NEYE13bende kapanmak istiyorum ama cesaretim yok... ne aile baskısı ne de koca baskısı.. tamamen kendimle ilgili.. içimde biryerler de istek var ama cesaret yok. ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum... korku acaba yapmazsam ya sıkılırsam.. tekrar açılmaktan korkuyorum...ne olur bana yardım edin.. bu içimdeki tarifi belirsiz duygu selini nasıl ortadan kaldıracağım..
s.a arkadaşım, ben de sizin gibiydim.çevremde baskı yoktu ama cesaret edemiyordum kapanmaya.tekrar açılırsam yada iyi kapanamazsam vs...sürekli erteledim sonra isteğim kaybolmaya başladı. Anladım ki ertelemek şeytanın oyunlarından başka birşey değil.Bir anda karar verdim ve kapandım.çok şükür 4 aydır kapalıyım.sonrasında Rabbim yardım ediyor.İnan erteledikçe soğuyorsun kapanmaktan.bahaneler yada ertelemek kendini oyalamaktan başka birşey değil.şunu düşünüzünüz yarın RABBİMİZİN huzuruna çıkınca ne diyeceğiz.hiç bir bahane gerekçe değil. bu sitedeki yazıları okuyunuz önceki yıllardakinden başlayarak.ve ertelemeyiniz gerçekten zaman su gibi akıyor,imkanınız varken ve de hem de isteğiniz kayboldan kapanmayı ertelemeyiniz. Allah kapanmak isteyen kardeşlerimize nasip eylesin.