KaLBuN_KeSiRTamam :) Ben bukete gönderirim adresleri.. Heyecanlandım şimdi..:)
ya akşam konferans halinde biraz konuşalım ya inşallah ama 10 dan sonra falan uygunsa çüünnnkü benim kız uyumalı yoksa bilgisayara girip yer sizi
844.536 görüntülenme · 10.011 yanıt
KaLBuN_KeSiRTamam :) Ben bukete gönderirim adresleri.. Heyecanlandım şimdi..:)
KaLBuN_KeSiRCanım tam da forumda bu konuyu güncelleyecektim..
Sayıyla çekilen tesbihler Efendimiz salllahu aleyhi ve sellem tarafından belirlenmiş aslında..
En güzeli bol bol dua etmek. Rabbimizden ısrarla, duayla istemek..
İstersen o tesbihlere bakabilirsin..
buket_zeynepya akşam konferans halinde biraz konuşalım ya inşallah ama 10 dan sonra falan uygunsa çüünnnkü benim kız uyumalı yoksa bilgisayara girip yer sizi
buket_zeynepevet ya insan uzaktan severmi birilerini böyle ben sevdim valla ALLAH razı olsun hepinizden...
dilekçim sana bişey soracaktım
annemle babannemin arası çok açık dua ediyorum ya cami okuyorum 41.000 tane başka varmı bildiğiniz okuyabileceğim dua
setenay_eslembuket ekledım ben seni kabul edersen elif adım bu arada:=)
KaLBuN_KeSiRCanım bana 10 dan sonra uymaz. Eşim 10 da işten gelecek.
Her gün farklı çalışıyo..
Yine de bakabilirsem bakarım. Belki bu akşam geç gelebilir.11 falan..
Kızını uyutma. Biz yiyelim onu =)
KaLBuN_KeSiRBiz dua edelim Yasin okuyalım. Fetih Suresi okuyalım..
repsolamanın bikaç saat girmedim kaç sayfa ilerlemiş konu oğluşu parka götürdüm geldik bıcı bıcı oldu uyuttum namaz kıldım derken bakayım dedm kaç sayfa muhabbet olmuş maşallah Rabbim bozmasın
buket_zeyneptamam elifcim eklerim bende akşam
ayyy yersin geçen hicranla konuşuyoruz elektrikler gitti nasıl bağırıyo.... annecim korkma sen ben yanındayım senin hem ne varmış karanlıktan korkacak ki .... 3 yaşını dolduracak 7 nisanda ama fena
ihlas suresini ezberledi.. kevseride ezberliyor hatta diyoki kemseri ben çok sevdim bebeğimin adı kemser olsa olmazmı....
MaşaAllah SubhanaALLAH canım yaa.. Ne tatlıdır o şimdiii.. Tam kavrama zamanları.. Bir de istekli oldular mı, bayılıyorum..
ah dileğim çok sevinirim... çok dardayım babannem halamda 30 yıl sonra halalarım fitne soktu annemle aralarına oda yetmedi öle kırdılarki annem istemem diyor, amcamda istemiyor zaten yıllardır kapısına sokmadı halalarımda şimdiden yan çizdi... annemde çok üzülüyor ama kırılmış çok kırılmış napsam bilemiyorum
buket_zeynepbende çıkacam mesai bitiyor ALLAHIN İZNİYLE 5 te sonra ev yemek ütü ALLAHIM YARDIM ET
KaLBuN_KeSiRRabbim yardımcıları olsun.. İyilikten bir şey çıkmaz.. Kötülük yapan kendine eder eninde sonunda.. Dua edin canım bol bol..
Ben bir yasin bir fetih suresi okurumm...
KaLBuN_KeSiRRabbim yardımcın olsun. Bir de çalışıyorsun.. Ahh ne zzor iş..
Ben bile yetiştiremıyorum işleri. Ben de çıkıyorum canım..
Sana resim gönderdim hbrin olsun.. Kendine dikkat et.. HAYIRLA KAL B)
buket_zeynepaynen canım zor bide çocuk var şükürler olsun bakalım yetişiyorum ALLAHIN İZNİYLE
SENDE hayırla kal gülyüzlü arkadaşım benim
buket_zeynepbende çıkacam mesai bitiyor ALLAHIN İZNİYLE 5 te sonra ev yemek ütü ALLAHIM YARDIM ET
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44633-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.