gönül1045Selamün aleyküm ayşe-rana kardeşim zeynep azra bebişe ve anneye acil şifa diliyorum duacıyız allah kabul ederse.rabbim şafi ismi hürmetine şifa nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun ablacığım.amin amin amin
10.385 görüntülenme · 98 yanıt
gönül1045Selamün aleyküm ayşe-rana kardeşim zeynep azra bebişe ve anneye acil şifa diliyorum duacıyız allah kabul ederse.rabbim şafi ismi hürmetine şifa nasip etsin inşallah.
AFRA_NURaleyküm selam kardeşim.
çok üzüldüm şimdi gördüm.rabbim acil şifalar versin ve ailesine bağaşlasın inşallah minik bebeğimizi.rabbim kimseyi evlat acısyla imtihan etmesin.ama kardeşim bu kalp deki delikler çoğu bebekte oluyormuş sonrada kendilğinden kapanıyomuş.kapanmayan deliklerde ise ameliyat sorunsuz başarılı oluyormuş.inşallah minik bebeğimizde hayırlısıyla şifa bulup evine anakucağına dönücek.ve hayatta gördüğü son acı bu olucak inşallah kardeşim.acizane dualarımda olucak.tez vakitte hayırlı mutlu haberlerini alıcaz inşallah.gönlünüzü ferah tutun kardeşim.sabır ve selametle rabbimize emanet
Nevin_1982selamun aleykum.rabbim acil şifalar versin.umarın iyileşmiştir.dua ile kalın
Kur'ana sevdalıRabbim Ya Şafi İsmi celili hürmetine kardeşimize acil şifalar versin inşaallah,yavrusuda sağlam bir şekilde yaşamına kavuşsun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48533-su-an-acilde-olan-arkadasimin-dualariniza-ihtiyaci-var · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.