Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
844.438 görüntülenme · 10.011 yanıt
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
güncenurALLAH razı olsun.. evet en büyük desteği ve gücü erkek arkadaşımdan ve ailesinden alıyorum sağolsunlar:)
GoldenroseDüne kadar içimdeki tesettüre karşı isteksizlik yerini isteğe bırakmış durumda. Bu isteğimin tek kaynağı sizlersiniz. Yazdığınız yazılar,destekleriniz vs. Hadi güzel kardeşlerim yakındayken o huzura varmam için dua edin bana. Hepinizi sefiorum :) B)
GoldenroseDüne kadar içimdeki tesettüre karşı isteksizlik yerini isteğe bırakmış durumda. Bu isteğimin tek kaynağı sizlersiniz. Yazdığınız yazılar,destekleriniz vs. Hadi güzel kardeşlerim yakındayken o huzura varmam için dua edin bana. Hepinizi sefiorum :) B)
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
_ilknur_ayy canm benim nasl sevindim anlatamamm:D :D :D kendim için olsa bukadar sevinirdim hayrlı haberlerini bekliorumm :D
Goldenrosesağol canım arkadaşım:) ee senin hayırlı haberlerin ne alemde:)
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
_ilknur_ya sorma bitanem ben mutlu gibiyimm :D :D annemi kursa ikna edemesemde çok güzel bi anadolu imam hatip lisesi buldum... valla ne yalan söyliyim anadolu fenede tutuyo puanlarım hatta çoğu kişinin alay konusu oldum o puanla imam hatibemi gidilir diye ama olsun...ben mutluyum şunun şurasında birbuçuk ay kaldı inşallah kapanıcammm :D :D :D :D beni en çok mutlu eden şeyde buu .... bu aralar senin için çok dua ediyorumm... çok üzdün son yazdıklarınla beni uzun zamandır giremiyodum siteye senin güzel haberini alınca daha da mutlu oldum canım .....:=
GoldenroseBizim sınıftada öyle.. İmam hatip lafı duyulunca kahkahalar kopuyor. Olsun Allah en hayırlı olanını nasip etsin ihşallah.
Kendin evde birşeyler yapmaya çalışsan? yani hafızlık adına? örneğin ben geçen sene yarım sayfa ezberlemiştim. sürekli okuyunca zaten akılda kalıyor.
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
_ilknur_benim ezberim çok iyi evde kendim yapabilirim ama lise beni ürpertiyo bilosun neler olduğunu başörtüsü takamıcam normal liseye giderken bu kesin..ayrıca ortam haramlarla dolu..
yani imam hatibe gidince okul hayatımda bitmiş olmıyıcak çünkü normal derslerin ağrlıkta olduğu anadolu imam hatip bu lise..kat sayı farkıda yok ünüversite yoluda açık yanii ... bilmiyorum şuan en mantklısı bu gibi geliyo gözüme...
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
_ilknur_inşallah canmm:D sen ne düşünüosun az kaldı okulun bitmesine aklında bi lise varmı?
GoldenroseAnnem kolej düşünüyor çünkü kolej tam karşımızda. Nasıl desem annem benim biraz pipiriklidir:) Okuldan biraz geç gelsem kapılara dökülür. O yüzden annemin endişelenmemesi açısından kolejin daha doğru olacağını düşünüyorum. Ondan başka kız meslek lisesi de olabilir. Ya çocuk gelişimi bölümünü ya da şeflik bölümü olur ancak.. Ayriyetten sağlık meslek lisesi var kafamızda... 2 haftaya kalmaz liseleri gezmeye başlayacağız ihşallah.
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
_ilknur_evet sakın geç kalma :D :D :D :D senin için hangisi hayırlıysa o olsun :DD:D
Goldenrose:):):) yakında eve geldiğimde polisler falan görmessem iyidir :):):)
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
_ilknur_sorma yaa benim annemde öyle hemen sokağa atıyo kendini ...:) topu topu yarım sat geç kamşım eve bi geliyorum herkez beni arıyo evde kimse yok :D .D :D .D ama annemede hak veriyorum ... etraf tehlikelerle dolu..
GoldenroseVee en çok duyduğumuz söz : Ben sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum :):):):):)
Goldenrose
Yeni Üye · 0 mesaj
_ilknur_eveeeeeeeeeeeettttt :D bu yüzdenn sıcacık yaz ayında servise verdiler beni ya :D :D :D :D olsun annemin içi rahat olsun da :D
GoldenroseBen servisten 4 ya da 5 di galiba o zaman kurtuldum :) Ama şimdi babam bırakıyor beni okula :(
amaa dönüşte tek gelemiliyorum şükür:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44633-kapanmak-isteyipte-kapanamayan-arkadaslar-haydi-buyrun · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.