Benide aranıza alır mısınız?
1.548 görüntülenme · 19 yanıt
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
bengnl, post: 1441891, member: 103504merhaba ben yeni üyeyim tanışmak istiyorum.:a03:
selamün aleyküm hoş geldin üyeliğinin devamını dilerim inş burada çok güzel paylaşımların olur ve burada aradığın bilmek iasdediğin her hangi islami konuları bulursun ve bizler sana yardımcı oluruz kimbilir belkide sen yadımcı olacaksın ve bizi aydınlatıcı bilmediğimiz konuları ekleme yapar bizlerde bilgileniriz .....tekrar hoş geldin :a15::a04::a14:B)B)
önceleri misafir olarak geliyordum.sonra üye oldum.çok güzel insanlar var burada .her yere üye olunmuyor bilirsiniz.Allah yolunda kendini bilmek ve bunları paylaşıyor olmanız çok güzel.hoş buldum sevdim bu siteyi hepinize teşekkür ederim............
bengnl, post: 1441891, member: 103504merhaba ben yeni üyeyim tanışmak istiyorum.:a03:
Size de merhabalar...Güzel paylaşımlarınızı bekleriz.Zamanla birbirimizi tanıyacağız İnşaallah...
Selamet te kalın...
GüLsU_92
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamun alyküm kardesim üyeligin hayirli olsun bu foruma üye olduysan zaten aramizdasin demektir selam ve dua ile
Tabi ne demek almazmıyız hoş geldin sefalar getirdin
:a35:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/81330-benide-araniza-alir-misiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Benide aranıza alır mısınız? Tanışma Köşesi 13 cevap
- Benide Aranıza Alır mısınız? Tanışma Köşesi 5 cevap
- Beni de aranıza alır mısınız? Tanışma Köşesi 37 cevap
- Beni de aranıza alır mısınız? Tanışma Köşesi 6 cevap
- Selamun aleykum.bir kardesınız daha geldı.benide aranıza alırmısınız............... Tanışma Köşesi 23 cevap
- benide aranıza alırmısınız Tanışma Köşesi 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.