SİGARA İÇEN KARDEŞLERİME

11.520 görüntülenme · 145 yanıt

Paylaş:
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

RE: SİGARA İÇEN KARDEŞLERİME

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BEN SİGARA İCİYOM BUNLARI BÖRÜYOM AMA HALA AKILLAN MIYOM BURAKMAK İSTEDİM OLMADI HATDA DAHA FAZLALAŞTIRDIM GECENLERDE BİR KARDEŞİM İSGARA İCMEYEN İCENİ ÖPERKEN KÜLTAPLASINI YALIYO GİBİ OLUYO YAZMIŞTI BURAKMAK İSTEDİM OLMADI İNŞALLAH BİRGÜN BURAKACAĞIM BU MERETİ ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

SELAMUN ALEYKUM

RAHMAN RAZI OLSUN COK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUS ELİNİZE SAGLIK HERKESİN FARKINA VARMASI DUASI İLE SELAMETLE...
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
cemile_drn

cemile_drn

Kıdemli Üye · 280 mesaj

selamün aleyküm,ibretlik resimler bunlar,ibret alabilene...
inşaAllah bırakır sigara içenler...
paylaşımınızın faydalı olması duasıyla,Allah razı olsun paylaşımınız için ayrıca.Allah'a emanet olun.Allah yar ve yardımcınız olsun...
ebe78

ebe78

Mübarek Üye · 530 mesaj

rabbime hamdü senalar olsunki içmiyorum.içenlerede rabbim acilen bir an önce irade verip bırakmalarını nasip etsin.AMİN AMİN AMİNB)B)B)
aliye_aliye

aliye_aliye

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BEN SİGARA İCİYOM BUNLARI BÖRÜYOM AMA HALA AKILLAN MIYOM BURAKMAK İSTEDİM OLMADI HATDA DAHA FAZLALAŞTIRDIM GECENLERDE BİR KARDEŞİM İSGARA İCMEYEN İCENİ ÖPERKEN KÜLTAPLASINI YALIYO GİBİ OLUYO YAZMIŞTI BURAKMAK İSTEDİM OLMADI İNŞALLAH BİRGÜN BURAKACAĞIM BU MERETİ ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)

ve aleyküm selam abi.. tiryakiliği de irademizle aşabiliriz istersek.. o nefse esir olabiliyorsak, karşı koymasını da aynı ölçüde başarabilmemiz gerekir.. sonuçta bırakabilen insanların da olduğunu biliyoruz.. Allah yardımcınız olsun inşallah.. selametle kalın.
ATA_11

ATA_11

Mübarek Üye · 534 mesaj

aliye_aliye yazdı:

BİR RESİM BU KADAR MI AÇIK OLUR YAA.SÜPER SÜPER SÜPER...TABİİİ ANLAYABİLENE.TABİİ ANLAMAK İSTİYORSA DEĞİLMİ KARDEŞİM...SAĞOLASIN...
aliye_aliye

aliye_aliye

Re: Sigara içen kardeşlerime

Re: Sigara içen kardeşlerime

.......................
menzil_2007

menzil_2007

Kıdemli Üye · 101 mesaj

ben maalesef içiyorum hemde iki paket. allah sonumu hayır etsin.

selam ve dua ile.
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM ALİYECİM GÜZEL PAYLAŞIM OLMUŞ.UMARIM SİGARAYA BUKADAR DEĞER VERENLER ONU İÇENLER ASLINDA SİGARININ ONLARI İÇTİĞİNİ ANLARLAR.
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Selamun Aleyküm

Allah Razi Olsun, Sigarayi birakmak irade meselesi, Iste sanki bi teselli gibi geliyo...ama hicbir faydasi yok ne stresin azaliyo nede derdin.... Hepsi bos ta en önemlisi Allahin Emanet olarak verdigi vucuda hiyanetlik etmis oluyoruz!!
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

S.A. ALLAHIMA SUKURLER OLSUNKI HAYATIMDA AGZIMA ALMADIM ALLAH ALDIRMASIN VE INSALLAH BUTUN ICENLER BABAM DAHIL BIRAKIRSINIZ ALLAH BU KUVVETI VERIR SIZE INSALLAH
aliye_aliye

aliye_aliye

cemile_drn yazdı:
selamün aleyküm,ibretlik resimler bunlar,ibret alabilene...
inşaAllah bırakır sigara içenler...
paylaşımınızın faydalı olması duasıyla,Allah razı olsun paylaşımınız için ayrıca.Allah'a emanet olun.Allah yar ve yardımcınız olsun...

ve aleyküm selam.. amin inşallah, rabbimiz tesirli kılsın inş. Allah sizden de razı olsun inş. dua ileB)B)
aliye_aliye

aliye_aliye

ebe78 yazdı:
rabbime hamdü senalar olsunki içmiyorum.içenlerede rabbim acilen bir an önce irade verip bırakmalarını nasip etsin.AMİN AMİN AMİNB)B)B)

amin inşallahB)B)
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

Selamun aleykum canım kardeşim.. Çok ibretlik bir paylaşım olmuş Allah c.c. razı olsun..
İnşaAllah içenler daha çok dikkat ederler..
Selam ve dua ile kal güzel kardeşim..B)B)B)
sehadet27

sehadet27

Kıdemli Üye · 333 mesaj

ebe78 yazdı:

EVET ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BENDE İÇMİYORUM İÇEN KARDEŞLERİMİZDE BİR AN ÖNCE BIRAKIRLAR İNŞALLAH
aliye_aliye

aliye_aliye

ATA_11 yazdı:
BİR RESİM BU KADAR MI AÇIK OLUR YAA.SÜPER SÜPER SÜPER...TABİİİ ANLAYABİLENE.TABİİ ANLAMAK İSTİYORSA DEĞİLMİ KARDEŞİM...SAĞOLASIN...

aynen abi.. haklısınız.. Rabbim gözlerini açar inşallah bu kişilerin.. selametle kalın.
aliye_aliye

aliye_aliye

menzil_2007 yazdı:
ben maalesef içiyorum hemde iki paket. allah sonumu hayır etsin.

selam ve dua ile.
TRABZONLU20_BERRAK

TRABZONLU20_BERRAK

Mübarek Üye · 555 mesaj

S.A. ALLAH (C.C) BUTUN ICENLERE YARDIM EYLESIN INSALLAH
aliye_aliye

aliye_aliye

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ALİYECİM GÜZEL PAYLAŞIM OLMUŞ.UMARIM SİGARAYA BUKADAR DEĞER VERENLER ONU İÇENLER ASLINDA SİGARININ ONLARI İÇTİĞİNİ ANLARLAR.

ve aleyküm selam ablacım.. çok doğru bir söz gerçekten.. Allah razı olsun.. selametle kal..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.