Benide Aranıza Alır mısınız?

1.221 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
Gül_NEBİ

Gül_NEBİ

Üye · 11 mesaj

Selamun aleyküm abilerim ablalarım.Artık ben de bu aileye katıldım.Rabbim hayırlı etsin:a12:
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

ve aleykum selam güzel kardeşim..
hoş geldiniz inşa-ALLAH.sitemizden daimen faydalanırsınız ve bizde sizin hayırlı paylaşaımlarınızdan faydalanırız(amin)
rabbim hak yolundan ayırmasın cümlemizi..
selam ve dua ile kardeşim.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

vE ALEYKÜM SELAM KÜÇÜK KARDEŞİM.ARAMIZA HOŞGELDİN,SEFALAR GETİRDİN.ÜYELİĞİNİN HAYIRLI VE DAİM OLMASI TEMENNİM İLE.SELAMETLE KAL...B).

Gül_NEBİ

Gül_NEBİ

Üye · 11 mesaj

bi kadın evde tek oturuyormuş şeytanda kadın kılıgına girmiş tık tık tık diye vurmuş kadında kimo ben yeni komşunuzum açarmısınız tamam diye seslenmiş girmiş komşu memnun oldum demiş saoll komşu diyer taraftanda kazanla ateş yanıyormuş ev shibi komşudaanlamış bunun şeytanoldunu demişki evsahibi demişki şu kazan yanıyormu demiş şeytanda gitmiş bakmış ordan evsahibimiz de arkasına tavay la vurmuş şeytanda kazanın içine düşmüş
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Gül_NEBİ, post: 917876, member: 73307bi kadın evde tek oturuyormuş şeytanda kadın kılıgına girmiş tık tık tık diye vurmuş kadında kimo ben yeni komşunuzum açarmısınız tamam diye seslenmiş girmiş komşu memnun oldum demiş saoll komşu diyer taraftanda kazanla ateş yanıyormuş ev shibi komşudaanlamış bunun şeytanoldunu demişki evsahibi demişki şu kazan yanıyormu demiş şeytanda gitmiş bakmış ordan evsahibimiz de arkasına tavay la vurmuş şeytanda kazanın içine düşmüş

:a15:
ÇOK GÜZEL CANIM BENİM:a15:
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Bu arada hoşgeldin Sena nurum....:a35:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.