şu an acilde olan arkadaşımın dualarınıza ihtiyacı var!

10.384 görüntülenme · 98 yanıt

Paylaş:
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

AFRA_NUR
esselamu aleyküm kardeşim
Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah.acil şifalar nasip etsin.inanıyorum ki hiç bişey olmıycak.ikiside sağlıkla hayırlısıyla kurtulucak inşallah.3 tane ayetel kürsi okudum.100 ya şafi okudum.rabbim ağlatmasın inşallah.selametle rabbimize emanet

Allah razı olsun.ağzına sağlık canım.sen de onlar için ne kadar zor olduğunu tahmin edersin.ilk bebekleri.inşaallah annesiyle sağlıkla bir araya gelirler.
ayşe-rana

ayşe-rana

>AYLİN< ablamızın yar ve yardımcısı olsun rabbim durumdan bizi haberdar ederiseniz mutlu oluruz..iii haberleri ile tabi ki..
selam ve dua ile..

amin canım.sen nasılsın,epeydir birbirimizi göremedik.
kız kardeşiyle görüştüm kendine gelmiş ama diğer durumunda bir değişme yok.inşaallah hayırlı haberlerini hep birlikte alırız.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

ayşe-rana, post: 909767, member: 79656Allah razı olsun.ağzına sağlık canım.sen de onlar için ne kadar zor olduğunu tahmin edersin.ilk bebekleri.inşaallah annesiyle sağlıkla bir araya gelirler.

ecmain olsun kardeşim.bilmemmii dünyanın en zor sınavı.ama inşallah iyi olucaklar.içime öyle doğuyu.elifimin iyi haberlerini aldığımız gibi onlarında iyi hayırlı sağlıkla evlerine döndüklerinin haberini alıcaz inşallah.rabbim bizimle beraber ben eminim.takdir rabbimizin.selametle kardeşim
ayşe-rana

ayşe-rana

...............
ayşe-rana

ayşe-rana

arkadaşlar dualarınızı bekliyoruz.
ayşe-rana

ayşe-rana

halen hastanede yatmakta olan arkadaşım ve bebeği için dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

rabbim tez şifala nasip etsin inşallah bu mübarek günde açılan eller hürmetine.Amin
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

Aleyküm selam canım kardeşim
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmesini nasip etsin inşallah. forumu ben yeni gördüm. kusura bakma
Rabbim cuma hürmetine kardeşimize şifa ver Amin

100 Ya ŞAfi okuycam kardeşim. Şifa olsun inşallah.Allah'a emanet ol. Hayırlı cumalar
ayşe-rana

ayşe-rana

Birnur, post: 911644, member: 88924Aleyküm selam canım kardeşim
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmesini nasip etsin inşallah. forumu ben yeni gördüm. kusura bakma
Rabbim cuma hürmetine kardeşimize şifa ver Amin

100 Ya ŞAfi okuycam kardeşim. Şifa olsun inşallah.Allah'a emanet ol. Hayırlı cumalar

Allah razı olsun canım.2 gündür haber alamadım dün telefonu kapalıydı.merak ediyorum durumunu.Rabbim cümlesiyle beraber kurtarsın hayırlısıyla inşaallah.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

.....................
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Yüce Rabbim en kısa zamanda kardeşimizi sağlına kavuştursun ve hayırlı bir kapı açsın inşallah...
...Rabbim yalvarmak ve dua için kalkan ellerimiz geri çevirmesin inşallah....
ayşe-rana

ayşe-rana

şimdi arkadaşlar geldi.durumunda düzelme yok.bünyesşi zayıf olduğu için tedaviye ceva vermiyormuş.2 hafta daha yatacak.duadan başka çare yok.Rabbim yardım etsin.
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

ay canım benim ya afyanur ablanın yigenini okumuştum bekleniyordu dogumu.
üzüldüm şimdi ya rabbim bu mübarek günün hürmetine acil şifalar versin kardeşim. ya
allah yar ve yardımcıları olsun. amin.
selam ve dua ile..
AFRA_NUR

AFRA_NUR

rabbim korur onları inşallah.hayırlısıyla kurtulucaklar inşallah.duaya devam...
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm

Rabbim bu Mübarek Cuma gününde kardeşimize acil şifalar versin inşaAllah
Bebeğide kendine iyi olur hayırlı haberlerini tez zamanda alırız Rabbim yar ve yardımcıları olsun anne ve bebeğin çok üzüldüm Rabbim ailesinede sabır versin zor bir dönem ama inşaAllah sonu güzel olur...Amin
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Rüyam3, post: 911900, member: 73307Selamün Aleyküm

Rabbim bu Mübarek Cuma gününde kardeşimize acil şifalar versin inşaAllah
Bebeğide kendine iyi olur hayırlı haberlerini tez zamanda alırız Rabbim yar ve yardımcıları olsun anne ve bebeğin çok üzüldüm Rabbim ailesinede sabır versin zor bir dönem ama inşaAllah sonu güzel olur...Amin

aleyküm selam amiin inşallah
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

okurken cok ama cok uzuldum, Rabbim insallah sagliklarina kavusmalarini nasip eder,dualarim onlarla,Rabbim kabul etsin dualarimizi,Amin.
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

ayşe-rana, post: 909774, member: 91971amin canım.sen nasılsın,epeydir birbirimizi göremedik.
kız kardeşiyle görüştüm kendine gelmiş ama diğer durumunda bir değişme yok.inşaallah hayırlı haberlerini hep birlikte alırız.

evet ablam uzun zamndır sık sık giremiyorum :( hamdolsun ben iyiyim sen nasılsın bebişimiz nasıl kocaman kocaman öpüyorum küçük mücahidmizin gül yanaklarından.inşa-ALLAH rahatsız olan ablamızda bi an önce ii olur.rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
OkanDemir

OkanDemir

Kıdemli Üye · 177 mesaj

Rabbim yar ve yardımcısı olsun .O ol demeden hiçbirşey olmaz inşallah şifa bulur bebeğiyle beraber sağlıklı huzurlu bir ömür geçirirler.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

......................
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.