Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...

844.437 görüntülenme · 10.011 yanıt

Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Örtüsüzlük bir hayat tarzı,yaşam biçimidir.

Örtüsüzlük bir düşüncenin,bir felsefenin yaşama geçirilmiş halidir.

Verilmiş bir kararın düşünülerek varılmış bir kararın uygulanmaya konulmasıdır, bilinçli bir tercihtir.

Örtüsüzlük başka bir yoldur, başka yolda seyretmektir.

Dahası örtüsüz hayat tarzı bir bütündür birazını alıp birazını bırakma imkanınız yok gibidir.
sibel.elif

sibel.elif

Yeni Üye · 6 mesaj

............................
Sevdalinka_

Sevdalinka_

Aktif Üye · 61 mesaj

sibel.elifs.a arkadaşlar...ben 22 yaşındayım.uzun zamandır kapanmak istiyorum.ancak önümde engeller var.nişanlım subay onun meslegi geregi kapanamıyorum.napcamı bilmiyorum.içimde bu istek çok büyük.bana yardımcı olursanız sevınırım.dualarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum...selametle

aleyküm selam kardeşim. ben 14 yaşımdayken kapanmıştım. hayat o kadar kısa ki.. bahanelere yer yok. eşimin mesleği, ailemin karşı çıkması, okulum vs. yanlış anlamayın bunlara bahane diyorum çünkü Allah bize bir emir veriyor ve biz iblise uyuyoruz. onca nimeti bize veren güzel Rabbimizin emrini başka kişilerin engelleri yüzünden yerine getirmiyoruz. herkes hesabını kendi vericek kardeşim. vakit daha çok geçmeden kapanın. 2 saniye sonraya yaşayacağımızın garantisi yok. şimdi sadece nişanlınız. evlenince size daha büyük sıkıntı olucaktır bu kapanma. daha çok zorlaşıcaktır. birşey demek istemiyorum ama ben bütün sevdiklerimi, 4 yaşındaki kızımı karnımda olan oğlumu bir kenara koyar Allah'ın emirlerini uygulardım. Ben ALLAH yolunda kendi canımda dahil tüm sevdiklerimi feda etmeye hazırım ? ya siz?
sibel.elif

sibel.elif

Yeni Üye · 6 mesaj

..........................
Sevdalinka_

Sevdalinka_

Aktif Üye · 61 mesaj

sibel.elifçok haklısınız napcam bende bilemiyorum:(

yapıcağınız tek şey elinize bir eşarp alıp kapanmak. gerekirse tüm tanıdıklarınızı bir kenara koyup Allah'a yöneliceksiniz. benim tavsiyem size budur kardeşim umarım en kısa zamanda kapanırsınız
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

sibel.elifs.a arkadaşlar...ben 22 yaşındayım.uzun zamandır kapanmak istiyorum.ancak önümde engeller var.nişanlım subay onun meslegi geregi kapanamıyorum.napcamı bilmiyorum.içimde bu istek çok büyük.bana yardımcı olursanız sevınırım.dualarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum...selametle

Kardeşim, kelin merhemi olsa kendi kafasına sürermiş :)
üzgünüm size yardımcı olamayacağım ama bakın ne güzel içinizde bi istek var. Bu istek geçmeden ihşallah kapanırsınız. Dualarım sizinle
sibel.elif

sibel.elif

Yeni Üye · 6 mesaj

......................................
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

Bu bir atasözüdür kardeşim.

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer = Kendi derdine çare bulamayan kişiden aynı durumda olan başkası yardım beklememelidir.

