hira06her gün onlardan haber var mı diye açıyorum siteyi.. Rabbim büyük inşallah inşallah onların haberlerini de alacağız Allah'ın izniyle..
İnşaAllah canım. Dualarımızda unutmayalım..
844.546 görüntülenme · 10.011 yanıt
hira06her gün onlardan haber var mı diye açıyorum siteyi.. Rabbim büyük inşallah inşallah onların haberlerini de alacağız Allah'ın izniyle..
setenay_eslemhira okadar güzel anlatmışsınki yaşadıklarını bizede bir yol oldu bunlar elbette hepimizin karsısına cıkabılecek seyler ama hiçbirinin bir önemi yok.insan bu yola baş koydumu kımse umrunda olmuyor değilmi.
setenay_eslemya bende sanki bir tek benım nefsıme zor gelıyormuş gibi gelıyor yanı kapananlar hemen kapanmışlar hiç sıkıntı cekmemişler gibi.demekki herkes nefsınle mucadele içinde oluyor.ama siz nefsinizi yenebilşmişsiniz maşallah.RABBİM benıde nefsını yenıp kapanan kullarından eylesin inşallah.kapanamayan diğer kardeşlerımızıde.
setenay_eslemdün mehtap arkadasımızmı yazmıştı hanı magazada alışveriş yapıyomuşta taytlada gıyersınız falan demişlerya.senınkıde onunki gibi yani.kapalılık var kapalılık var.yengende değişik tür kapalılardan:)
buket_zeynepya canlarım benim DİLEK'lerim canım sıkkın bugün içim daralıyor..
ama biliyorum ALLAH çok yakınımda.. öel aciz öle pişmanımki... geçmişten, gecikmişliklerimden.. diyorumki hadi sil baştan, dinleme kimseyi hiç kimseyi duyma.... öle çok duydun ki yengem bir yıl önce kapandı güya tülle örtüyor başını... benim ilk kapandığım zamanlar bize geldiler... kuzenim elinde telefon fotoğraf çekiyor,
ben; dur başımı kapatayım dedim
yengem; bana ay manyakmısın kim bakacak
ben; çocuklar bakar arkadaşları bakar onlarda namahrem dedim
yengem çıldırdı resmen saçmalıyorsun falan neler neler kapı çalıyor ben başımı örtmek için elimi yazmama uzattım elime vuruyor çıldırdım resmen... fazla kapanmayı sevmiyormuş eee kapanmanın fazlası azımı var dedim...
duydum gördüm hiç biri umrumda değil valla... ALLAH YANIMDA YANI BAŞIMDA... umrumda değil kimse önce ALLAH
hira06buketim walla hiç daralmasın için.. tamam geç kaldık ama Allah biliyor nasıl pişman olduğumuzu, Allah tevbeleri kabul edendir. kimin nasıl giyindiği de umrumuzda olmasın kişi kendinden sorumludur. örtünmekle birlikte ihmal etmeyeceğimiz şeyler var biz onlara yönelelim.. namaz gibi zikir gibi.. 'ibadetlerin en büyüğü beni çok çok anmanızdır.'
setenay_eslembuket zeynep işte benım sorunum tamda bu senın dediğin gibi herseyi düşünüyorum.yanı misafir gelınce nasıl örtuncem.dışarda ne gıycem.ben hepsını hazırlıyayım ondan sonra kapanyım ıstıyorum ama senınki en guzelı yaşıyarak anlamak.zamanla ögrenılıyor dgılmı
buket_zeynepcanım benim okadar haklısınki sana düğünden sonra bi işim düşecek inşallah... biraz rahatlada.... yaza pardesü almam lazım :) onu düşünüyorum bu ara bakalım
hira06canım buketiiimmm kardeşim cam siliyorum da sohbete ancak yetişiyorum (: işim düşecek ne demek başım üstüne..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44633-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.