bilgisayarıma yüklemem gerek Selam ve Dua ile...
Fon Müziği Bulmam Lazım....
4.499 görüntülenme · 21 yanıt
Selamün aleyküm arkadaşlar bir haftaya kadar benden bir abla engelliler günü ve anneler günü programı için fon müziği istedi o güne uygun fon müziği için bana yardımcı olurmusunuz tavsiye ettiğiniz müzik olursa çok sevinirim
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
aleykum selam kardesim
asagidaki sitede belki begendiginiz fon müzigi bulabilriisniz diye düsündüm
kolayliklar diliyorum
selametle
http://www.fonmuzikler.com/soz_verdim_fon_muzigi.php
kolayliklar diliyorum
selametle
gurbettealeykum selam kardesim
kolayliklar diliyorum
selametle
Allah razı olsun çok güzel müzikler var ama indireceğim bir yer olması gerekiyor bilgisayerımı götürecem salonda internet varmı yokmu bilmiyorum Selam ve Dua ile...
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
.............. ............
Ve Aleyküm selam kardeşim
İnşaaLLAh bulursunuz o güne yetiştirisiniz Allah kolaylık versin..
24-) Forum konu başlıkları "Acil Yardım" veya "Acil bakarmısınız" gibi açılmamalıdır
Forum kuralları gereği konunuzun başlığını Fon Müziği Bulmam Lazım- diye izninizle değiştiyorum..:)
Selam ve dua ile...
24-) Forum konu başlıkları "Acil Yardım" veya "Acil bakarmısınız" gibi açılmamalıdır
Forum kuralları gereği konunuzun başlığını Fon Müziği Bulmam Lazım- diye izninizle değiştiyorum..:)
Selam ve dua ile...
gülsengül, post: 1284995, member: 106246Ve Aleyküm selam kardeşim
Selam ve dua ile...
özür dilerim bilmiyordum hem böyle daha güzel olmuş teşekkürler
Selam ve Dua ile...
................ ......
Selamun Aleyküm,
Aşağıdaki linkte 20 tane var, bakın beğendiğiniz olursa kullanın... Ben de biraz daha araştırırım...
Fon Müzikleri İndir...
Allah'a emanet olun...
Aşağıdaki linkte 20 tane var, bakın beğendiğiniz olursa kullanın... Ben de biraz daha araştırırım...
Fon Müzikleri İndir...
Allah'a emanet olun...
cemaldurra, post: 1285084, member: 97374Selamun Aleyküm,
Fon Müzikleri İndir...
Allah'a emanet olun...
Aleyküm selam yükledim ama açamıyorum malesef neden açmıyor bilmiyorum sizede zahmet verdim Allah razı olsun
.......... .....
lale&gül, post: 1285216, member: 48192Aleyküm selam yükledim ama açamıyorum malesef neden açmıyor bilmiyorum sizede zahmet verdim Allah razı olsun
tamam ben bir daha bakayım tekrar yüklerim...
Bu arada şunlara bir bakın isterseniz...
Fon Müzikleri...
Allah'a emanet olun...
Selamun Aleyküm,
Müzikleri ben de indirdim ve sorunsuz açıldılar... Winamp ile dinledim...
İsterseniz bilgisayarınıza bir codec programı yükleyin öyle deneyin...
Mesela k-lite codec gibi (en iyi codec programıdır)...
İsterseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz...
K-Lite Codec...
Allah'a emanet olun...
K-Lite Codec...
Allah'a emanet olun...
Buyur kardeşim. Benim elimdede 1 tane mevcut idi. Aşağıdaki linkten indirebilirsin. Selametle kal.
http://hotfile.com/dl/42356092/1958fad/2.mp3.html
cemaldurra, post: 1285283, member: 86712Selamun Aleyküm,
K-Lite Codec...
Allah'a emanet olun...
zahmet verdim size Allah razı olsun proğramı yükledim ama ingilizce bilmediğim için açamadım
Allaha emanet olun Selam ve Dua ile...
TakeOne, post: 1285290, member: 83423Buyur kardeşim. Benim elimdede 1 tane mevcut idi. Aşağıdaki linkten indirebilirsin. Selametle kal.
Allah razı olsun indirdim Allaha emanet olun Selam ve Dua ile...
Selamun Aleyküm,
Halen istediğinizi bulamadıysanız, aşağıdaki resimde gördüğünüz listeden istediğiniz olursa ismini yazın ben rapidshare sitesine yüklerim...
Bu listedekilerin hepsi fon müzikleridir ve mp3 uzantılıdır... Ayrıca wma uzantılı olanlar da var isterseniz onları da ekleyebilirim...

Allah'a emanet olun...
Halen istediğinizi bulamadıysanız, aşağıdaki resimde gördüğünüz listeden istediğiniz olursa ismini yazın ben rapidshare sitesine yüklerim...
Bu listedekilerin hepsi fon müzikleridir ve mp3 uzantılıdır... Ayrıca wma uzantılı olanlar da var isterseniz onları da ekleyebilirim...

Allah'a emanet olun...
cemaldurra, post: 1285329, member: 37970Selamun Aleyküm,
Allah'a emanet olun...
