Lütfen acil yardım

2.143 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

ARKADAŞLAR BİRŞEY SORACAM BENİM BİLGİSAYARIMIN KLAVYASINDA BİR PROBLEM VAR VE BEN TUŞLARA BASINCA BİRRŞEYLER OLDU BİLGİSAYARA VE BİLGİSAYARDAKİ YAZILARIN BOYUTU KÜÇÜLDÜ ŞİMDİ BEN NE YAPACAM YAZILAR OLDUGUNDAN COK DAHA KÜÇÜK GÖRÜNÜYOR.BANA YARDIM EDİN:a17:
ebuzer25

ebuzer25

:a17::a17::a17:
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

biraz daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Güzel kardeşim, konuyu biraz açıklarsan sanirim daha etkili bir yardımımız olabilir...

TakeOne

TakeOne

Ekranın çözünürlüğü ile oynamiş olabileceğini tahmin ediyorum. Aşağıdaki resimleri incelermisin...

1. Masa üserinde sağ tıklarmısın, ardından da özelllikleri seçelim.

2 . Açılan penceren ayarlar sekmesini seçelim.

3. Açılan sekmeden, ekran çözünürlüğü ayarını 1024 x 764 e getirelim.

4. Tamamı tıklayalım.

NOT : İnşAllah düzelmiştir...

DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

Takeone o ne güzel bi anlatış öyle sabah sabah güldürdünnn
TakeOne

TakeOne

Napıyım arkadaşım. Klavyenin tuşlarına basınca, ekran ayarları değişiyorsa. Demekki böyle bir anlatım gerekiyor, haksizmiyim...

DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

Haklısın arkadaşım :)
bi ara benim bilgisayardada olmuştu öğrenmişte oldum
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Herkese hayırlı sabahlar kardeşler.Sevda Hafız kardeşim!yazılar küçüldü diyorsun ama koca koca harflerle yazmışsın,maş.
Kusure bakma,hani derlerya;kelin ilacı olsa..........Bende fazla anlamıyorum bu meletten.
Selametle kal kardeşim.
TakeOne kardeşim sizinde emeğinize sağlık ne kadar güzel anlatmışsınız,sağolasınız.
TakeOne

TakeOne

Rica ederim kardeşim ne demek, biliyorsak paylaşıyoruz işte.
Umarım kardeşimize faydamız olmuştur.

Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Sevda Hafız kardeşim;

Eğerki problem yalnız internet sayfalarındaki yazıların boyutunun küçülmesiyse şunu yapabilirsin;

sayfanın üstünde menü çubuğu varya ("dosya-düzen-görünüm..."bunların bulunduğu)
"Görünüm"e tıklayıp "Metin Boyutu"na gel.Oradan düzeltebilirsin...

İnşaAllah işine yarar.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

sevda kardeşim benimde başıma geliyor bazen ctrl+ ( küçültmek içinde ctrl- ) tuşu ile ayarlıyabilirsiniz eger ..sorun bu ise :):)
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

aminenur, post: 966740, member: 94794sevda kardeşim benimde başıma geliyor bazen ctrl+ ( küçültmek içinde ctrl- ) tuşu ile ayarlıyabilirsiniz eger ..sorun bu ise :):)

anlattığımın kestirme yolu:)nasılda hemencecik anlatmış kardeşcan..

"ctrl+" o kadar...:):
ferahhfeza

ferahhfeza

Hasıl ı Kelam, post: 966773, member: 72504anlattığımın kestirme yolu:)nasılda hemencecik anlatmış kardeşcan..

"ctrl+" o kadar...:):

:):)
hayırlı nurlu geceler kardeşcann..:a07:
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

aminenur, post: 967104, member: 95830:):)
hayırlı nurlu geceler kardeşcann..:a07:

Gece oldu mu yav kardeşcanım :a34: :a21:
Lütfen dua et banada inan çok ihtiyacım var.Allah celle celalühe emanet ol.Sanada hayırlı nurlu geceler olsun :a27:
ferahhfeza

ferahhfeza

Hasıl ı Kelam, post: 967109, member: 14074Gece oldu mu yav kardeşcanım :a34: :a21:
Lütfen dua et banada inan çok ihtiyacım var.Allah celle celalühe emanet ol.Sanada hayırlı nurlu geceler olsun :a27:

:):)
rabbim yar ve yardımcın olsun değerli kardeşim...
inşaALLAH herşey gönlünce olur...

selam ve dua ile ;)
TakeOne

TakeOne

:):):):):)

ebuzer25

ebuzer25

TakeOne, post: 966454, member: 79477Güzel kardeşim, konuyu biraz açıklarsan sanirim daha etkili bir yardımımız olabilir...

takeone kardesim ALLAH razı olsun dediginiz gibi yaptım 1024 768 yazıyordu 764 yapamadım hasılı kelam kardeşimin dedigi gibi yaptım halloldu sorun cok sagolun yaa yardımcı oldunuz.cok memnun oldum pek bilmiyorum bilgisayarımda b ir sorun olsa beceremiyorum:a43:selametle kalın
ebuzer25

ebuzer25

HASILI KELAM ARKADASIM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN DEDİGİN GİBİ YAPTIM SORUN HALLOLDU.ÖGRENMİŞDE OLDUM COK SAGOL YARDIMLARIN İÇİN BİLGİSAYARLA İLGİLİ SORUNUM OLURSA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARIMIN OLMASI COK GÜZEL.SELAMETLE KALINIZ:a16:
Hasıl ı Kelam, post: 966733, member: 74557Sevda Hafız kardeşim;

Eğerki problem yalnız internet sayfalarındaki yazıların boyutunun küçülmesiyse şunu yapabilirsin;

sayfanın üstünde menü çubuğu varya ("dosya-düzen-görünüm..."bunların bulunduğu)
"Görünüm"e tıklayıp "Metin Boyutu"na gel.Oradan düzeltebilirsin...

İnşaAllah işine yarar.
ebuzer25

ebuzer25

ABLAM ALLAH RAZI OLSUN SİZİN YAZINIZDAN ÖNCE HASILI KELAM KARDEŞİMİN YAZISINI OKUMUŞTUM YAPTIM SORUN ÇÖZÜLDÜ AMA SİZİNKİDEAKLIMIN BİR KÖŞESİNDE OLSUN.COK TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMINIZ İÇİN :a15::a07:SELAM VE DUA İLE KALIN
aminenur, post: 966740, member: 94794sevda kardeşim benimde başıma geliyor bazen ctrl+ ( küçültmek içinde ctrl- ) tuşu ile ayarlıyabilirsiniz eger ..sorun bu ise :):)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.