Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...

844.541 görüntülenme · 10.011 yanıt

Paylaş:
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

KaLBuN_KeSiRAllah cc.razı olsun canım.. O resimdeki bana daraldı artık =)

canım benim olsun okadar bu güzel günlerin tadını çıkar ne kadar oldu ;)
valla çok isterim gidip fatihten alışveriş yapmayı ama ağustosa kadar mümkün değil... bakalım hayırlısı burdan fatihten alabileceğim en güzel pardüsü nün üç katı fiyatına bitane alacam işte... ama şöyle evde misafirim falan geldiğinde giymek için hira kardeşimden elbise şeklinde bi ferace isteyecem inşallah.. var demi öle modeller
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

buket_zeyneptabi 1 kiloluk çuvala 5 kilo patates sığdırmış gibi giymek, incecik tülleri giymek moda adı altında neyse ya yok ben bilmem öle tesettür hele geçen kalbun-kesir (dilek ) kardeşimizi gördükten sonra hayran kaldım ya hayran.... maşallah süphanallah... ALLAHIM eşine evladına bağışlasın...
evet kimyasal çok kötü ya bitkisel ürünlerde bi dünya para... geçen yıl trtde gülbenin programında ERKAN bişeydi ya bi adam çıkıyordu o söylemişti sirkeyi onu kullanın başka birşeye gerek yok diyordu

siz birbirinizi nerede görüyorsunuz Allah aşkına
bilmediğim bişeyler mi var benim
hakikaten kıskanıyorum
neler oluyor???
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

buket_zeynepcanım benim olsun okadar bu güzel günlerin tadını çıkar ne kadar oldu ;)
valla çok isterim gidip fatihten alışveriş yapmayı ama ağustosa kadar mümkün değil... bakalım hayırlısı burdan fatihten alabileceğim en güzel pardüsü nün üç katı fiyatına bitane alacam işte... ama şöyle evde misafirim falan geldiğinde giymek için hira kardeşimden elbise şeklinde bi ferace isteyecem inşallah.. var demi öle modeller

denemeden nasıl olacak ki
buket_zeynep

buket_zeynep

KaLBuN_KeSiRİstanbul da deprem olmuş şimdi.. nasılsınız..

aaa çok büyük değil demi şiddeti önemli değildir inşallah
buket_zeynep

buket_zeynep

mehtap58siz birbirinizi nerede görüyorsunuz Allah aşkına
bilmediğim bişeyler mi var benim
hakikaten kıskanıyorum
neler oluyor???

canım bedenimi veririm elbise için zaten geniş rahat bişey olsun istiyorum burda internette aramadığım yer kalmadı anca fatihte olur dedim dileğimde yakın bir yerdeymiş...
ha görüşmeye gelince hicranla dilek göirüşmüşya bana resim attı mailden giörsen nasıl kıskandım akşam yollarım sanada
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

buket_zeynepcanım benim olsun okadar bu güzel günlerin tadını çıkar ne kadar oldu ;)

ne elbise modelleri var oo.. ben bakıyorum netten. sipariş vermek istiyorum.. bak bi elbise resmi ekliyim. silerim sonra..
bende bu ikisinin benzerleri var..

buket_zeynep

buket_zeynep

CANLAR hira kardeşimiz az önce haber verdi
YARIN 19,30 ile 22,00 arası EYÜP YEŞİLPINAR STAR DÜĞÜN SALONUNDA PEYGAMBER EFENDİMİZLE İLGİLİ SOHBET VE SEMAZEN GÖSTERİSİ VARMIŞ
istanbulda olanlar için iyi bir proğram olabilir
buket_zeynep

buket_zeynep

dilekcim şimdi mesai saati ya göremiyorum akşam baksam yada sen adresi yaz ben bakarım akşam sileceksen
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Maille gönderebilirim.. Uygun mudur..
setenay_eslem

setenay_eslem

Kıdemli Üye · 102 mesaj

ay banada yolla resimleri bende göreyim örnek olur banada izinlerı olursa arkadaşların.buket zeynep ben sana bır maıl atmıştım sanki bes ilgili soru sormuştum dur bakayım sılmedıysem mailini eklıyebılırmıyım senı msne
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Ne istiyorsanız söyleyin ben resim gönderirirm mail adreslerinizi bulurum inşaAllah..
buket_zeynep