Kardeşim anladığım kadarıyla nişanlınız ile Allah'ın emrinin arasında kalmış durumdasınız. Hangi yolda ilerlemeniz gerektiğini çok iyi biliyorsunuz eminim ki. Sevda ablacım gerekenleri söylemiş Allah razı olsun.
Allah'a emanet olun.
bursaa

bursaa

Üye · 46 mesaj

.............................
sibel.elif

sibel.elif

Yeni Üye · 6 mesaj

.........................................
bursaa

bursaa

Üye · 46 mesaj

............................
sibel.elif

sibel.elif

Yeni Üye · 6 mesaj

.................................
bursaa

bursaa

Üye · 46 mesaj

keşke olsada bize yardımcı olsa.eğer sende bir şeyler örenip bilgi edinebilirsen lütfen burda paylaş kardeş.
sibel.elif

sibel.elif

Yeni Üye · 6 mesaj

tamam kardeş inş.belki bilen kardeşlerimiz vardır burda bizle paylaşırlar.yardım ve dualarınızı bekliyoruz...
bursaa

bursaa

Üye · 46 mesaj

nerdesiniz arkadaşlar....
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

_KAAN_Selamünaleyküm;

KAPANMAK İSTEYİPTE KAPANAMAYAN ARKADAŞLAR

ALLAH için şu anda elimizde imkan varken bunu iyi bir düşünelim. İnsanlar eğer kendi indi mütalaalarını, hocadan hacıdan, anadan-babadan, radyodan, televizyondan duyduklarını, takvim yaprağından okuduklarını, toplumdan ve piyasadan devşirdiklerini kendilerine din kabul ediyorlar ve bununla amel etmeye çalışıyorlarsa, lehviyyatı ve lağviyyatı kendilerine din kabul etmişler demektir.Oyun ve eğlenceyi din kabul etmişler demektir ve ALLAH korusun bu din yarın bizi cennete götürmeyecektir. Yani oyun ve eğlenceyi kendilerine din kabul etmiş insanlardan yarın bu din nasıl kabul edilecektir.Yinede şüphesiz bilen ALLAH celle celaluh'tur şüphesiz.

Öyleyse bizler bile bu şuursuzluk ve gaflet örneği olay üzerinden ALLAH için aklımızı başımıza alıp bir daha düşünelim.Şu anda bizim din diye inandığımız ve yaşadığımız şey gerçekten Kitap ve sünnete dayalı ALLAH dini mi?Yoksa bir yerlerden devşirme bir din mi?Çünkü unutmayalım ki din, kişinin hayat programının tümüdür.Din,kişinin kendisiyle, Rabbiyle ve insanlarla münâsebetlerinin tümünü düzenleyen kanunlar ve kurallar mecmuasıdır.

Tüm bunları düzenlemek için neye ve kime müracaat ediyorsa kişi onun dininde demektir. Öyleyse kimin dininde olduğumuzu, kimin istediği biçimde hareket ettiğimizi, hayatımızı kimin yasaları istikâmetinde düzenlediğimizi iyi düşünelim. Sonunda kimin cennetine gideceğimize, kimin havuzundan içeceğimize iyi karar verelim.

ALLAH celle celaluh cümlemizin hakkında hayırlısını versin.
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.

Ve aleyküm selam..
Gönlünüze bereket..
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Eğer kalbiniz rahatsızsa... yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..
Goldenrose

Goldenrose

Yeni Üye · 0 mesaj

KaLBuN_KeSiR
Eğer kalbiniz rahatsızsa... yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

ah sevgili kardeşim....
keşke istesem. keşke isteyebilsem. dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
GkHnZn

GkHnZn

Üye · 26 mesaj

Hanım kardeşler sadece başörtüsü alıp örtmek Allah katında hiçbirşeydir. Zira başörtüsü bu kadar mübarek birşey olsaydı cennetin baş köşesine rahibeler otururdu.
Asıl önemli mevzu tesettüre girmektir. Bugün başları kapalı topuklu ayakkabı giyen daracık kotlar içinde gezinen birçok hanım kardeş var. Bu yüzden dikkat etmek lazım sadece örtmek değil mesele :)
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

GkHnZnHanım kardeşler sadece başörtüsü alıp örtmek Allah katında hiçbirşeydir. Zira başörtüsü bu kadar mübarek birşey olsaydı cennetin baş köşesine rahibeler otururdu.
Asıl önemli mevzu tesettüre girmektir. Bugün başları kapalı topuklu ayakkabı giyen daracık kotlar içinde gezinen birçok hanım kardeş var. Bu yüzden dikkat etmek lazım sadece örtmek değil mesele :)

Kesinlikle haklısınız kardeşim.
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.