fon muzıyı bulmam gerek yardım edın kardeslerım

1.827 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
NURGUL14

NURGUL14

Üye · 28 mesaj

selamun aleykum...

kardeslerım yarın kutlayacagımız fahr_i kaınat efendımız HZ. MUHAMMED (s.a.v) efendımızın kutlu dogumu munasebetıyle bır program hazırladık ve program esnasında dursun alı erzıncanlının " sen yoktun " adlısıırını okuyacagız ve fon muzıı olarak saaırın kullandıgı muzuyı kullanmak ısteyıyoruz lakın o muzıyı bulamadım ... eyersızlerden bırı bu muzıyın ( sarkının) adını bılen varsa lutfen bana souylesın Allah rızası ıcın sımdıden tesekkur ederım.. Allah a emanet olun
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

NURGUL14, post: 957394, member: 47253selamun aleykum...

kardeslerım yarın kutlayacagımız fahr_i kaınat efendımız HZ. MUHAMMED (s.a.v) efendımızın kutlu dogumu munasebetıyle bır program hazırladık ve program esnasında dursun alı erzıncanlının " sen yoktun " adlısıırını okuyacagız ve fon muzıı olarak saaırın kullandıgı muzuyı kullanmak ısteyıyoruz lakın o muzıyı bulamadım ... eyersızlerden bırı bu muzıyın ( sarkının) adını bılen varsa lutfen bana souylesın Allah rızası ıcın sımdıden tesekkur ederım.. Allah a emanet olun

aleyküm selam kardeşim bumuydu müzik? müzik dinlemediğim için bilmiyorum senin için aradım. budur inşallah.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

NURGUL14

NURGUL14

Üye · 28 mesaj

kardesım gozukmuyor bısey:(
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

NURGUL14, post: 957476, member: 20924kardesım gozukmuyor bısey:(

aa siz youtobe dan bakın o zaman. ben görüyorum.

Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

Bu resme de tıklayın ve Dursun Ali Erzincanlı - Sen Yoktun'u indirin kardeşim.

Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

Estağfirullah bir şey değil kardeşim,
Rica ederiz, Önemli değil naptık ki :D
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

sıla1, post: 957435, member: 71222

ben görüyorum gayet güzel bi vidyo
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

ismaile, post: 957603, member: 52109ben görüyorum gayet güzel bi vidyo

iyi o zaman görünüyorsa bende sorun yok. güzelmiş ilk defa dinledim ben de.yardımcı olmaya çalıştık inşallah arkadaşın işi görülmüştür.
NURGUL14

NURGUL14

Üye · 28 mesaj

Delete, post: 957508, member: 87341
Estağfirullah bir şey değil kardeşim,
Rica ederiz, Önemli değil naptık ki :D

selamun aleykum kardesım ... baglatım koptugu ıcın daha yenı gırıs yapabıldım yardımların ıcın tesekkue ederım...Allah a emanet olun...
NURGUL14

NURGUL14

Üye · 28 mesaj

kardeslerım hapıneze cokkk tesekkur ederım hakkınızı helal edın ne olurrrr...Allah a emanet olun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.