Lütfen acil yardım
2.143 görüntülenme · 26 yanıt
ARKADAŞLAR BİRŞEY SORACAM BENİM BİLGİSAYARIMIN KLAVYASINDA BİR PROBLEM VAR VE BEN TUŞLARA BASINCA BİRRŞEYLER OLDU BİLGİSAYARA VE BİLGİSAYARDAKİ YAZILARIN BOYUTU KÜÇÜLDÜ ŞİMDİ BEN NE YAPACAM YAZILAR OLDUGUNDAN COK DAHA KÜÇÜK GÖRÜNÜYOR.BANA YARDIM EDİN:a17:
Ekranın çözünürlüğü ile oynamiş olabileceğini tahmin ediyorum. Aşağıdaki resimleri incelermisin...
1. Masa üserinde sağ tıklarmısın, ardından da özelllikleri seçelim.

2 . Açılan penceren ayarlar sekmesini seçelim.

3. Açılan sekmeden, ekran çözünürlüğü ayarını 1024 x 764 e getirelim.

4. Tamamı tıklayalım.

NOT : İnşAllah düzelmiştir...
1. Masa üserinde sağ tıklarmısın, ardından da özelllikleri seçelim.

2 . Açılan penceren ayarlar sekmesini seçelim.

3. Açılan sekmeden, ekran çözünürlüğü ayarını 1024 x 764 e getirelim.

4. Tamamı tıklayalım.

NOT : İnşAllah düzelmiştir...
Herkese hayırlı sabahlar kardeşler.Sevda Hafız kardeşim!yazılar küçüldü diyorsun ama koca koca harflerle yazmışsın,maş.
Kusure bakma,hani derlerya;kelin ilacı olsa..........Bende fazla anlamıyorum bu meletten.
Selametle kal kardeşim.
TakeOne kardeşim sizinde emeğinize sağlık ne kadar güzel anlatmışsınız,sağolasınız.
Kusure bakma,hani derlerya;kelin ilacı olsa..........Bende fazla anlamıyorum bu meletten.
Selametle kal kardeşim.
TakeOne kardeşim sizinde emeğinize sağlık ne kadar güzel anlatmışsınız,sağolasınız.
Sevda Hafız kardeşim;
Eğerki problem yalnız internet sayfalarındaki yazıların boyutunun küçülmesiyse şunu yapabilirsin;
sayfanın üstünde menü çubuğu varya ("dosya-düzen-görünüm..."bunların bulunduğu)
"Görünüm"e tıklayıp "Metin Boyutu"na gel.Oradan düzeltebilirsin...
İnşaAllah işine yarar.
Eğerki problem yalnız internet sayfalarındaki yazıların boyutunun küçülmesiyse şunu yapabilirsin;
İnşaAllah işine yarar.
sevda kardeşim benimde başıma geliyor bazen ctrl+ ( küçültmek içinde ctrl- ) tuşu ile ayarlıyabilirsiniz eger ..sorun bu ise :):)
aminenur, post: 966740, member: 94794sevda kardeşim benimde başıma geliyor bazen ctrl+ ( küçültmek içinde ctrl- ) tuşu ile ayarlıyabilirsiniz eger ..sorun bu ise :):)
anlattığımın kestirme yolu:)nasılda hemencecik anlatmış kardeşcan..
"ctrl+" o kadar...:):
Hasıl ı Kelam, post: 966773, member: 72504anlattığımın kestirme yolu:)nasılda hemencecik anlatmış kardeşcan..
"ctrl+" o kadar...:):
:):)
hayırlı nurlu geceler kardeşcann..:a07:
aminenur, post: 967104, member: 95830:):)
hayırlı nurlu geceler kardeşcann..:a07:
Gece oldu mu yav kardeşcanım :a34: :a21:
Lütfen dua et banada inan çok ihtiyacım var.Allah celle celalühe emanet ol.Sanada hayırlı nurlu geceler olsun :a27:
Hasıl ı Kelam, post: 967109, member: 14074Gece oldu mu yav kardeşcanım :a34: :a21:
Lütfen dua et banada inan çok ihtiyacım var.Allah celle celalühe emanet ol.Sanada hayırlı nurlu geceler olsun :a27:
:):)
rabbim yar ve yardımcın olsun değerli kardeşim...
inşaALLAH herşey gönlünce olur...
selam ve dua ile ;)
TakeOne, post: 966454, member: 79477Güzel kardeşim, konuyu biraz açıklarsan sanirim daha etkili bir yardımımız olabilir...
takeone kardesim ALLAH razı olsun dediginiz gibi yaptım 1024 768 yazıyordu 764 yapamadım hasılı kelam kardeşimin dedigi gibi yaptım halloldu sorun cok sagolun yaa yardımcı oldunuz.cok memnun oldum pek bilmiyorum bilgisayarımda b ir sorun olsa beceremiyorum:a43:selametle kalın
HASILI KELAM ARKADASIM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN DEDİGİN GİBİ YAPTIM SORUN HALLOLDU.ÖGRENMİŞDE OLDUM COK SAGOL YARDIMLARIN İÇİN BİLGİSAYARLA İLGİLİ SORUNUM OLURSA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARIMIN OLMASI COK GÜZEL.SELAMETLE KALINIZ:a16:
Hasıl ı Kelam, post: 966733, member: 74557Sevda Hafız kardeşim;
İnşaAllah işine yarar.
ABLAM ALLAH RAZI OLSUN SİZİN YAZINIZDAN ÖNCE HASILI KELAM KARDEŞİMİN YAZISINI OKUMUŞTUM YAPTIM SORUN ÇÖZÜLDÜ AMA SİZİNKİDEAKLIMIN BİR KÖŞESİNDE OLSUN.COK TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMINIZ İÇİN :a15::a07:SELAM VE DUA İLE KALIN
aminenur, post: 966740, member: 94794sevda kardeşim benimde başıma geliyor bazen ctrl+ ( küçültmek içinde ctrl- ) tuşu ile ayarlıyabilirsiniz eger ..sorun bu ise :):)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51843-lutfen-acil-yardim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.