Kur'ana sevdalı, post: 966567, member: 74504Herkese hayırlı sabahlar kardeşler.Sevda Hafız kardeşim!yazılar küçüldü diyorsun ama koca koca harflerle yazmışsın,maş.
Kusure bakma,hani derlerya;kelin ilacı olsa..........Bende fazla anlamıyorum bu meletten.
Selametle kal kardeşim.
TakeOne kardeşim sizinde emeğinize sağlık ne kadar güzel anlatmışsınız,sağolasınız.
Lütfen acil yardım
2.143 görüntülenme · 26 yanıt
:)EVET HOCAM YAZILARIM BİRAZ BÜYÜK OLMUŞ:)BENDE ANLAMIYORUM BU BİLGİSAYARDAN :a36:ÖGRENECEZ İNSALLAH.HAYIRLI AKSAMLAR
ismaile, post: 966354, member: 59716biraz daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım
[sıze="2"]allah razı olsun ismail kardeşim arkadaşlar yardımcı oldular sorun cözüldü.cok teşekkür ederim ilgilendiginiz için.selam ve dua ile kalın[/sıze]
esselamu aleyküm kardeşim.yahu seni arıyorum bi türlü bulmadım.gerçi artık iş işden geçti ama yine sormak isityorum.yazmadın benim formuma kendil için aldığın cüz ve selavatları okuyup okumadığını.bende sana güvenip okundu kabul edip hocama bildirdim duası yapıldı.ama yinede senden duymak isterim.hayırlı geceler
ALEYKUM SELAM AYYY ABLACIM TABİ BİTİRDİM KUSURA BAKMA YAA YAZMADIM DİMİ İNAN UNUTTUGUMDAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM:a11:
AFRA_NUR, post: 967203, member: 84894esselamu aleyküm kardeşim.yahu seni arıyorum bi türlü bulmadım.gerçi artık iş işden geçti ama yine sormak isityorum.yazmadın benim formuma kendil için aldığın cüz ve selavatları okuyup okumadığını.bende sana güvenip okundu kabul edip hocama bildirdim duası yapıldı.ama yinede senden duymak isterim.hayırlı geceler
sevda hafız, post: 967208, member: 57410ALEYKUM SELAM AYYY ABLACIM TABİ BİTİRDİM KUSURA BAKMA YAA YAZMADIM DİMİ İNAN UNUTTUGUMDAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM:a11:
est. canım ben eminim ki sen okudun ama ne biliyim yazmayınca yinede içim çok rahat olmadı.rabbim kabul buyursun sevabını yazsın Efendimizin şefaatine nail eylesin inşallah.rabbim razı olsun hayırlı nurlu geceler :a12:
AFRA_NUR, post: 967220, member: 87927est. canım ben eminim ki sen okudun ama ne biliyim yazmayınca yinede içim çok rahat olmadı.rabbim kabul buyursun sevabını yazsın Efendimizin şefaatine nail eylesin inşallah.rabbim razı olsun hayırlı nurlu geceler :a12:
AMİN ablacım sizede hayırlı ve nurlu geceler.selam ve dua ile kalın:a07:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51843-lutfen-acil-yardim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- acil acil acil yardımmmm Allah rızası için herkes baksın İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- çokkk acil yardım lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- acil yardım lütfen bakın Dini sohbet 2 cevap
- Çok acil yardım istiyorum lütfen. Dini sohbet 5 cevap
- acil çok acil Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- acil soru acil cevap??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.