sitedeki can kardeşlerime...
1.020 görüntülenme · 8 yanıt
s.a.arkadaşlar.affınıza sığınarak sizden bir ricam olacak.şuanda sıkıntılı bir dönemdeyim ve inanıyorum ki bu günleride atlatıcam.sizden ricam 5 dk da olsa kıbleye dönüp ellerinizi açıp o güzel ve temiz gönlünüzle rabbime benim için dua edermisiniz hacetimi,dileğimi kabul etsin diye...allah hepinizden razı olsun...
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
canım mervem.benim merve sultanım.inşallah.biliyorum geçicek geçicek ama doğru kararlarla geçsin inşallah.hayatım ve kuracağım yuva rızai ilahi boyutunda olsun.aç kardeşim o temiz kalbinle ellerini rabbime de şu kardeşine gönülden dualarını yükselt...
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
İLAHİ kardeşimizin içinde bulunduğu hali en iyi bilen sensin
ve en güzel karşılık verebilecek de sensin
sana anlatır senden bekler dileriz cevabını.
senin herşeye gücün yeter.
Peygamber efendimiz ve Adem aleyhiselamın ve bu iki peygamber arasında gelmiş geçmiş bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine ve onların diliyle kardeşimizin duasını kabul etmen için sana el açtık ya RABB
kapında geldik...senden dilenip sana yalvarıyoruz Allahım.
İstediği duam olmayacaksa ondan daha hayırlısını naip etmeni dileriz..
dualarımız kabul eyle...amin...
selam ve dua ile
ve en güzel karşılık verebilecek de sensin
sana anlatır senden bekler dileriz cevabını.
senin herşeye gücün yeter.
Peygamber efendimiz ve Adem aleyhiselamın ve bu iki peygamber arasında gelmiş geçmiş bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine ve onların diliyle kardeşimizin duasını kabul etmen için sana el açtık ya RABB
kapında geldik...senden dilenip sana yalvarıyoruz Allahım.
İstediği duam olmayacaksa ondan daha hayırlısını naip etmeni dileriz..
dualarımız kabul eyle...amin...
selam ve dua ile
allah razı olsun.rabbim sizlerinde sıkıntısı varsa onları da gidersin.inanıyorum ki gönlünüzün en derin yerinden dua ediyorsunuz.ben sizlerden razıyım rabbimde sizlerden razı olsun...
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatühü
Rabbim Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) yüzü suyu hürmetine bu sıkıntılı dönemi atlatmanız için yardımcınız olsun, sabır versin. Hakkınızda hayırlısı neyse Rabbim sizi ona yaklaştırsın.
Amin.
Rabbim Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) yüzü suyu hürmetine bu sıkıntılı dönemi atlatmanız için yardımcınız olsun, sabır versin. Hakkınızda hayırlısı neyse Rabbim sizi ona yaklaştırsın.
Amin.
kardelele, post: 1164366, member: 54443"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
canım kardeşim ;
hakkınızda hayırlı olanı niyetlenip 1 yasini şerif okuyacağım.allah kabul etsin.selametle kalın.allah yar ve yardımcınız olsun.
rabbim razı olsun sizinde sıkıntınızı gidersin inşaallah...
CORE ↗Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatühü
Amin.
güzel dualarınızın karşısında eğiliyor ve rabbim sizlerdenede razı olsun ve sıkıntılarınızı gidersin diyorum...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/61935-sitedeki-can-kardeslerime · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- gülnisa ablacığım sitedeki 3. yılınız hayırlı olsun Kutlama ve Tebrik Mesajları 15 cevap
- Sitedeki Favori Üyem ... :) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 45 cevap
- sitedeki 1.yılın hayırlı olsun damlacım Kutlama ve Tebrik Mesajları 58 cevap
- cemaldurra abi sitedeki 2. yılın hayırlı olsun.... Kutlama ve Tebrik Mesajları 30 cevap
- Sitedeki ilk gününüzden bahsedermisiniz Bilmece-Bulmaca ve Oyun 83 cevap
- Sitedeki 3.yılımda bitti Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 24 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.