okuyabilen kardeşlerim inşirah,fetih ve vakıa suresi okurmusunuz?
4 aralıktaki ameliyatım için dualarınıza ihtiyacım var
8.645 görüntülenme · 103 yanıt
okuyabilen kardeşlerim inşirah,fetih ve vakıa suresi okurmusunuz?
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 2.519
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
Allah , mümin kullarının her zaman yanındadır ve yardımcısıdır.
Rabbim , Şafi ismiyle size şifa versin ve vücudunuzda hastalığın en ufak bir izi bile kalmasın.
Allaha emanet olun.
Rahat olun.İnşaAllah iyi geçer ve sizde hayırlısıyla iyi geçtiğini bizlere bildirirsiniz.
Allah celle celalühe emanet olun...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
ALLAH celle celaluh şifalar versin size ve cümlemize.Hayırlı ve güzel haberlerinizi ALLAH celle celaluh izni ile bekliyoruz selametle kalınız kardeşim.
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Rahman c.c acil şifalar ihsan etsin, hayırlısıyla sağlığınıza kavuşmanızı nasip eylesin inşallah..Selam ve Dua ile.
Hasıl ı Kelam, post: 859128, member: 906331 Vakıa-1 inşirah ve 1 Fetih suresi alıyorum.
Rahat olun.İnşaAllah iyi geçer ve sizde hayırlısıyla iyi geçtiğini bizlere bildirirsiniz.
Allah celle celalühe emanet olun...
aldıklarım okunmuştur.Selametle kalın...
RABBİM ŞİFA VERSİN....
GEVHER, post: 859126, member: 52231selamün aleyküm kardeşimiz...
Allah , mümin kullarının her zaman yanındadır ve yardımcısıdır.
Rabbim , Şafi ismiyle size şifa versin ve vücudunuzda hastalığın en ufak bir izi bile kalmasın.
Allaha emanet olun.
Allah razı olsun kardeşim.dualarınızın yanımda olduğunu bilmek ne kadar güzel.
_KAAN_, post: 859134, member: 68222aleykümselam kardeşim;
ALLAH celle celaluh şifalar versin size ve cümlemize.Hayırlı ve güzel haberlerinizi ALLAH celle celaluh izni ile bekliyoruz selametle kalınız kardeşim.
Allah razı olsun kardeşim.
takma kafana güzel kardeşim hayatta ilk amaliyat olan sen degilsin..ben ne zaman bir sıkıntıyla karşılaşsam kendi kendime öyle derim hayatta bu sıkıntıyla karşılaşan ilk ben degilim .. herkes nasıl atlatmış bunu bende öyle atlatırım derim kendimi kandırırım biraz işe yarıyor rahatlıyor insan ;) büyütme kafanda.....hayırlısı olsun kolay ve başarılı bir operasyon olur inşaALLAH
sen bilirsin bizim kışı .. sıçak bir kış inşaALLAH OLUR...
selam ve dua ile rabbimize emanet olasın ..._______
(diger foruma yazmıştım.. okuyamadın galiba)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45626-4-araliktaki-ameliyatim-icin-dualariniza-ihtiyacim-var · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.