Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...

844.438 görüntülenme · 10.011 yanıt

Paylaş:
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

_ilknur_oh sevindim senin için :D ben hala çekiyorum...lisede nolucak acaba okulum eve pek uzak diğil ama benim gitmek istediğim okul buraya baya uzak :D :D off bide bu konu var dimi ya bak aklıma geldi dertelendim:)

alışsınlar artık eşşek kadar olduk hala 'aloo ayşeee nerdesin' :):):):)
_ilknur_

_ilknur_

Kıdemli Üye · 349 mesaj

bak bakk şunu dinle: şimdi ben bizim caddedeyim siteden içeri girdim annemi gördüm çıkmış cadeye yolumu gözlüyo ama o beni görmüyo....sonra aradı beni dediki; ilknur kızım geç kaldın nerdesin...dedim ki: geliorum falan..inşallah beni aramaya çıkmamışsındır dedim:D diyoki :yooo evdeyim hiç merak etmedim :D :D :D: :D :Dya annem yaa :)
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

_ilknur_bak bakk şunu dinle: şimdi ben bizim caddedeyim siteden içeri girdim annemi gördüm çıkmış cadeye yolumu gözlüyo ama o beni görmüyo....sonra aradı beni dediki; ilknur kızım geç kaldın nerdesin...dedim ki: geliorum falan..inşallah beni aramaya çıkmamışsındır dedim:D diyoki :yooo evdeyim hiç merak etmedim :D :D :D: :D :Dya annem yaa :)

katıldııııım :):):):) ah şu annelerimiz:) tipik hakeretleri:)
_ilknur_

_ilknur_

Kıdemli Üye · 349 mesaj

sorma yaa :D :D :D :D bide inkar ediyo :D :D
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

_ilknur_sorma yaa :D :D :D :D bide inkar ediyo :D :D

Kardiş ya dün ben düştüm biliyon mu:) o kadar komik bi düşüşüm olmalı ki annem gülmekten katıldı:)
_ilknur_

_ilknur_

Kıdemli Üye · 349 mesaj

ayy canım acıdımı biyerin geçmiş olsun :D :D :D sen benim sandalyeden uçuşlarm görsen en iyi pilot bile yapamaz o manevraları :D :D
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

_ilknur_ayy canım acıdımı biyerin geçmiş olsun :D :D :D sen benim sandalyeden uçuşlarm görsen en iyi pilot bile yapamaz o manevraları :D :D

Ayağım burkulmuştu ama bugünlerde iyi yani. Evdeki jeli sürdüm. O iyi geldi.
_ilknur_

_ilknur_

Kıdemli Üye · 349 mesaj

GoldenroseAyağım burkulmuştu ama bugünlerde iyi yani. Evdeki jeli sürdüm. O iyi geldi.

ovs geçmiş lsun canım allah korumuş :D ben herzman senin kadar şanslı olmuyorum :)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

BeNiM KaPaLı OLMaMı YüCe RaBBiM EMReDiYoR. PeKi Ya SeNiN AÇıK

OLMaNı KiM EMReDiYoR ?

ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

KaLBuN_KeSiR

BeNiM KaPaLı OLMaMı YüCe RaBBiM EMReDiYoR. PeKi Ya SeNiN AÇıK

OLMaNı KiM EMReDiYoR ?

MaşaALLAH MaşaALLAH ne şirin çocuk ..
ablalarına örnek oluyor :)
İnsan beğenmez.
NEYE13

NEYE13

Yeni Üye · 1 mesaj

bende kapanmak istiyorum ama cesaretim yok... ne aile baskısı ne de koca baskısı.. tamamen kendimle ilgili.. içimde biryerler de istek var ama cesaret yok. ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum... korku acaba yapmazsam ya sıkılırsam.. tekrar açılmaktan korkuyorum...ne olur bana yardım edin.. bu içimdeki tarifi belirsiz duygu selini nasıl ortadan kaldıracağım..
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

KAPANMAK İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİM

Zaman öylesine çabuk geçiyor ki
Siz sorularınıza cevap ararken....
Kapanmak isteğinizi her bir an ertelerken
Zamanın geçtiğini görmüyor musunuz

Eğer nefs ve şeytan olmasaydı insanlar nasıl imtihana tabi tutulacaktı???

İşte bizimde bu dünyada imtihanlarımızdan birisi bu...
Sizler okul,iş,kariyer diye düşünmeye devam ederseniz bir bakmışsınız bu huzursuzlukla yaşamınız devam etmiş gençliğiniz uçup gitmiş..
Bize verilmiş olan görevleri yapmak için ne kadar zaman verilmiş biliyor muyuz?

