Beni de aranıza alır mısınız?
2.340 görüntülenme · 37 yanıt
reispelin
Yeni Üye · 0 mesaj
Aysel_94, post: 741653, member: 60957Selam, arkadaşlar! Ben Aysel. Azerbaycandan katılıyorum! Boardda beni de aranıza alırsanız sevinirim!
Sevgi ve saygılarımla
Aysel_94:a03::a03:
Aleyküm Selam aysel kardeş. Hoşgeldin, sefalar getirdin. Hayırlı olur inş hakkında.
Dualarında bizleride mahrum etme.
Selam ve dua ile.
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Hoşgeldiniz kardeşim...
şenay babanslm aysel ben şenay bende yeni üyeyim ama bir türlü sayfamı açamıyorum bana cevap yazmışsın bir arkadaşımın islam ile ilgili sorduğu sorular için sayfamı bulabilirsem seninle konuşuruz hoşgeldin aramıza allaha emanet ol
Aysel_94, post: 741653, member: 60957Selam, arkadaşlar! Ben Aysel. Azerbaycandan katılıyorum! Boardda beni de aranıza alırsanız sevinirim!
Sevgi ve saygılarımla
Aysel_94:a03::a03:
Güzel ve hayırlı paylaşımlarda bulunmak dileklerimle...:a15:
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
_sümeyra_
Yeni Üye · 0 mesaj
araniza alirsinizda ne demek bu sitenin kapisi herkese açik azerbeycandan katilmiş olman hiçbirşey değiştirmez. üyelliğin hayirli ve uzun ömürlü olur inşallah. Hoş samimi doğru ve faydali bilgilerde bulunmak adina üyeliğniz tekrar hayirli olsun inşallah
dualarinizda yer almak duasi ile
selamün aleyküm
aysel_94hoşbulduk, safiye!!!! Allah sizden ve sizin gibi hoş müslümanlardan her iki dünyada razı olsun inşallah!
(bir soru: Sonda dua ve selametle yazmak şart mı?)
i
senay74selamunaleyküm arkadaşlar ben siteye bu sabah üye oldum ankaradan yazıyorum benide aranıza alırsanız çok mutlu olacağım allah hepinizden razı olsun...
aleykümselam ablacim hoşgeldin üyeliğin hayirli olur inşallah
bildiklerimizi paylaşmak bilmediklerimizi öğrenmek bildiklerimizi pekiştirebilmek duasi ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38924-beni-de-araniza-alir-misiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.