Hz. Muhammed te, hastalandığında yada bir nazardan felan şüphelendiğinde Felak Ve Nas Suresini Okuyup, Üzerine, Ellerine Üflermiş, elinide hasta olan yerlerine sürüp, Allah tan Şİfa istermiş...Zaten Felak ve Nas suresi, bu ve bunun gibi durumlar için indirilmiş...
bana yardımcı olun lütfen intiharın eşiğindeyim
5.429 görüntülenme · 63 yanıt
Bizim burdaki Cami nin İmamı, Ayetel Kürsiyi Okuyup, Çevrene Ve Kendi Üzerine Üfle Demişti...
Hz. Muhammed te, hastalandığında yada bir nazardan felan şüphelendiğinde Felak Ve Nas Suresini Okuyup, Üzerine, Ellerine Üflermiş, elinide hasta olan yerlerine sürüp, Allah tan Şİfa istermiş...Zaten Felak ve Nas suresi, bu ve bunun gibi durumlar için indirilmiş...
elaaa, post: 995080, member: 96544bende okuyorum ananemde ama .. vergi kaçakçılığıda yapıyorlar acaba mahkemeyemi versem ?[/QUO
VERSEN BISEY DEGISMEZ SEN BUTUN BUNLARLA BOSUNA UGRASMIS OLURSUN VAKIT VE PARA KAYBI VS BUNLAR DOGRU DUZGUN İŞ YAPMIYORLAR FIRMA DUZGUN DEGIL MILYONLARCA KISI BOYLE HERSEYLERI KALPAZANLIK YANI UGRASMAYA DEGMEZ DUALRIMIZ SENINLE .....ALLAH SENI HER TURLU KOTULUKTEN MUHAFAZA EYLESIN BUTUN GENÇ KIZLARI AMİN
elaaa, post: 995035, member: 31574selamün aleyküm ..size daha önce iş yerimden bahsetmiştim çok kötü bir yer olduğunu anlatmıştım bugün bana iftira attılar para aldığımı söylediler yarın kamera kayıtlarını izlettiricem onlara benim yapmadığımı anlayacaklar nasıl insanlar bunlar dayanamıyorum artık yapamıyorum en son duyucağım sözleri duydum canım çok yanıyor ...
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM kul kakkı kadar kötü birşey yoktur onlar nasıl hesap veririler bilemiyorum artık.sen nasılsa kendinden eminsin boşver ALLAHA havale et sıkma canını..
Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Yok yok ben yanlış okudum ya da kardeşim yanlışlıkla yazdı, yüreği değil, nefsi ona yanlış yazdırdı bu başlığı eminim. Çünkü; ben bilirim ki bu kardeşim kuyuya atılan Yusuf'un ümmetinden, en yakınları tarafından suçlanan Hz. Muhammed (sav)'in ümmetinden, başına türlü türlü işler gelsede sabreden Peygamberlerin ümmetinden. O yüzden nefsine yenilmeyip, sabredeceğine, her şeyin kendisi için hayırlı olacağına inanacağına eminim.
Selam ve dua ile...
Yok yok ben yanlış okudum ya da kardeşim yanlışlıkla yazdı, yüreği değil, nefsi ona yanlış yazdırdı bu başlığı eminim. Çünkü; ben bilirim ki bu kardeşim kuyuya atılan Yusuf'un ümmetinden, en yakınları tarafından suçlanan Hz. Muhammed (sav)'in ümmetinden, başına türlü türlü işler gelsede sabreden Peygamberlerin ümmetinden. O yüzden nefsine yenilmeyip, sabredeceğine, her şeyin kendisi için hayırlı olacağına inanacağına eminim.
Selam ve dua ile...
elaaaevet dayanamicağımı zannettim o an ama sabreden en güzel mukafatı alırmış sabrettim ve işten çıktım şimdi işsizim ama iş bulucam inanıyorum bir kapı kapanırsa diğer kapı açılır ..
Selamun aleyküm kardeşim.
Oradan çıktığına çok sevindim.
Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir iş nasip etsin sana inşaallah.
Dualarımda olacaksın.Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Selamun Aleykum canım,
Namaz için tam kalkacakken senin yazını gördüm,Canım RABBİM mzlumun yanındadır,zalim yaptığı zulümlerin karşılığını mutlaka görür,bu senin için bir imtihandı herhalde,ama sen örtünü çıkarmak yerine,orayı terk ettin,inş. kazananlardan oldun.Allah razı olsun.
Canım kayıtları izlettin mi,utanmadılar mı,neyse boşver önemli olan bizim kendimizden emin olmamız,onlara birşeyler ıspatlamak zorunda değiliz RABBİM bizi biliyor bizde bunun bilincindeyiz çok şükür.
İnş. Allah en kısa zamanda helal rızık kapıları açsın,Dualarımız seninle olacak.
Selam ve Dua ile Canım
Namaz için tam kalkacakken senin yazını gördüm,Canım RABBİM mzlumun yanındadır,zalim yaptığı zulümlerin karşılığını mutlaka görür,bu senin için bir imtihandı herhalde,ama sen örtünü çıkarmak yerine,orayı terk ettin,inş. kazananlardan oldun.Allah razı olsun.
Canım kayıtları izlettin mi,utanmadılar mı,neyse boşver önemli olan bizim kendimizden emin olmamız,onlara birşeyler ıspatlamak zorunda değiliz RABBİM bizi biliyor bizde bunun bilincindeyiz çok şükür.
İnş. Allah en kısa zamanda helal rızık kapıları açsın,Dualarımız seninle olacak.
Selam ve Dua ile Canım
Sen gittin kardeşim ben kaldım burada bu inançsızlarla, şimdi RABBİM'e yalvarıyorum bana da yardım etsin buradan kurtulayım, tek üzüntüm sensiz burada çalışmak zorunda olmam olacak... Benimlede uğraşıyorlar ama bende onları ALLAH'a havale ediyorum...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53364-bana-yardimci-olun-lutfen-intiharin-esigindeyim · 28.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.