Ölümün Ne Zaman Geleceğini Biliyor musunuz?
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Selamün Aleyküm

"Allah, imanı tam olanlara Firavun'un karısını örnek verir; hani o demişti ki: "Rabbim! Bana kendi katında, cennette bir ev yap, beni Firavun ve işkencesinden ve onun zalimlerinin elinden kurtar!…"[Tahrim 11]

Sevgili kardeşlerim. Allah teala Ayetin başında Allah imanı tam olanlara ASiYE annemizi örnek veriyor.
Peki neden örnek veriyor. Ne yaptı da Allah teala onun Adını Zikretti Yüce kelamda.
Sıradan bir hayatmı.
Asiye Annemiz, Sümeyye Annemiz. hele Yoldaş olan
En sıkıntılı anlarda Efedimizile sıkıntıları göğüsleyen
onurlu vakarlı dik ve eşsiz duruşuyla örnekler ötesi olan Annemiz Hz. HATİCE...

bizleri bunları bilmiyorsak okumuyorsak yaşadıklarını yaşamayı göze alamıyosak diyecek birşey kalmıyor.
Bunları okursak bilirsek o zaman kararlarımız daha net kesin ve duruşumuz da daha dik ve o kadar da kararlı olur
Allah teala yar ve yardımcınız olsun bu kötü zamanda
ama üzülmeyin tasalanmayın. İnanıyorsanız üstün olan sizsiniz.

selam ve dua ile
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Bütün elbiseleri gördüm; iffet ve sakınmaktan daha iyi elbise görmedim...!
Hz.ömer (r.a.)
melek 08

melek 08

Yeni Üye · 2 mesaj

selamın aleyküm arkadaşlar.bende yeni kapandım kapanalı bir ay oldu.o kadar huzurluyumki anlatamam.kapanmayı hep istiyordum eşimde istiyordu oğlum daha küçük sevmiyordu etrafımızdada pek fazla kapalı yok.oğlumu alıştırmam biraz zor oldu ama şimdi o da alıştı.insan istedikten sonra gerisi boş.isteyen herkese allahım nasip etsin.inanın daha önce neden kapanmadım diye pişmanlık duyuyorum.
_ilknur_

_ilknur_

Kıdemli Üye · 349 mesaj

melek 08selamın aleyküm arkadaşlar.bende yeni kapandım kapanalı bir ay oldu.o kadar huzurluyumki anlatamam.kapanmayı hep istiyordum eşimde istiyordu oğlum daha küçük sevmiyordu etrafımızdada pek fazla kapalı yok.oğlumu alıştırmam biraz zor oldu ama şimdi o da alıştı.insan istedikten sonra gerisi boş.isteyen herkese allahım nasip etsin.inanın daha önce neden kapanmadım diye pişmanlık duyuyorum.

ne kadar şanslısınız ... :) allah daim eylesin hayırlı olsunn....allah bana ve tüm kardeşlerimede nasip eylesin inşallah:( allahaemanet olun:) :)
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

arkadaşlarınızdan mı utanıyorsunuz
çevrem ne der diye mi çekiniyorsunuz.
bunları düşünüyoruz da Rabbimiz ne der diye düşünmüyoruz hiç.
kuldan utandığımız kadar Allah dan utanmış olsa idik şimdi çok daha iyi bir insan olmuştuk.
narinn

narinn

Üye · 25 mesaj

NEYE13bende kapanmak istiyorum ama cesaretim yok... ne aile baskısı ne de koca baskısı.. tamamen kendimle ilgili.. içimde biryerler de istek var ama cesaret yok. ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum... korku acaba yapmazsam ya sıkılırsam.. tekrar açılmaktan korkuyorum...ne olur bana yardım edin.. bu içimdeki tarifi belirsiz duygu selini nasıl ortadan kaldıracağım..

s.a arkadaşım, ben de sizin gibiydim.çevremde baskı yoktu ama cesaret edemiyordum kapanmaya.tekrar açılırsam yada iyi kapanamazsam vs...sürekli erteledim sonra isteğim kaybolmaya başladı. Anladım ki ertelemek şeytanın oyunlarından başka birşey değil.Bir anda karar verdim ve kapandım.çok şükür 4 aydır kapalıyım.sonrasında Rabbim yardım ediyor.İnan erteledikçe soğuyorsun kapanmaktan.bahaneler yada ertelemek kendini oyalamaktan başka birşey değil.şunu düşünüzünüz yarın RABBİMİZİN huzuruna çıkınca ne diyeceğiz.hiç bir bahane gerekçe değil. bu sitedeki yazıları okuyunuz önceki yıllardakinden başlayarak.ve ertelemeyiniz gerçekten zaman su gibi akıyor,imkanınız varken ve de hem de isteğiniz kayboldan kapanmayı ertelemeyiniz. Allah kapanmak isteyen kardeşlerimize nasip eylesin.
narinn

narinn

Üye · 25 mesaj

melek 08selamın aleyküm arkadaşlar.bende yeni kapandım kapanalı bir ay oldu.o kadar huzurluyumki anlatamam.kapanmayı hep istiyordum eşimde istiyordu oğlum daha küçük sevmiyordu etrafımızdada pek fazla kapalı yok.oğlumu alıştırmam biraz zor oldu ama şimdi o da alıştı.insan istedikten sonra gerisi boş.isteyen herkese allahım nasip etsin.inanın daha önce neden kapanmadım diye pişmanlık duyuyorum.

Ne güzel.Allah tamamına erdirsin.hayırlı olsun .İnşaallah diğer kardeşlerimizde kapanırlar.Rabbim yardımcıları olsun.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Su-Eda
[medya]

Değerli kardeşlerime;

Yürüyeceksin...
ağlayacaksın belki,
belki ağlatacaklar seni,
ama sen gözyaşını azığın yapıp yürüyeceksin....
belki kıymetin bilinmeyecek,
belki halin sorulmayacak,
belki vefasızlar seni unutacak ama,
sen en vefalı dostun yolunda yürüyeceksin...

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.