4 aralıktaki ameliyatım için dualarınıza ihtiyacım var

8.645 görüntülenme · 103 yanıt

Paylaş:
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

Selamün aleyküm,perşembe günü sabah ameliyatım var.şimdiden çok heyecanlıyım ve korkuyorum biraz da.dualarınıza çok ihtiyacım var ama yine de çok düşündüm bu formu açmak için.şimdiden dua eden ve etmeyen tüm kardeşlerim haklarını helal etsinler.
okuyabilen kardeşlerim inşirah,fetih ve vakıa suresi okurmusunuz?
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

selamün aleyküm kardeşimiz...

Allah , mümin kullarının her zaman yanındadır ve yardımcısıdır.
Rabbim , Şafi ismiyle size şifa versin ve vücudunuzda hastalığın en ufak bir izi bile kalmasın.

Allaha emanet olun.
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

1 Vakıa-1 inşirah ve 1 Fetih suresi alıyorum.
Rahat olun.İnşaAllah iyi geçer ve sizde hayırlısıyla iyi geçtiğini bizlere bildirirsiniz.
Allah celle celalühe emanet olun...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam kardeşim;

ALLAH celle celaluh şifalar versin size ve cümlemize.Hayırlı ve güzel haberlerinizi ALLAH celle celaluh izni ile bekliyoruz selametle kalınız kardeşim.
mektubat

mektubat

Mübarek Üye · 2.308 mesaj

Allahü teala hayırlı şifalar ihsan eylesin.İnşallahü teala Selametle çıkarsınız.
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim.
Rahman c.c acil şifalar ihsan etsin, hayırlısıyla sağlığınıza kavuşmanızı nasip eylesin inşallah..Selam ve Dua ile.

mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

as allahım kolaylık versın acıl sıfalar versın inşallah ameıyat olup saglıklı bır sekılde cıkarsın amelıyattan
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

canım kardeşim Rabbil acil şifalar versin Rabbim yarve yardımcınız olsun tahmin ettğim şeyden dolayı giriyorsunuzz söylemek istememissiniz sanırım ... ama inşallh cok guzel bir şeyle geri döneceksiniz Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
nur elif

nur elif

Üye · 27 mesaj

allaha emanet ol kardeşim en kısa zamnda inşallah iyileşirsin dualarımız seninle
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aelyküm kardeşim.Allah şifa versin.duarımızdasın inşallah.
Ranuna1

Ranuna1

Üye · 21 mesaj

Aleykum selam kardesim,,Rabbim acil sifalar versin insaAllah..insirah okurum insaAllah..
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Hasıl ı Kelam, post: 859128, member: 906331 Vakıa-1 inşirah ve 1 Fetih suresi alıyorum.
Rahat olun.İnşaAllah iyi geçer ve sizde hayırlısıyla iyi geçtiğini bizlere bildirirsiniz.
Allah celle celalühe emanet olun...

aldıklarım okunmuştur.Selametle kalın...
imported_reyhan_

imported_reyhan_

Kıdemli Üye · 101 mesaj

Allahım sen şifa verensin Şifa ver tüm hastalara senin verdiğin şifa hiçbir hastalık bırakmaz. Amin.

RABBİM ŞİFA VERSİN....
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

selamünaleyküm kardeşim Allahım şifalar versin ..inşaallah ameliyatınız iyi geçer ve kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz...hayırlı haberlerinizi bekleyeceğiz....
Allaha emanet olun...selametle kalın...

YARALI KAPL

YARALI KAPL

Kıdemli Üye · 189 mesaj

selamın aleyküm kardeşim hayırlı sabahlar 1 tane vakıa1 tanede fetih süresi ben alayım allahım acil şifalar versin allah yart ve yardımcınız olsun selam ve dua ile kalın
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

aleyküm selam kardeşim
Allah c.c Şafi adının hürmetine şifa versin.İçini ferahlatsın,Korkularını gidersin Rabbim inşaallah
Allah'a emanet ol
ayşe-rana

ayşe-rana

GEVHER, post: 859126, member: 52231selamün aleyküm kardeşimiz...

Allah , mümin kullarının her zaman yanındadır ve yardımcısıdır.
Rabbim , Şafi ismiyle size şifa versin ve vücudunuzda hastalığın en ufak bir izi bile kalmasın.

Allaha emanet olun.

Allah razı olsun kardeşim.dualarınızın yanımda olduğunu bilmek ne kadar güzel.
ayşe-rana

ayşe-rana

_KAAN_, post: 859134, member: 68222aleykümselam kardeşim;

ALLAH celle celaluh şifalar versin size ve cümlemize.Hayırlı ve güzel haberlerinizi ALLAH celle celaluh izni ile bekliyoruz selametle kalınız kardeşim.

Allah razı olsun kardeşim.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

aşyecigim çok geçmiş olsun .. rabbim acil şifalar versin .. yardımcın olsun inşaALLAH.. umarım önemli bir rahatsızlık degildir .. şimdi diyeceksin ameliyatın önemlisi önemsizi olmaz... tekrar çok geçmiş olsun....
takma kafana güzel kardeşim hayatta ilk amaliyat olan sen degilsin..ben ne zaman bir sıkıntıyla karşılaşsam kendi kendime öyle derim hayatta bu sıkıntıyla karşılaşan ilk ben degilim .. herkes nasıl atlatmış bunu bende öyle atlatırım derim kendimi kandırırım biraz işe yarıyor rahatlıyor insan ;) büyütme kafanda.....hayırlısı olsun kolay ve başarılı bir operasyon olur inşaALLAH

sen bilirsin bizim kışı .. sıçak bir kış inşaALLAH OLUR...
selam ve dua ile rabbimize emanet olasın ..._______

(diger foruma yazmıştım.. okuyamadın galiba)
ayşe-rana

ayşe-rana

mektubat, post: 859138, member: 62565Allahü teala hayırlı şifalar ihsan eylesin.İnşallahü teala Selametle çıkarsınız.

Rabbim razı olsun.sizi de sıkıntıda koymasın.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.