ayşe_28Burcu ablacım bak sözümü tuttum bugün işe kapalı geldim allah izin verdigi sürece bi daha acmam inş seninde dedigin gibi şeytan hala acıl diyor ama burcu abla içimdeki digr ses daha baskın cıkıyor düşünsene burcu abla allahın sevdigi bi kul olmak hayali bile cok güzel bu dünyanın yalan oldunu biliyoruz her şeyin ölümlü oldunuda biliyıoruz onun için şeytanı dinlemicem ne kadar ugraşırsa ugraşsın benimle ben içimden gelen o iyi sesi dinlicem belki alışana kadar biraz zorlk cekerim ama 1-2 haftaya kadar inanıyorum ki herşey yerine oturur burcu abla seninle ve kardeşlerimle burda tanıştıgım için cok mutluyum hepinizi cok seviyorum siteye bi tesadüfl girdim ve sizler gibi iyi insanlar sayesinde kapandım yüce allahım nelere kadir dimi burcu abla allahım sizin amel defterinize bol bol sevap yazar inş burcu abla bumndan sonrada nolur yanımda olun destek olun bana eger yanımda kimse olmazsa o şeytan benimle daha cok ugraşır inş bende manevi huzuru bulurum hepinizi cok seviyorum
canım inan bana cok mutlu oldum. ve kararlılıgına hayran kaldım . bu kararlılıgını şeytan yıkabilirmi bence asla... Bizleri de şeytan nekadar zorladı bir bilsen ama hep o içimizdeki iyi sesi dinledik ö kötü sese hep cok guze bircevap vererek susturduk... Düşünsene Rabbim senden ne kadar hoşnut kaldı senin adına ne kadar sevindi kulum dedi emrime uydu hatasını anladı onun bu hosnutluguna dunyaları verseler değişirmisin o halde içindeki sese hep bunu de sen nedersen de benim Rabbim böyle olmamdan cok mutlu bak ozaman göreceksin nekadar sustracaksın onu.. canım sende söylemişsin bir kac haftaya kadar susar nunn suturmanın bir yoluda meal oku orda cehennmede cekilcek azapları okuyunca insan daha bir sarılıyor dinimize
canım bende senin gibi yüreği tertemiz birinsanla tanısıtıgım için cok mutluyum
şey canım ben sana söz verdim bundan sonraherzaman yanındayım hele hele alışana kadar içinde bulundugun duruma sen yeterki paylaş burdan
canım oguzel duanada koca bir amin diyorum Rabbim seninde bu yaptıgın bu guzel işin sevabını kat kat versin Rabbim seni o guzel huzra kavustursıun canım
bende seni cok seviyorum..