kardeşlerim ben uyurken bazen birden bişeyler oluyor ve kalbim sıkışmaya kulağımda aşırı derecede çınlama ve aşırı derecede ceynim dönüyor tüm bunların afrkında oluyorum o an Allah'a dua ediyorum ayetel kürsi okuyorum ama bunları yaparken acım daha da artıyor okumayı kesiyorum acı azalıyor ne zaman Allahı zikretmek istesen şiddeti artıyor acaba bunun sebebi nedir
acil yardım lütfen bakın
613 görüntülenme · 2 yanıt
yatmadan önce sünnet üzere yat.avuçlarının içine felak nas oku dahasonra ellerini bütün vucudun asür sağtarafa yat allah yardımcın olsun
Selamün aleyküm
Bu belirtiler sanki yüksek tansiyondan olabilir. Ben de tansiyon hastasiyim, ve tansionum yükselince ayni seyler bana da oluyor. Ayrica tansionun sinirsel ise, bu duayi okudugundan dolayi heyecan, korku,ve birdenbire huzur bile tansiyonu tetikler. Neticede Ayetel kürsi cok güclü bir duadir. Bir doktora görün istersen. Umarim böyle birseydir, ilacini alir duani devam okursun. Ayetel kürsi bizi selamete kavusturacak bir duadir, onu birakmak olmaz.
Selam ve dua ile .....
Bu belirtiler sanki yüksek tansiyondan olabilir. Ben de tansiyon hastasiyim, ve tansionum yükselince ayni seyler bana da oluyor. Ayrica tansionun sinirsel ise, bu duayi okudugundan dolayi heyecan, korku,ve birdenbire huzur bile tansiyonu tetikler. Neticede Ayetel kürsi cok güclü bir duadir. Bir doktora görün istersen. Umarim böyle birseydir, ilacini alir duani devam okursun. Ayetel kürsi bizi selamete kavusturacak bir duadir, onu birakmak olmaz.
Selam ve dua ile .....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40625-acil-yardim-lutfen-bakin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- acil acil acil yardımmmm Allah rızası için herkes baksın İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- çokkk acil yardım lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Lütfen acil yardım Bilgisayar Programları 26 cevap
- Çok acil yardım istiyorum lütfen. Dini sohbet 5 cevap
- acil çok acil Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- acil soru acil cevap??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.