bugün dualarınıza çok ihtiyacım var

1.335 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
zeynommm

zeynommm

Mübarek Üye · 1.565 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar allahıma çok şükür bi çok sorunumdan kurtuldum ve ailemiz tekrar biraraya geldi şimdi yine dualarınıza ihtiyacım var bugün babama 2 sene önce yaptığım bi hatamı anlatıcam maddi yönden beni çökerten bi hata ve bunun karşılığında babamdan çok büyük bir tepki alacağımıda biliyorum lütfen bu konunun kötü sonuçlanmaması için bana dua edin allah hepinizden razı olsun
gizli-modeste

gizli-modeste

Kıdemli Üye · 177 mesaj

Hayırlısı olsun. Güzel bir dille anlatırsan belki faydası olabilir.
bistami

bistami

Yeni Üye · 8 mesaj

Allah yardımcınız olsun,umarım netice gönlünüzce olur..
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

Rabbim yardımcın olsun kardeşim..
alttan alttan sakin sakin konuşmayı dene sana bağırmaya kalksa da sen sakin ol hatnı kabullendiğini hissettir Rabbimin de yardımıyla atlatırsın inşaallah..
selam ve dua ile..:a03:
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim...
ALLAH c.c yardımcın olun inşaALLAH...
üslubunu bozmadan saygılı bi şekilde anlatırsan,senin pişman olduğunu anlar tepki göstermeye bilir...
dualarımız seninle kardeşim...
ufuktuncay

ufuktuncay

Mübarek Üye · 533 mesaj

Rabbim yardımcınız olsun!
allies

allies

Mübarek Üye · 702 mesaj

Allah yardımcın olsun kardesim , sorunlarından kurtulmana cok sevindim. biz dogruluk pesinde kosktukca Rabbim bizi bırakmayacaktır , guzel kapıları muhakkak acacaktır. selametle tüm ferah kapılar sana acılsın , gönlün genişlesin insallah kardesim.
songül235

songül235

Üye · 33 mesaj

musibet anında şu duayı okuyun ben okuyorum çok faydası ouyor dua şu inna lillahi ve inne ileyhi raciun
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

zeynep hatalar biz aciz insanlar içindir ki önemli olan da zaten onun hata olduğunu bilip tekrar aynına düşmemek daha dikkatli olmak ve daha biçok şeyin değerini daha iyi analamaktır...

sen pişman olup içinde bunu çözmüş ve bi de anlatmayı düşünmüşsün Allah yardımcın olsun ..Rabbimiz affı öylesine büyük ki bütün günahlarımız affediveriyor tövbe ettiğimiz zaman ama biz insanlar bazen hataya düşebiliyoruz bu af mevzuunda..selametle:a26::)
gülzemin

gülzemin

Aktif Üye · 83 mesaj

Allah yardımcınız olsun,hata yapmaktan ziyade duyulan pişmanlık önemlidir.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.