buket_zeynep

olur canlar profilimde var mail adresim görder dilekcim setenay sende beni ekle bende sana yollarm
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Arkadaşlar netten istediğiniz modeli, istediğiniz şekilde dikip, kapıda ödeme ile adresinize gönderiyorlar..
Güvenilir bir yer.. Arkadaşımın arkadaşı.. Artı kumaşları çok güzelmiş. Ürünleri alanlardan gelen yorumlar..
Ferace, elbise ne istiyorsanız dikiyorlar..
Demosfer butik yazıp inceleyin..
buket_zeynep

buket_zeynep

çok saol dileğim ya geçen senle hicranı gördüm rüyamda
sen bize gelmişsin diyorsunki çarşaf aldım artık onu giyecem bizde giyiyorsun eşin seni bizden alıyor ben düzeltiyorum örtünü sonra eşarbımı veriyorum ben hicrana oda örtüyor...
gecede sizleyim yani
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

buket_zeynepçok saol dileğim ya geçen senle hicranı gördüm rüyamda
sen bize gelmişsin diyorsunki çarşaf aldım artık onu giyecem bizde giyiyorsun eşin seni bizden alıyor ben düzeltiyorum örtünü sonra eşarbımı veriyorum ben hicrana oda örtüyor...
gecede sizleyim yani

YAA.. Rüyan çok güzeeel...Ahh.. o kadar çok istiyordum ki çarşaf almayı..
Buraya yani Mersin'e gelmeden önce.. Şimdi cesaretim kırıldı..
Evlenmeden önce cesaretsizlikten değil, aile nedeniyle giyemiyordum..
Evlendikten sonra kesin gözüyle bakıyordum..
Şimdi eşim izin veriyor ve istiyor da benim nefsim izin vermiyor :(
Ben de Mersin'den çekiniyorum.. Bu şekilde bile insanların bakış ve davranışları çok kötü.
Rüyandan çok etkilendim canım yaa..
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

arkadaşlar çarşafı şerif farz mı?
buket_zeynep

buket_zeynep

KaLBuN_KeSiRYAA.. Rüyan çok güzeeel...Ahh.. o kadar çok istiyordum ki çarşaf almayı..
Buraya yani Mersin'e gelmeden önce.. Şimdi cesaretim kırıldı..
Evlenmeden önce cesaretsizlikten değil, aile nedeniyle giyemiyordum..
Evlendikten sonra kesin gözüyle bakıyordum..
Şimdi eşim izin veriyor ve istiyor da benim nefsim izin vermiyor :(
Ben de Mersin'den çekiniyorum.. Bu şekilde bile insanların bakış ve davranışları çok kötü.
Rüyandan çok etkilendim canım yaa..

biliyorum canım benim nasıl istediğini... rüyalarım ilginçtir benim gerçeğe yakındır. çok net gördüm giyinişini hatta giymeden önce mavi bir gömlek ve beyaz bi etek vardı üstünde bide yelek... ben artık bunları giymem dedin.. çarşafını giydin ay ne güzeldin varya..
ama sana samimi birşey söyleyeyim bence nefsin senin üzerinde bir etkisi olsaydı sen okadar güzel kapanamazdın.. yani şimdide çarşaftan farklı değil feracen, örtün sadece yüzün açık valla bak... belki zamanı değildir başka bi zamanda sana nasip olacaktır
buket_zeynep

buket_zeynep

mehtap58arkadaşlar çarşafı şerif farz mı?

mehtabım bazıları farz diyor bazıları değil ama bildiğim emre en uygun örtü çarşaf...
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

buket_zeynepolur canlar profilimde var mail adresim görder dilekcim setenay sende beni ekle bende sana yollarm

sana mail attım buketiiimmm müsait olduğunda bak olur mu? (: süprizzzzz
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

mehtap58arkadaşlar çarşafı şerif farz mı?

Canım bu konuyla ilgili elimde bir kaç yazı var..
Kaynaklarıyla beraber.. Ama burada paylaşmak ne kadar doğru bilemiyorum..
Kur'an'daki emre en uygun örtü olduğu tartışılmaz.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.