Beni de aranıza alır mısınız?

2.340 görüntülenme · 37 yanıt

Paylaş:
Aysel_94

Aysel_94

Kıdemli Üye · 221 mesaj

Selam, arkadaşlar! Ben Aysel. Azerbaycandan katılıyorum! Boardda beni de aranıza alırsanız sevinirim!

Sevgi ve saygılarımla
Aysel_94:a03::a03:
sarmaşık

sarmaşık

Kıdemli Üye · 379 mesaj

Ne demek ayselciğim HOŞGELDİN...Aramızda olman çok güzel..Hayırlara vesile olur inşallah üyeliğin...

ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE SONSUZ DUA İLE.....
mune

mune

Yeni Üye · 6 mesaj

merhaba hoşgeldin ben de yenilerdenim kardeşim
Aysel_94

Aysel_94

Kıdemli Üye · 221 mesaj

Ayyyy Size nasıl teşekkür etsem bilmiyorum! Her ikinize çok teşekkürler! Allah razı olsun!!!!
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

ve aleyküm selam hoş geldin hayırlı olsun
selametle
Aysel_94

Aysel_94

Kıdemli Üye · 221 mesaj

neslihantozan, post: 741722, member: 82164ve aleyküm selam hoş geldin hayırlı olsun
selametle

Teşekkürler! Sağ olun!:a27:
şenay baban

şenay baban

Üye · 18 mesaj

slm aysel ben şenay bende yeni üyeyim ama bir türlü sayfamı açamıyorum bana cevap yazmışsın bir arkadaşımın islam ile ilgili sorduğu sorular için sayfamı bulabilirsem seninle konuşuruz hoşgeldin aramıza allaha emanet ol
reispelin

reispelin

Yeni Üye · 0 mesaj

Aysel_94, post: 741653, member: 60957Selam, arkadaşlar! Ben Aysel. Azerbaycandan katılıyorum! Boardda beni de aranıza alırsanız sevinirim!

Sevgi ve saygılarımla

Aleyküm Selam aysel kardeş. Hoşgeldin, sefalar getirdin. Hayırlı olur inş hakkında.
Dualarında bizleride mahrum etme.
Selam ve dua ile.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Hoşgeldiniz kardeşim...

Hoşgeldiniz kardeşim...

şenay babanslm aysel ben şenay bende yeni üyeyim ama bir türlü sayfamı açamıyorum bana cevap yazmışsın bir arkadaşımın islam ile ilgili sorduğu sorular için sayfamı bulabilirsem seninle konuşuruz hoşgeldin aramıza allaha emanet ol

Aysel_94, post: 741653, member: 60957Selam, arkadaşlar! Ben Aysel. Azerbaycandan katılıyorum! Boardda beni de aranıza alırsanız sevinirim!

Sevgi ve saygılarımla

Güzel ve hayırlı paylaşımlarda bulunmak dileklerimle...:a15:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aleykum selam.
hoş geldiniz.
sefalar getirdiniz.selametle
_sümeyra_

_sümeyra_

Yeni Üye · 0 mesaj

aleyküm selam hoşgeldiniz aramıza:)
Aysel_94

Aysel_94

Kıdemli Üye · 221 mesaj

Ayyyy canlarım benim. Hoş bulduk! Aranızda kendimi o kadar iyi hissettim ki-anlatamam. Çok teşekkürler hepinize.
senay74

senay74

Üye · 22 mesaj

selamunaleyküm arkadaşlar ben siteye bu sabah üye oldum ankaradan yazıyorum benide aranıza alırsanız çok mutlu olacağım Allah hepinizden razı olsun...
Aysel_94

Aysel_94

Kıdemli Üye · 221 mesaj

Hoş geldin, Senaycım... Biz de Sizi aramızda görmekten mutlu olduk...

Aysel
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

aysel kardeşim hoş geldin sefalr getirdin
araniza alirsinizda ne demek bu sitenin kapisi herkese açik azerbeycandan katilmiş olman hiçbirşey değiştirmez. üyelliğin hayirli ve uzun ömürlü olur inşallah. Hoş samimi doğru ve faydali bilgilerde bulunmak adina üyeliğniz tekrar hayirli olsun inşallah

dualarinizda yer almak duasi ile
selamün aleyküm
nasırlı_kalp

nasırlı_kalp

Kıdemli Üye · 126 mesaj

hoş geldiniz... hayırlara vesile olsun inş.
Aysel_94

Aysel_94

Kıdemli Üye · 221 mesaj

Hoşbulduk, SAFİYE!!!! Allah Sizden ve Sizin gibi hoş Müslümanlardan her iki dünyada razı olsun inşallah!

(Bir soru: Sonda dua ve selametle yazmak şart mı?)
SAFİYE

SAFİYE

aysel_94hoşbulduk, safiye!!!! Allah sizden ve sizin gibi hoş müslümanlardan her iki dünyada razı olsun inşallah!

(bir soru: Sonda dua ve selametle yazmak şart mı?)

i
nşallah rabbimin razi olduğu kullari arasinda oluruz hepimiz hayir kardeşim şart değildir istediğin cümle ile bitirebilirsin. Sadece hepimiz duaya muhtaç olduğumuz için dua istediğimizi belirtmek adina yaziyorum dualarinda olmak adina
SAFİYE

SAFİYE

senay74selamunaleyküm arkadaşlar ben siteye bu sabah üye oldum ankaradan yazıyorum benide aranıza alırsanız çok mutlu olacağım allah hepinizden razı olsun...

aleykümselam ablacim hoşgeldin üyeliğin hayirli olur inşallah
bildiklerimizi paylaşmak bilmediklerimizi öğrenmek bildiklerimizi pekiştirebilmek duasi ile
s.a.

s.a.

Aktif Üye · 59 mesaj

hoş geldiniz,
s.a.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.