şu an acilde olan arkadaşımın dualarınıza ihtiyacı var!

10.385 görüntülenme · 98 yanıt

Paylaş:
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

gönül1045Selamün aleyküm ayşe-rana kardeşim zeynep azra bebişe ve anneye acil şifa diliyorum duacıyız allah kabul ederse.rabbim şafi ismi hürmetine şifa nasip etsin inşallah.

Allah razı olsun ablacığım.amin amin amin
ayşe-rana

ayşe-rana

tek_dileğimAllah acil şifalar versin. Hep beraber dua edelim inşallah..

inşaallah kardeşim,zavallı anneciği pek üzgün.sizlerin dualarını bekliyor.
ayşe-rana

ayşe-rana

ya mucibselamun aleyküm kardeşim rabbim acil şifalar versin inşallh tez zamanda saglıgına kavuşur inşallhh (amin)

aleyküm selam,amin kardeşim.
ayşe-rana

ayşe-rana

yun_us25RAHMAN acil şifalar eylesin inşaALLAH

amin inşaallah.pek zamanım yok ama yavrucak için konuyu güncel tutmaya gayret ediyorum.
ayşe-rana

ayşe-rana

müslüman gülüallah acil şifalar versin

Allah razı olsun.
ayşe-rana

ayşe-rana

AFRA_NUR
aleyküm selam kardeşim.
çok üzüldüm şimdi gördüm.rabbim acil şifalar versin ve ailesine bağaşlasın inşallah minik bebeğimizi.rabbim kimseyi evlat acısyla imtihan etmesin.ama kardeşim bu kalp deki delikler çoğu bebekte oluyormuş sonrada kendilğinden kapanıyomuş.kapanmayan deliklerde ise ameliyat sorunsuz başarılı oluyormuş.inşallah minik bebeğimizde hayırlısıyla şifa bulup evine anakucağına dönücek.ve hayatta gördüğü son acı bu olucak inşallah kardeşim.acizane dualarımda olucak.tez vakitte hayırlı mutlu haberlerini alıcaz inşallah.gönlünüzü ferah tutun kardeşim.sabır ve selametle rabbimize emanet

Allah razı olsun afranurcuğum,annesi o kadar sıkıntıyı aşarak tam kavuşmuşken bu duruma çok üzülüyor.doktor fazla uyumamasını söylemiş.bir de ufak doğduğu için sağlıklı da olsa insan çok tedirgin oluyor.şahsen ben de oğlum toparlayıncaya dek öyleydim.neyse,söylediklerin içimi biraz da olsa rahatlattı.
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleykum.rabbim acil şifalar versin.umarın iyileşmiştir.dua ile kalın
runya

runya

Üye · 28 mesaj

çok geçmiş olsun üzüldüm rabbim yardımcınız olsun kardeşim
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

RABBİM kendine ve bebeğine acil şifalar versin selametle kal.
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

anne ve bebeğin kurtulduğuna çok sevindim selametle.
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Rabbim Ya Şafi İsmi celili hürmetine kardeşimize acil şifalar versin inşaallah,yavrusuda sağlam bir şekilde yaşamına kavuşsun.
ayşe-rana

ayşe-rana

Nevin_1982selamun aleykum.rabbim acil şifalar versin.umarın iyileşmiştir.dua ile kalın

aleyküm selam nevin kardeşim daha 2 haftalık bile olmadı.annesiyle akşam konuştum.daha henüz bir tedavi uygulanmadı.inşaallah Rabbim şifasını verir zeynep azracığın
ayşe-rana

ayşe-rana

runyaçok geçmiş olsun üzüldüm rabbim yardımcınız olsun kardeşim

Allah razı olsun,dualarla inşaallah.
ayşe-rana

ayşe-rana

hayri07anne ve bebeğin kurtulduğuna çok sevindim selametle.

kardeşim,bebiş doğdu ama kalbinde 3 delik var.biri için ameliyat olması gerekiyor.bunun için dua formunu güncelledim.
ayşe-rana

ayşe-rana

Kur'ana sevdalıRabbim Ya Şafi İsmi celili hürmetine kardeşimize acil şifalar versin inşaallah,yavrusuda sağlam bir şekilde yaşamına kavuşsun.

amim kardeşim,bebeğin durumunu öğrenince annenin sağlığını soramadım bile.zeynep azra dualarımızda olur inşaallah.
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

RABBİM şafi ismi hürmetine yavrumuza acil şifalar vesin inş.
selam ve dua ile
ayşe-rana

ayşe-rana

hanife denizRABBİM şafi ismi hürmetine yavrumuza acil şifalar vesin inş.
selam ve dua ile

amin Allah dualarınızın tesirini inşaallah en kısa zamanda göstersin.
ayşe-rana

ayşe-rana

selamün aleyküm arkadaşlar maalesef bu konuya tekrar dönmem gerekti.bebeğimiz kalbi 3 yerden delik olarak doğmuş.ikisi kapanırmış ama biri için ameliyatı şart demiş doktor.duyunca çok üzüldüm.sizlerden minik yavrumuz için acil dualarınızı bekliyorum.nolur meleğimizin şifası için Rabbimden niyazda bulunun.bunca sıkıntıyla dünyaya gelmişken bu imtihanı da ailesinin kolaylıkla ve mutlu bir şekilde atlatması bizlerin duasına bağlı.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

Esselamu aleyküm
hayırlı cumalar ayşe kardeşim.yeni bi başlık açtım.''zeynep azra bebek için acil dua''bu konuya giren ilk mesajı okuyup direk cevap yazıyo yorumları okumadan.daha etkili olur kardeşim.selametle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.