Benide alın aranıza
1.736 görüntülenme · 20 yanıt
Bende tesadüf eseri tanıştım bu siteyle, sizlere öğretecek bir şeyim yok ama sizlerden öğrenecek çok şey olduğunu biliyorum, ben kendimi yeni buldum ve bir daha kaybetmek istemiyorum.
hoş geldin kardeşim hayırlı olsun ve daim olsun üyeliğiniz inşallah :H
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
bistamiHoşgeldin..Bende yeniyim ve hatta ilk mesajım bu..İnşallah buradaki güzel kardeşlerimizin paylaşımlarından feyz alabilmeyi beceririz..Hayırlı cumalar
sizde hoş geldiniz kardeşim
üyeliğiniz hayırlı olsun inşallah
:a16:
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
selamun aleyküm arkadaşlar,ben buraya tesadüfen gırdım baska nırseye bakarken buraya gırdım ama ıyıkı de gırmışim.artık bende durda varım benıde aranıza alırsanız sevinirim.sizden öğrenecek çok sey var.şimdiden tşkler.allahın rahmeti üzerinize olsun...
Selamun Aleykum Kardeşim
Hiç birşey tesadüf değildir,RABBİM istemiş seni aramıza göndermiş,biz seve seve kabul ederiz,benim size öğretecek bir şeyim yok demişsin,mutlaka bizimde senden öğrenecek çok şeyimiz vardır,Aramıza hoş geldin,İnş.RABBİM hayırlı paylaşımlarda bulunmayı nasibetsin.
Selam ve Dua İLE
Hiç birşey tesadüf değildir,RABBİM istemiş seni aramıza göndermiş,biz seve seve kabul ederiz,benim size öğretecek bir şeyim yok demişsin,mutlaka bizimde senden öğrenecek çok şeyimiz vardır,Aramıza hoş geldin,İnş.RABBİM hayırlı paylaşımlarda bulunmayı nasibetsin.
Selam ve Dua İLE
berrinşahinBende tesadüf eseri tanıştım bu siteyle, sizlere öğretecek bir şeyim yok ama sizlerden öğrenecek çok şey olduğunu biliyorum, ben kendimi yeni buldum ve bir daha kaybetmek istemiyorum.
Selamun aleyküm kardeşim.
Hoş geldiniz aramıza. Üyeliğiniz hayırlara vesile olur inşaallah.
Ve Aleyküm Selam kardeşim
Tevafukla gelmişsiniz...
Ailemize
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun İnşallah...
Hayırlı paylaşımlar...
Hepimizin birbirinden öğrenecekleri vardır İnşallah
Hayırlı paylaşımlarınızdan istifade edebilmemiz duasıyla...
Selametle kalınız
Selam ve duayla...
Allah c.c. emanet olunuz
Tevafukla gelmişsiniz...
Ailemize

Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun İnşallah...
Hayırlı paylaşımlar...
Hepimizin birbirinden öğrenecekleri vardır İnşallah
Hayırlı paylaşımlarınızdan istifade edebilmemiz duasıyla...
Selametle kalınız
Selam ve duayla...
Allah c.c. emanet olunuz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/63873-benide-alin-araniza · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.