Tüm hasta kardeşlerime

1.629 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

Ey luzumsuz merak eden hasta sen hastalığın ağırlığından merak ediyorsun o merakın senin hastalığınıağırlaştırır hastalığın hafiflemesini istersen merak etmemeye çalış yani hastalığın faydalarını sevabını ve çabuk geçeceğini düşün merakı kaldır hastalığın kökünü kes.evet mrrak hastalığı ikileştirirmaddi hastalığın altındamerak ile manevi bir hastalığıkalbine verir maddi hastalık ona dayanır devam eder.Evet nasılki şükür nimeti ziyadeleştirir öyle ise şekva hastalığı musibeti tezyit eder.SEN AÇLIKLA ONUN REZZAK İSMİNİ BİLDİĞİN GİBİ ŞAFİ İSMİNİDE HASTALIĞINLA BİL <ÜSTAD BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ ----- SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BEN HASTALIĞIM SIRASINDA ÜSTADIN KİTABINI TAM 4 KERE OKUDUM DERDİ VERENDE RABBİM ŞİFAYI VERENDE İNSAN BU KİTABI OKUDUĞUNDA HASTA OLDUNA ÜZÜLMÜYOR SEVİNİYOR BU KİTABI OKUDUĞUMDA ÇOK HUZUR BULMUŞTUM VE RABBİME ŞÜKRETTİM BANA HASTALIK VERDİĞİ İÇİN İNŞALLAH SİZLERDE OKURSUNUZ ALLAH A EMANET OLUN <bediüzzaman said nursi HASTALAR RİSALESİ<
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

güncelleme
nurullah_1986

nurullah_1986

Kıdemli Üye · 117 mesaj

elanaz 21, post: 913071, member: 87927Ey luzumsuz merak eden hasta sen hastalığın ağırlığından merak ediyorsun o merakın senin hastalığınıağırlaştırır hastalığın hafiflemesini istersen merak etmemeye çalış yani hastalığın faydalarını sevabını ve çabuk geçeceğini düşün merakı kaldır hastalığın kökünü kes.evet mrrak hastalığı ikileştirirmaddi hastalığın altındamerak ile manevi bir hastalığıkalbine verir maddi hastalık ona dayanır devam eder.Evet nasılki şükür nimeti ziyadeleştirir öyle ise şekva hastalığı musibeti tezyit eder.SEN AÇLIKLA ONUN REZZAK İSMİNİ BİLDİĞİN GİBİ ŞAFİ İSMİNİDE HASTALIĞINLA BİL <ÜSTAD BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ ----- SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BEN HASTALIĞIM SIRASINDA ÜSTADIN KİTABINI TAM 4 KERE OKUDUM DERDİ VERENDE RABBİM ŞİFAYI VERENDE İNSAN BU KİTABI OKUDUĞUNDA HASTA OLDUNA ÜZÜLMÜYOR SEVİNİYOR BU KİTABI OKUDUĞUMDA ÇOK HUZUR BULMUŞTUM VE RABBİME ŞÜKRETTİM BANA HASTALIK VERDİĞİ İÇİN İNŞALLAH SİZLERDE OKURSUNUZ ALLAH A EMANET OLUN <bediüzzaman said nursi HASTALAR RİSALESİ<

s.a haklısın kardesim ALLAH dostları hasta olmayınca üzülürmüş..
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

nurullah_1986, post: 918742, member: 91123s.a haklısın kardesim allah dostları hasta olmayınca üzülürmüş..

ewet kardeşim sıkıntı olmadı zaman üzülürlermiş allah bizi unuttu diye çok güzel bi kitap okumanı tavsiye ederim ben çok kez okudum ve okumaktan hiç bıkmıyorum
nurullah_1986

nurullah_1986

Kıdemli Üye · 117 mesaj

elanaz 21, post: 918743, member: 2505ewet kardeşim sıkıntı olmadı zaman üzülürlermiş allah bizi unuttu diye çok güzel bi kitap okumanı tavsiye ederim ben çok kez okudum ve okumaktan hiç bıkmıyorum

inşallah kısmet olur kardesim
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

nurullah_1986, post: 918746, member: 74504inşallah kısmet olur kardesim

inşallah okursun kardeşim insanın içini çok rahatlatıyo üzülmek yerine seviniyo insan o kitabı okuyunca umarım okursun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.