bugün dualarınıza çok ihtiyacım var
1.335 görüntülenme · 9 yanıt
selamün aleyküm arkadaşlar allahıma çok şükür bi çok sorunumdan kurtuldum ve ailemiz tekrar biraraya geldi şimdi yine dualarınıza ihtiyacım var bugün babama 2 sene önce yaptığım bi hatamı anlatıcam maddi yönden beni çökerten bi hata ve bunun karşılığında babamdan çok büyük bir tepki alacağımıda biliyorum lütfen bu konunun kötü sonuçlanmaması için bana dua edin allah hepinizden razı olsun
Allah yardımcın olsun kardesim , sorunlarından kurtulmana cok sevindim. biz dogruluk pesinde kosktukca Rabbim bizi bırakmayacaktır , guzel kapıları muhakkak acacaktır. selametle tüm ferah kapılar sana acılsın , gönlün genişlesin insallah kardesim.
zeynep hatalar biz aciz insanlar içindir ki önemli olan da zaten onun hata olduğunu bilip tekrar aynına düşmemek daha dikkatli olmak ve daha biçok şeyin değerini daha iyi analamaktır...
sen pişman olup içinde bunu çözmüş ve bi de anlatmayı düşünmüşsün Allah yardımcın olsun ..Rabbimiz affı öylesine büyük ki bütün günahlarımız affediveriyor tövbe ettiğimiz zaman ama biz insanlar bazen hataya düşebiliyoruz bu af mevzuunda..selametle:a26::)
sen pişman olup içinde bunu çözmüş ve bi de anlatmayı düşünmüşsün Allah yardımcın olsun ..Rabbimiz affı öylesine büyük ki bütün günahlarımız affediveriyor tövbe ettiğimiz zaman ama biz insanlar bazen hataya düşebiliyoruz bu af mevzuunda..selametle:a26::)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/63903-bugun-dualariniza-cok-ihtiyacim-var · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Dualarınıza ihtiyacım var. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- yardımlarınıza,dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar..lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- DUALARINIZA DAHA ÇOK İHTİYACIM VAR:( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 58 cevap
- kardeşim için dualarınıza ihtiyacım var Dua Bölümü 4 cevap
- dualarınıza ihtiyacım var lütfennnnnn Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- dualarınıza ihtiyacım var nolur hemde çok Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.