şu an acilde olan arkadaşımın dualarınıza ihtiyacı var!
10.385 görüntülenme · 98 yanıt
selamün aleyküm arkadaşlar,hastanedeki arkadaşıma ulaşamıyorum.telefonu kapalı.ailesini aramaya da fırsat bulamadım.yarın inşaallah durumu hakkında size bilgi veririm.dualarınızı eksik etmeyin inşaallah o ve şu gecenin karanlığında zor durumda olan herkes için.
selamün aleyküm kardeşlerim,size çok güzel bir haberim var.2 gün önce arkadaşım ve minik zeynep azra kurtuldu.arkadaşımın telefonuna ulaşamadım.bu arada başka bir hastaneye yatmış.ailesine de ev telefonu arızalı olduğu için ulaşamamıştım.pazar günü bir arkadaşım aradı.çok sevindim.sonra arkadaşımla d agörüştük.pazar sabah acilen almışlar.2,5 kilocuk bebişimiz.
Allah hepinizden binlerce kez razı olsun.sizleri de dünyada ve ahirette hiç bir sıkıntı da bırakmasın.benim için de dua etmiştiniz,inanın çok çok etkisini gördüm.acizane dualarınızda olma temennisiyle,Alah'a emanet olun.
Allah hepinizden binlerce kez razı olsun.sizleri de dünyada ve ahirette hiç bir sıkıntı da bırakmasın.benim için de dua etmiştiniz,inanın çok çok etkisini gördüm.acizane dualarınızda olma temennisiyle,Alah'a emanet olun.
Rüyam3, post: 928655, member: 82440Aleyküm Selam
:D Çok sevindim Allah celle celelüh analı babalı büyütmelerini nasip etsin inşaAllah Zeynep Azra'da sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşaAllah
Allah razı olsun canım.seninle aynı şehirdeymişiz şimdi gördüm.zeynep azracık da burda:)
ayşe-rana, post: 928649, member: 58484selamün aleyküm kardeşlerim,size çok güzel bir haberim var.2 gün önce arkadaşım ve minik zeynep azra kurtuldu.arkadaşımın telefonuna ulaşamadım.bu arada başka bir hastaneye yatmış.ailesine de ev telefonu arızalı olduğu için ulaşamamıştım.pazar günü bir arkadaşım aradı.çok sevindim.sonra arkadaşımla d agörüştük.pazar sabah acilen almışlar.2,5 kilocuk bebişimiz.
Ve Aleyküm Selam kardeşim
Çok sevindik. Allah c.c hayırlısıyla Sağlıklı büyümesini hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah
Allah'a emanet olun
Çok sevindik. Allah c.c hayırlısıyla Sağlıklı büyümesini hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah
Allah'a emanet olun
esselamu aleyküm kardeşim.sonsuzz şükürler olsun rabbime.okadar çok sevindimki anlatamam.ama zaten içime kötü bi his gelmiyodu böyle olucağını biliyodum.şükürler olsun.hayırlısıyla analı babalı büyütmek nasip etsin rabbim inşallah.gözümüz aydın.selametle
selamün aleyküm arkadaşlar maalesef bu konuya tekrar dönmem gerekti.bebeğimiz kalbi 3 yerden delik olarak doğmuş.ikisi kapanırmış ama biri için ameliyatı şart demiş doktor.duyunca çok üzüldüm.sizlerden minik yavrumuz için acil dualarınızı bekliyorum.nolur meleğimizin şifası için Rabbimden niyazda bulunun.bunca sıkıntıyla dünyaya gelmişken bu imtihanı da ailesinin kolaylıkla ve mutlu bir şekilde atlatması bizlerin duasına bağlı.
