🔒 bilen varmı lütfen
800 görüntülenme · 6 yanıt
🔒 Konu kilitli
s.a.arkadaşlar 16 yıllık evliyim eşim ile ilgili bir sorunum var şimdiye kadar ne yaptıysam ne sölediysem başarılı olamadım bilgim dahilinde aranızda bilen bana bu konuda yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum hepizden allah razı olsun eşim abdest almıyor çoğunlukla cünüp ben bundan çok rahatsız oluyorum lütfen yardımcı olun şimdiden hayırlı bayramlar dilerim.
yorumlarınız için tşkr ederim arkadaşlar dua ediyorum umudumu yitirmiyorum ama başka çaresi yokmudur bu illetin
BENCE abdest VE (GUSUL)DAHI RESIMLERLE ANLATAN VE DİNİMİZDE NE KADAR ONEMLI OLDUGUNU GOSTEREN BI CD ALABILIRSIN BAZI INSANLAR KITAP OKUMAYI SEVMEYEBILIYOR LAFTANDA ANLAMIYOR AMA GORSEL OLARAK GOSTERILDIGINDE DAHA COK DIKKATINI VE ILGISINI CEKEBILIYOR BENCE DENE BIDE BOL BOL DUA ET BIZDE DUA EDELIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDESIM BENCE BUNU DENE
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45928-bilen-varmi-lutfen · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bu parfümün nedeni ne bilen varmı? Islamda Kadının Yeri ve Önemi 5 cevap
- bunu bilen babayiğit cengaver gözüpek varmı??? Bilmece-Bulmaca ve Oyun 19 cevap
- .ölüm-hayat cevabı nedir.bilen varmı Bilmece-Bulmaca ve Oyun 8 cevap
- Anket yapıyorum.......başbakanın mesenesini bilen varmı???? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- kazandibi tatlısını yapmayı bilen varmı aranızda? Tatlılar 6 cevap
- Insilak süresini bilen varsa yazsin lütfen cok Acil... İslami Bilgi ve Kaynaklar 5 cevap
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.