deniz14Ah srma neler çktim. Annem açık bn kapalıym. Gören şaşırıyor. Snra niye kpandn diyorlar. Bri var kesn ondan kapandn diyenler oldu. Konştuğun biri varda o mu dedi kpanmanı dediler.
deniz1430 Nisanda 1 sene olacak kapanalı.. benim kapanmam çok kötü bşladı buketcim :( anlatsam gerçekten çk kötü..:(
az çok okumuştum yaşadıklarını canım benim ama ne güzel karşı durabilmişsin sen ben yapamadım zamanında... biliyormusun biz çk mutlu oluyoruz bu şekilde çok hemde ALLAH biliyorya onlar öle yaptıkça ybiz ilerliyoruz
mehtap58kızlar ben de geldim
denizciğim işte bazı insanlar çok tuhaf değil mi
neden kapandın biri var da kapandın
nasıl bir cüret bu
Rabbimizin emri olduğunu o yüzden kapandığını söyleseydin onlara,
anlarlarsa
mehtap58ben de şal kullanıyorum eşarp yapamıyorum yakıştıramıyorum
ama ben de senin gibi küçük filketler alacağım
geçen aylarda 4- 5 ay oluyor
yazlık bir pardesü aldım hem de 50 liraya
görenler hiç 50 liralık gibi durmuyor diyor
indirimden almıştım
gene böyle uygun şeyler denk gelir inşallah
evet keşke uygun olsa ben hiç bulamyorum gerçi bu pardesümü çok uyguna almıştım normalden 170 liraya burda bi tuğbanın bir zührenin mağazası var bakalım istediğim gibi birşey bulurum inşallah siyah veya koyu yeşil istiyorum cafcafsız sade ama yok ya pardesüler bile uçmuş
KaLBuN_KeSiR
Her zaman dediğim gibi Rabbim istememizin şiddeti ölçüsünde nasip ediyor canım..
Ner olmaz, yapamam dediklerimiz oluveriyor zamanla öyle değil mi?
Rabbim öyle büyük ki neler neler çıkarıyor karşımıza şaşırıp kalıyoruz..
Yeter ki isteyelim, O (celle celaluhu) VERİYOR..
Bir kardeşimizi örtünme aşkıyla yanıp tutuşurken gördüğümde, hemen aceleyle örtünmesini öyle çok istiyorum ki..
Hiç bir engel tanımadan.. Beklemeden, ertelemeden.. Önüne set çeken kullar da kim oluyormuş Rabbimizin yanında?
Rabbim bu tesettür aşkını içine verip, nasiplendirmişken..
Biraz cesaret..
Kur'an'ı KERİM veya kitap okumanın da etkisi çok büyük oluyor.. Ayetleri okudukça içimiz ferahlıyor..İdrakler açılıyor..
Bu dünyaya neden geldiğimizi, Rabbimizin bizleri ancak O'na ibadet etmemiz için yaratmış olduğunu (Zariyat Suresi),
bu dünyanın faniliğini ve imtihanlar bütünü olduğunu, asıl ve sonsuz yurdumuzun ahiret yurdu olduğunu kavramamız, idrak etmemiz belki de daha çok kitabımız Kur'an'ı Ker'im'i okumamızla oluyor..
Dua, dua, dua... Dua edelim tüm kardeşlerimi için.. Çook dua edelim..
Hayırlı haberlerinizi bek li yo ruuumm..
Çok yakın bir zamanda..
çok haklısın canım benim çok ben kapanana kadar bütün tesettür ayetlerini ezberledim resmen içime işleyene kadar okudum... ALLAH istiyor ve biz bunun idrakına varıp yapamıyoruz çok aciziz ya çok... dualarım hep sizinle ALLAH biliyorya
deniz14Hacca gitmiş birde ümreye de gitmiş annenem benim kapanmamı istemedi..oda karşı çıktı..daha yaşın genç niye kapanıyorsun..sana hiç yakışmıyor..benim yaşıma gelince kapanrsın falan dedi..nyse Allahtan dedem söylendi anneneme karışma torunuma ne istiyorsa yapsın sana ne oluyor dedi..sonra sesi kesti..hala her gördüğünde başörtümü çekştirir başmdan çıkarmaya kalkar..ben engel oluyorum..