yardım, post: 916823, member: 73855sayın hocalarım yardımızı esırgemeyın ne olur sızden yardım ıstedıgım konu:
ben 18 yasındayım bır yıl once bır kızla arkadsdım hala onunla cıkıyorum ısteme vaslı falan oldu aılesı vermedı bır cahıllık yaptık beraber olduk sımdı bana o soguk bende ona sogugum anlasamıyoruz benım yurt dısından bır sevdıgım var oda buraya gelcek trye ne yapacagımı bılmıyorum gelme dıyemıyorum gel dıyemıyorum ALLAH'dan korkuyorum burdakı kız namusum o dıger kızda aılesınden baskı goruyor bana sıgınıyor gelmek ıstıyor ben ne yapcam ALLAH RIZASI ıcın yardımcı olun....
eger buraya gelırse okulu bırakcam herseyımı sılcem.... burdada dayanamıyorum eskısı gıbı degılız burda kı kızla soguguz anlasamıyoruz cok pısmanım nasıl yaparım tovbe etsem burdakınden ayrılsam ne yapsam bılmıyorum lutfen bana yardımcı olun
Rahman ve Rahiym olan ALLAH'ın adıyla,
Kardeşim hoca falan değilim sadece bir kardeşin bir arkadaşın olarak sana bir kaç şey söylemek isterim sadece;
Çok zor bir durumdasın ama çok şükür aynı anda 2 kızla birlikte olmak yerine hata yaptığının farkına varman çok güzel bir şey. Ama mutlaka bu işte bir taraf üzülecek malesef :( Ben senin yerinde olsam dışarda ki kıza durumu anlatırım ve bu işin olmayacağını söylerim. Yoksa buradaki arkadaşınla yaptığın zinaya girebilir. Yaşadığınız olay büyük bir konu. O yüzden birbirinize zaman verin, tekrar oturup konuşun bence sorunlarınızı çözeceksiniz. Ve tabiki en hayırlı şekilde çözüme kavuşması için bol bol Yüce ALLAHUTEALA cc ya dua edin. Yüce ALLAHUTEALA cc başka dertlerden ve hatalardan sizi ve hepimizi korusun (Amin).
Selam ve dua ile...