Başörtülü Kardeşlerime ve Ablalarıma Video...

1.559 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm sayın kardeşim.günümüz konusuna ve farzı vazifenizdeki yaşananlara güzel bir örnek teşkil ediyor.

“Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve mü’minlerin hanımlarına söyle, evlerinden çıktıklarında dış örtülerini üzerlerine alsınlar.”(1)

“Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, namuslarını da korusunlar, zinetlerini açmasınlar, bunlardan görünen kısmı müstesnadır. Başörtülerini de yakalarının üzerini kapatacak şekilde iyice örtsünler.”(2)

şunu da belirtmek isterim hazırlanan bu videolarda bu kardeşlerimizin resimlerinin kullanılmasını çok sakıncalı görüyorum.mesela videonun başlangıcında bir hanımkardeşimiz başörtüsü elinde yerde dizlerinin üstünde kalmış ellerini açmış o anki durumu ALLAH cc havale ediyor.fakat hanım kardeşimizin başı açık ve o an karelenmiş.

bunun vebali kime.yüzlerce.binlerce göz görmüyor mu.haramdan kaçan bir insan nefsine yeniliyor ve gaflet halinde bu duruma düşüyor.saç tellerini görüyoruz değil mi?

mevlam cümlemizi islah eylesin.selam ve dua ile kalın selametle.
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a izleyemedim,sorun var sanırım
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

-KAAN-, post: 633545, member: 58965
selamünaleyküm sayın kardeşim.günümüz konusuna ve farzı vazifenizdeki yaşananlara güzel bir örnek teşkil ediyor.

“Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve mü’minlerin hanımlarına söyle, evlerinden çıktıklarında dış örtülerini üzerlerine alsınlar.”(1)

“Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, namuslarını da korusunlar, zinetlerini açmasınlar, bunlardan görünen kısmı müstesnadır. Başörtülerini de yakalarının üzerini kapatacak şekilde iyice örtsünler.”(2)

şunu da belirtmek isterim hazırlanan bu videolarda bu kardeşlerimizin resimlerinin kullanılmasını çok sakıncalı görüyorum.mesela videonun başlangıcında bir hanımkardeşimiz başörtüsü elinde yerde dizlerinin üstünde kalmış ellerini açmış o anki durumu ALLAH cc havale ediyor.fakat hanım kardeşimizin başı açık ve o an karelenmiş.

bunun vebali kime.yüzlerce.binlerce göz görmüyor mu.haramdan kaçan bir insan nefsine yeniliyor ve gaflet halinde bu duruma düşüyor.saç tellerini görüyoruz değil mi?

mevlam cümlemizi islah eylesin.selam ve dua ile kalın selametle.

Ve Aleyküm Selam haklısınız...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

s.s.s, post: 633547, member: 46822s.a izleyemedim,sorun var sanırım

Ve Aleyküm Selam.Sorun sizin bilgisayarınızda olabilir...:H

s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

€bru;633572Ve Aleyküm Selam.Sorun sizin bilgisayarınızda olabilir...:H

haklıymışsın kardeşim.izledim,üzüleyim mi kızayımmı bilemedim.cennet kılıçların altındadır demek geliyor içimden artık çizmeyi aşıyorlar.bugünlerde bizim gibi kapalı olanlara cahil diyen zavallılar türedi bizim burda.baş örtümüz battı rezilin gözüne acırım vallahi tükürüğüme
MAZLUMkul

MAZLUMkul

Mübarek Üye · 940 mesaj

Yine gözyaşlarımı tutamadım, paylaşımınız için teşekkürler
ama böyle elimizden hiçbirşeyin gelmeyişi benim üzüntümü kata kat artırıyor,
başörtümüze uzanan elleri Rabbim ıslah etsin, Aslında şu an içimden kötü şeyler söylemek geçiyor ama dinimizde beddua etmek hoş karşılanmadığı için biraz daha sabredeceğim.....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.