmayı unutmuşum kusuruma bakma:
Sana yakîn gelinceye kadar da Rabbine ibâdet et. (Hicr sûresi: 99)
Yakin: "ÖLÜM"
Sana yakîn gelinceye kadar da Rabbine ibâdet et. (Hicr sûresi: 99)
Yakin: "ÖLÜM"
çapada oturuyormussun nerde çalısıyosun sen aksaraymı acaba dedım hanı yakın ya bırbırlerıne orası çok temız bır yer degıl cıvarları vs canım hepımız sana dua edıcez bak kalemdar sılahsor kardesımız sana çok guzel dualr yazmıs allah razı olsun hepımız sana okuyacgız ne olur kendını uzme gun dogmadan neler dogar keske yapabılcegım daha fazla bısey olsa bakmakla yukumlu oldugun ınsanlar varmıs allah yardımcın olsun ama ne bılıyım orası bana tekın gelmedı ıste
Evet değil hiç köşe başlarında 18 hatta 15 yaşında kızları satıyorlar ruslar çok aksaraydan zaten iğreniyorum artık ama ben yinede sabrettim yinede .. Allaha sığındım ananem hep 3 tane ayetel kürsi okuyor sabahları başıma bişey gelmesin diye .. Allah razı olsun hepinizden
elaaa, post: 995069, member: 31574Evet değil hiç köşe başlarında 18 hatta 15 yaşında kızları satıyorlar ruslar çok aksaraydan zaten iğreniyorum artık ama ben yinede sabrettim yinede .. Allaha sığındım ananem hep 3 tane ayetel kürsi okuyor sabahları başıma bişey gelmesin diye .. Allah razı olsun hepinizden[/QUOTE
SENDENDE RAZI OLSUN CANIM ALLAHA EMANET OL GELISMELERDEN HABER VER RABBIM SENI KORUSUN AMIN.....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53364-bana-yardimci-olun-lutfen-intiharin-esigindeyim · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.