kardeslerım yarın kutlayacagımız fahr_i kaınat efendımız HZ. MUHAMMED (s.a.v) efendımızın kutlu dogumu munasebetıyle bır program hazırladık ve program esnasında dursun alı erzıncanlının " sen yoktun " adlısıırını okuyacagız ve fon muzıı olarak saaırın kullandıgı muzuyı kullanmak ısteyıyoruz lakın o muzıyı bulamadım ... eyersızlerden bırı bu muzıyın ( sarkının) adını bılen varsa lutfen bana souylesın Allah rızası ıcın sımdıden tesekkur ederım.. Allah a emanet olun
fon muzıyı bulmam gerek yardım edın kardeslerım
1.827 görüntülenme · 13 yanıt
selamun aleykum...
kardeslerım yarın kutlayacagımız fahr_i kaınat efendımız HZ. MUHAMMED (s.a.v) efendımızın kutlu dogumu munasebetıyle bır program hazırladık ve program esnasında dursun alı erzıncanlının " sen yoktun " adlısıırını okuyacagız ve fon muzıı olarak saaırın kullandıgı muzuyı kullanmak ısteyıyoruz lakın o muzıyı bulamadım ... eyersızlerden bırı bu muzıyın ( sarkının) adını bılen varsa lutfen bana souylesın Allah rızası ıcın sımdıden tesekkur ederım.. Allah a emanet olun
NURGUL14, post: 957394, member: 47253selamun aleykum...
aleyküm selam kardeşim bumuydu müzik? müzik dinlemediğim için bilmiyorum senin için aradım. budur inşallah.
Selamun aleyküm kardeşim.
Daha önce ben buradaki konuya fonlar yüklemiştim.
Buraya bir bakın isterseniz.
Buraya Tıklayın
http://forum.islamiyet.gen.tr/bize-ayiracak-5-bes-dakikaniz-var-mi/69167-bir-yardim-eli-uzatsaniz-keske.html
Daha önce ben buradaki konuya fonlar yüklemiştim.
Buraya bir bakın isterseniz.
Buraya Tıklayın
http://forum.islamiyet.gen.tr/bize-ayiracak-5-bes-dakikaniz-var-mi/69167-bir-yardim-eli-uzatsaniz-keske.html
ismaile, post: 957603, member: 52109ben görüyorum gayet güzel bi vidyo
iyi o zaman görünüyorsa bende sorun yok. güzelmiş ilk defa dinledim ben de.yardımcı olmaya çalıştık inşallah arkadaşın işi görülmüştür.
Delete, post: 957508, member: 87341Estağfirullah bir şey değil kardeşim,
Rica ederiz, Önemli değil naptık ki :D
selamun aleykum kardesım ... baglatım koptugu ıcın daha yenı gırıs yapabıldım yardımların ıcın tesekkue ederım...Allah a emanet olun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/51401-fon-muziyi-bulmam-gerek-yardim-edin-kardeslerim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Fon Müziği Bulmam Lazım.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- fon müziği bulmam lazım yardımınıza ihtiyacım var.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Bana yardım edın kardeşlerım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- Allah Rızası ıcın yardım edın Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Allah rızası için şu kardesınıze yardım edın... Tanışma Köşesi 1 cevap
- YARDIM EDIN İslami Bilgi ve Kaynaklar 26 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.