Allah razı olsun birkaçtanesini seçtim size zahmet olmassa Acının isyanı, Ağrı dağı efsane, Cafe anatolia-ay düşünce, Kalanların ardından, Mustafa demirci- sultanım ve Kırk yaşındasın Takeone kardeşin yüklediğini açabildim onunkisigibi eklerseniz sevinirim beni büyük bir yükten kurtardınız Allah razı olsun
Rabbime emanet olun Dua ile...
Selamun Aleyküm,
Acının İsyanı adlı fon müziği maalesef çalışmadı, sorunlu çıktı... Onu listeden kaldırmam gerekiyor sanırım... Yerine başka isteyebilirsiniz...
Diğerlerini aşağıdaki linklerinden indirebilirsiniz... Teker teker yükledim sorun olacağını sanmıyorum...
AĞRI DAĞI EFSANESİ...
CAFE ANATOLİA - AY DÜŞÜNCE...
KALANLARIN ARDINDAN...
MUSTAFA DEMİRCİ - SULTANIM...
KIRK YAŞINDASIN...
Umarım işinize yarar...
Allah'a emanet olun...
Acının İsyanı adlı fon müziği maalesef çalışmadı, sorunlu çıktı... Onu listeden kaldırmam gerekiyor sanırım... Yerine başka isteyebilirsiniz...
Diğerlerini aşağıdaki linklerinden indirebilirsiniz... Teker teker yükledim sorun olacağını sanmıyorum...
AĞRI DAĞI EFSANESİ...
CAFE ANATOLİA - AY DÜŞÜNCE...
KALANLARIN ARDINDAN...
MUSTAFA DEMİRCİ - SULTANIM...
KIRK YAŞINDASIN...
Umarım işinize yarar...
Allah'a emanet olun...
Bir fon müziği için millet seferber olmuş yahu :)
Benimde bir problemim var yardımcı olabilirmisiniz lütfen.
İnsanlar kulluktan uzaklaşmış heva ve heveslerinin peşinde cehenneme sürükleniyor.Allah kitap kavramları insanların artık aklına gelmez oldu.İnsanlar artık Allah'ı camide zanneder oldu.Kısaca toplum islamdan uzaklaşıyor hayasızlaşıyor.Ne olacak bu toplumun hali ne olur yardım edin.Benim derdimle sizde dertlenin ve çözüm adına herkes birşeyler yapmak derdine düşsün lütfennnnn
İnsanlar kulluktan uzaklaşmış heva ve heveslerinin peşinde cehenneme sürükleniyor.Allah kitap kavramları insanların artık aklına gelmez oldu.İnsanlar artık Allah'ı camide zanneder oldu.Kısaca toplum islamdan uzaklaşıyor hayasızlaşıyor.Ne olacak bu toplumun hali ne olur yardım edin.Benim derdimle sizde dertlenin ve çözüm adına herkes birşeyler yapmak derdine düşsün lütfennnnn
YaEyyühennas, post: 1285400, member: 37970Bir fon müziği için millet seferber olmuş yahu :)
Benim de derdim bu...
Eyvallah gönüldaşımız...
Çoktandır nerelerdesiniz..
Hoş geldiniz...
Rabbimize emanetsin...
O EN GÜZEL VEKLİDİR..
BESMELE...SELAM...DUA...
YaEyyühennas, post: 1285400, member: 37970Bir fon müziği için millet seferber olmuş yahu :)
Serzenişlerinize büyük oranda katılıyorum arkadaşım, ancak biraz eksik buluyorum ve izninizle bazı ilaveler yapmak istiyorum...
İnsanların geneline bakmadan önce bana göre bizler müslümanlarız diyen fertlerin içinde bulundukları dejenerasyon ve deformasyon maalesef daha büyük sorun teşkil ediyor...
Şöyle ki; diğer müslüman kardeşlerine hoşgörüsüz, önyargılı ve su-i zan içerisinde bakarak onları yargısız infaza tabi tutmak maalesef nefsin esareti altında olmanın kaçınılmaz bir sonucudur...
"Kendi gözündeki çöpü gürmeyen başkasının gözünde mertek ararmış" misali başkalarının açıklarını aramaktan kendi açıklarını ve ayıplarını görmeyen ya da göremeyen müslüman kardeşlerimiz özmuhasebe yapmaktan aciz olduklarından sürekli olarak başkalarını itham etmek suretiyle sadece kendilerini inançlı, bilgili, bilinçli ve duyarlı olduklarını kendilerinden başkalarını ise yerine göre fasık, yerine göre sapık ve hatta yerine göre kafir ilan ederek nefislerini tatmin yoluna gitmekteler...
Bunun daha da kötüsü ise bu tür yozlaşmaların topluma da sirayet etmek suretiyle toplumda da aynı türde bozulmalara ve onarılması oldukça güç yaralara yol açmasıdır... Çünkü bu tür müslümanlar toplumda yapıcı olmak yerine yıkıcı bir rol üstlenmeyi bir maharet saymaktadırlar...
Allah hepimizi nefsimize uymaktan ve büyüklenip böbürlenmekten muhafaza eylesin...
Allah'a emanet olun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/69819-fon-muzigi-bulmam-lazim · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.