Allahu Teala acil sifalar ihsan eylesin
Allah yar ve yardimcilari olsun.
su ayeti okuyabilirlerse insALLAH...."Bana Allah yeter. O'ndan başka İlah yoktur. Ben O'na tevekkül ettim ve büyük arşın Rabbi O'dur." “Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azıym.”
su ayeti okuyabilirlerse insALLAH...."Bana Allah yeter. O'ndan başka İlah yoktur. Ben O'na tevekkül ettim ve büyük arşın Rabbi O'dur." “Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azıym.”
ayşe-rana, post: 938318, member: 49501selamün aleyküm arkadaşlar maalesef bu konuya tekrar dönmem gerekti.bebeğimiz kalbi 3 yerden delik olarak doğmuş.ikisi kapanırmış ama biri için ameliyatı şart demiş doktor.duyunca çok üzüldüm.sizlerden minik yavrumuz için acil dualarınızı bekliyorum.nolur meleğimizin şifası için Rabbimden niyazda bulunun.bunca sıkıntıyla dünyaya gelmişken bu imtihanı da ailesinin kolaylıkla ve mutlu bir şekilde atlatması bizlerin duasına bağlı.
selamun aleyküm kardeşim rabbim acil şifalar versin inşallh tez zamanda saglıgına kavuşur inşallhh (amin)
selamün aleyküm arkadaşlar maalesef bu konuya tekrar dönmem gerekti.bebeğimiz kalbi 3 yerden delik olarak doğmuş.ikisi kapanırmış ama biri için ameliyatı şart demiş doktor.duyunca çok üzüldüm.sizlerden minik yavrumuz için acil dualarınızı bekliyorum.nolur meleğimizin şifası için Rabbimden niyazda bulunun.bunca sıkıntıyla dünyaya gelmişken bu imtihanı da ailesinin kolaylıkla ve mutlu bir şekilde atlatması bizlerin duasına bağlı.
ayşe-ranaselamün aleyküm arkadaşlar maalesef bu konuya tekrar dönmem gerekti.bebeğimiz kalbi 3 yerden delik olarak doğmuş.ikisi kapanırmış ama biri için ameliyatı şart demiş doktor.duyunca çok üzüldüm.sizlerden minik yavrumuz için acil dualarınızı bekliyorum.nolur meleğimizin şifası için rabbimden niyazda bulunun.bunca sıkıntıyla dünyaya gelmişken bu imtihanı da ailesinin kolaylıkla ve mutlu bir şekilde atlatması bizlerin duasına bağlı.
aleyküm selam kardeşim.
çok üzüldüm şimdi gördüm.rabbim acil şifalar versin ve ailesine bağaşlasın inşallah minik bebeğimizi.rabbim kimseyi evlat acısyla imtihan etmesin.ama kardeşim bu kalp deki delikler çoğu bebekte oluyormuş sonrada kendilğinden kapanıyomuş.kapanmayan deliklerde ise ameliyat sorunsuz başarılı oluyormuş.inşallah minik bebeğimizde hayırlısıyla şifa bulup evine anakucağına dönücek.ve hayatta gördüğü son acı bu olucak inşallah kardeşim.acizane dualarımda olucak.tez vakitte hayırlı mutlu haberlerini alıcaz inşallah.gönlünüzü ferah tutun kardeşim.sabır ve selametle rabbimize emanet
çok üzüldüm şimdi gördüm.rabbim acil şifalar versin ve ailesine bağaşlasın inşallah minik bebeğimizi.rabbim kimseyi evlat acısyla imtihan etmesin.ama kardeşim bu kalp deki delikler çoğu bebekte oluyormuş sonrada kendilğinden kapanıyomuş.kapanmayan deliklerde ise ameliyat sorunsuz başarılı oluyormuş.inşallah minik bebeğimizde hayırlısıyla şifa bulup evine anakucağına dönücek.ve hayatta gördüğü son acı bu olucak inşallah kardeşim.acizane dualarımda olucak.tez vakitte hayırlı mutlu haberlerini alıcaz inşallah.gönlünüzü ferah tutun kardeşim.sabır ve selametle rabbimize emanet
gurbetteAllahu Teala acil sifalar ihsan eylesin
Allah razı olsun kardeşim.bunu ben her namazdan sonra okurum.onlara da iletirim inşaallah.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48533-su-an-acilde-olan-arkadasimin-dualariniza-ihtiyaci-var · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.