bu parfümün nedeni ne bilen varmı?
1.936 görüntülenme · 5 yanıt
Ben hep merak etmişimdir bazı hanımlar neden bu kadar bol koku sürünüp dışarı çıkarlar. insan nefsine bazen zor söz geçiriyor.
ben kendimce bir cevap vereyim.bence bazı hanım arkadaşlarımız parfümün harama sevkedici bir şey olduğunu bilmiyor.bazıları da biliyor işine gelmiyor.kokusuyla bile ön planda olmak istiyor......
ÂNI YAŞA...
tevbeye hak kardeşim dogru diyorsunuz bayanların cogu harama sevkedici oldugunu bilmiyorlar.bir bayan olarak güzel kokuya karsı cok zafım var sürmden duramıyorum dışarı cıkacagım zaman dıkkat etmeye calıssamda bazen alışkanlık yaptıgınm için farkında bıle olmuyorum.aslında koku sürüp cıktıgın zaman melekler sana lanet edıyorlar ALLAH bizleri affetsın.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41138-bu-parfumun-nedeni-ne-bilen-varmi · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bilen varmı lütfen Dini sohbet 6 cevap
- bunu bilen babayiğit cengaver gözüpek varmı??? Bilmece-Bulmaca ve Oyun 19 cevap
- .ölüm-hayat cevabı nedir.bilen varmı Bilmece-Bulmaca ve Oyun 8 cevap
- Anket yapıyorum.......başbakanın mesenesini bilen varmı???? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- kazandibi tatlısını yapmayı bilen varmı aranızda? Tatlılar 6 cevap
- MEZHEPLERİ TEFRİKA NEDENİ OLARAK GÖRMEK Mezhebler 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.