Dualarınıza ihtiyacım var.
1.002 görüntülenme · 7 yanıt
Sevgili arkadaşlarım. Ev aldım. Bu yüzden çok borçlandım.Benim bu içinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulabilmem için bana dua edebilirmisiniz.Allah hepinizden razı olsun.
nermin.demir, post: 815320, member: 66917allah razı olsun gamze arkadaşım.Duan için sağol.Allah seninde yardımcın olsun.
Amin ablacım Rabbim sizden de razı olsun.İnşaAllah borcunuzu ödeyip rahatça oturursunuz evinizde.Rabbime emanet olun.
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim inşaallah.Rabbım borçlarınızın edasını nasip eylesin en kısa bir zamanda.
biyceSelamun Aleyküm.
Allah sıkıntılarını gidersin kolaylıklar versin inşallah kardeşim
Amin kardeşim.Allah razı olsun.Allah kimseye altından kalkamayacağı sıkıntı vermesin.Selam ve dua ile Allaha emanet olun.
Kur'ana sevdalıHayırlı uğurlu olsun kardeşim inşaallah.Rabbım borçlarınızın edasını nasip eylesin en kısa bir zamanda.
Amin kardeşim.Allah razı olsun.Allah kimseyi sıkıntıda bırakmasın.selam ve dua ile.Allaha emanet olun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43070-dualariniza-ihtiyacim-var · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Dualarınıza ihtiyacım ver kardeşler. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- huzur için dualarınıza ihtiyacım var Dua Bölümü 2 cevap
- Sınavlarım İçin Dualarınıza İhtiyacım Var... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Dualarınıza ihtiyacım var Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Lütfen çok acil dualarınıza ihtiyacım var.... Dua Listesi 38 cevap
- dualarınıza ihtiyacım var Tanışma Köşesi 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.