şu an acilde olan arkadaşımın dualarınıza ihtiyacı var!
10.378 görüntülenme · 98 yanıt
selamün aleyküm,dün afranurun konusunda bahsetmiştim.doğumuna 1,5 ay kalan bir arkadaşımın karaciğerinde sorun vardı.enzimler çok yüksek düşürülemedi tam oalarak.sürekli kusuyordu.hastanede yatıyordu.bugün lavaboda bayılımış.şu an acilde bilinçsizce yatıyor.hala kendine gelemedi.bebekte de ateş çıkmış NST'de.lütfen acil dualarınıza ihtiyacımız var.kendisine de bebeğin de bir şey olmasın.bu zorlukları kolay bir şekilde atlatsın inşaallah bebeğiyle.
kalemgenç, post: 909299, member: 50627yüce Rabbim arkadaşınıza ve bebeğine acil şifa versin. ikisinide hayırlısıyla kurtarsın.(amin.)
Allah razı olsun kardeşim.amin.
arkadaşlar dualarınızı bekliyoruz lütfen.
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Ve Aleyküm Selam Ayşe ablam..
Kardeşimize ve minik bebeğine Rabbimiz c.c acil şifalar ihsan eylesin, sağlık ve afiyetlerine kavuştursun inşallah.. Çok geçmiş olsun..Allah c.c yar ve yardımcıları olsun.. Acizane dualarımızda olacaklar inşallah.. Rabbimize emanet olunuz ablam..Selam ve Dua ile.
Kardeşimize ve minik bebeğine Rabbimiz c.c acil şifalar ihsan eylesin, sağlık ve afiyetlerine kavuştursun inşallah.. Çok geçmiş olsun..Allah c.c yar ve yardımcıları olsun.. Acizane dualarımızda olacaklar inşallah.. Rabbimize emanet olunuz ablam..Selam ve Dua ile.
"Allahümme'zhibil be'se rabbe'nnasi veşfi feente'şşafi la şifae illa şifauke şifaen la yuğadiru sekamen" (Allah'ım! Hastalık ve sıkıntıyı gider. Ey insanların Rabbi! Şifa ver, çünkü şifa veren sensin. Senin vereceğin şifadan başka şifa yok. Senden, hiçbir hastalık bırakmayan arkadaşımız bir şifa istiyorum.) AMİN
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
aliye_aliye, post: 909342, member: 60391Ve Aleyküm Selam Ayşe ablam..
Allah razı olsun canım.3 haftayı atlatabilirlerse hayırlısıyla,annenin durumunun da düzelmesi şart tabiki.duadan başka bir çare yok.
burcum82, post: 909343, member: 86079Rabbim acil şifalar versin hem annemize hemde bebeğimize Rabbim yar ve yardımcıları olsun Rabbiim bebeğini sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin (Amin)
Allah razı olsun Burcu kardeşim,kim olursa olsun insanların acı çekmesi,zor durumda olması beni çok üzüyor.Rabbim tüm darda,zorda olanlara yardım etsin.tüm kardeşlerime hayırlı,mutlu ,huzurlu günler nasip etsin.
hafize, post: 909347, member: 82229"Allahümme'zhibil be'se rabbe'nnasi veşfi feente'şşafi la şifae illa şifauke şifaen la yuğadiru sekamen" (Allah'ım! Hastalık ve sıkıntıyı gider. Ey insanların Rabbi! Şifa ver, çünkü şifa veren sensin. Senin vereceğin şifadan başka şifa yok. Senden, hiçbir hastalık bırakmayan arkadaşımız bir şifa istiyorum.) AMİN
amin amin amin.Rabbim razı olsun.hafize abla daimi dualarında olma temennisiyle Allah'a emanet ol.
Hasıl ı Kelam, post: 909398, member: 14074Allah celle celalüh hayırlısıyla acil şifalar versin inşaAllah.Dua edeceğiz Allah ın izniyle.
Allah razı olsu canım kardeşim.Rabbim seni de güzel gönlünü de hp hoşnut eylesin.
esselamu aleyküm kardeşim
Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah.acil şifalar nasip etsin.inanıyorum ki hiç bişey olmıycak.ikiside sağlıkla hayırlısıyla kurtulucak inşallah.3 tane ayetel kürsi okudum.100 ya şafi okudum.rabbim ağlatmasın inşallah.selametle rabbimize emanet
Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah.acil şifalar nasip etsin.inanıyorum ki hiç bişey olmıycak.ikiside sağlıkla hayırlısıyla kurtulucak inşallah.3 tane ayetel kürsi okudum.100 ya şafi okudum.rabbim ağlatmasın inşallah.selametle rabbimize emanet
ablamızın yar ve yardımcısı olsun rabbim durumdan bizi haberdar ederiseniz mutlu oluruz..iii haberleri ile tabi ki..
selam ve dua ile..
selam ve dua ile..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48533-su-an-acilde-olan-arkadasimin-dualariniza-ihtiyaci-var · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.