Şimdiden Rabbım hepinizden razı olsun.
Dualarınıza ihtiyacım ver kardeşler.
2.625 görüntülenme · 12 yanıt
S a. Kardeklerim!Dün kızkardeşim bir kalp kirizi geçirdi,şu an Ankara Gazi hastanesinde yatıyor ne olur dua edinde şifa bulsun.
Aleyküm Selam kardeşim.Ben bu mesajı yeni gördüm kusura bakmayın.
Çok geçmiş olsun. Kızkardeşinizin durumu nasıl şimdi?
Allah şifalar versin inşallah...
aysesukran, post: 941910, member: 94172Aleyküm Selam kardeşim.Ben bu mesajı yeni gördüm kusura bakmayın.
Amiiiin kardeşim amin,Allah cc razı olsun sizden.Kalp krizi geçirerek hastaneye girdi,ardından neler çıktı neler kardeşim.Şimdi sürekli takipte,karın bölgesinde ve rahimde bir kitle olduğu tespit edilmiş,sonucunu henüz bilmiyoruz kardeşim.İnşaallah hayırla sonuçlanır,dualarınızı eksik etmeyin.Rabbıma emenet olun.
Selamun Aleykum KArdeşim,
Çok geçmiş olsun.RABBİM acil şifalar versin inş.Canım kardeşin için okuyup dua edeceğim inş.Hayır haberlerini en kısa zamanda duyursun RABBİM.
Selam ve Dua ile
Çok geçmiş olsun.RABBİM acil şifalar versin inş.Canım kardeşin için okuyup dua edeceğim inş.Hayır haberlerini en kısa zamanda duyursun RABBİM.
Selam ve Dua ile
hanife deniz, post: 941947, member: 94797Selamun Aleykum KArdeşim,
Selam ve Dua ile
Allah cc sizlerden razı olsun ablacığım.Ağzınıza,O güzel yüreğinize sağlık.Rabbım sizlerede sıhhat,sağlık içerisinde hayırlı uzun ömürler versin inşaallah.Selametle kalın.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47689-dualariniza-ihtiyacim-ver-kardesler · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- dualarınıza ihtiyacım var nolur hemde çok Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- dualarınıza ihtiyacım var Şiirler 15 cevap
- dualarınıza ihtiyacım var dileğim için nolur dualarınızı eksik etmeyin Dua Bölümü 6 cevap
- arkdaşlar dualarınıza ihtiyacım war!!! Tanışma Köşesi 12 cevap
- Dualarınıza ihtiyacım var Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- huzur için dualarınıza ihtiyacım var Dua Bölümü 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.