İSRANURsoze nasıl baslasam nerden baslasam bılmıyorum..
cok caresızım..boşluktayım
ınternette boş boş gezınırken,bırden kendımı arama motoruna namaz kılmak yazarken buldum..evet cok ıstıyorum hemde cok ..sonra sıtenızı ınceledım hepınıze ımrendım...
ıyı bır ısım var ..cok ıyı bır esım dunyalar tatlısı bır oglum
ama ben hıc ıyı bır ınsan olamadım ...tek kotu tarafım yalan dı ..bundan vazgecemıyor herşeye yalan katıyordum..bu bır hastalıktı
neyse bıraktım artık bu huyumu
artık ıyı ınsan olmak ..mutlu olmak ıstıyorum
bu kolaymıdır..namazımı kılmak ..dualarımı etmek ..sabırlı olmak..
ben cok yanlızım manevı bır boşluktayım lutfen bana yardım edın ..
ben artık kurtulmak ALLAH yolunda gul gıbı yaşamak ıstıyorum..
:)
Mübarek olsun.
Kişi kendi noksanın bilmek gibi irfan olmaz. buyurulmuş.
Ama din büyüklerimiz buyuruyorki bu zamanda kurtulmanın bir tek çaresi var.
Kurtulmak için kurtulanlarla beraber olmak lazım. Kim olduğunuz değil kiminle olduğunuz önemlidir. Evet iyiler kurtulanlar hep toprak altında. Cenabı Hak şefaatlerine nail eylesin. Ama kitabları var. Eserleri var talebeleri var. Din büyüklerimiz önce arkadaşı düzeltmek gerektiğini belirtiyorlar. Çünki arkadaşınız kötü ise siz iyi olamassınız. İyi isede kötü olamassınız. Tabi arkadaş diyince sadece insan anlaşılmasın. Kitab, internet,tv., gazete vs. hepsi birer arkadaştır.
Size acizane iki tane mail grubu tavsiye etmek istiyorum. Gün içinde gelen mailler insanı oto kontrolde tutuyor. Kendimden biliyorum. Bizede dua edersiniz inşaallahü teala. Linktlerden istifade edebilirsiniz.
Allahü teala yardımcınız olsun.
Mail Grubu .:.: www.dinimizislam.com :.:.
HUZUR PINARI - İslamiyet, İslam Dini, Ehl-i Sünnet İtikadı, İlmihal, Kitaplar...