ayşe_28, post: 854833, member: 85239ablacım dedigim gibi en cok zoruma giden bazıgercekleri bilipte uyulamamak yani artık cocuk degilim 19 yaşındayım vede evliyim inş en kısa zamanda kapancam ve sana bu hayırlıhaberi vericem namaz kılarak nasıl huzur buluyosam inş bundada uzurum artar ablacım bide bilmedigim o kadar cok şey varki neresinden başlasam bilmom ve beni ayıplama ama namaz dualarının bazılarını bilmiom bile ezberlemeye calışıyorum bana destek oldu uz allahıma şükürler olsun allah sizden razı olsun sen calışıyonmu ablacım peki evlimisin yaşın heralde 26 iyiki seninle tanıştım allah cıkardı seni karşıma
ablacım ozaman birlikte uygulayalım nedersin ben kendimde bahsedeyim biraz bende cok şeyi bilmiyorum ben kapanalı 3hafta olacak ve bu sitedeki arkadaşlarımın desteğiylle işim cok kolaylaştı bende böyle bir başlık actım elimden geleni yapmaya calışıyorum...
şimdi bende senin gibi bilmiyorumbide benim yaşım 26 daha yeni kapandım daha yeni öğrenmey başladım herşeyi mesala mı Tebbet suresini daha yeni ezberledim nasılmı Rabbim dedim bana yardımcı ol dedim okudum 4 kere biraz aşinalığım vardı daha öncede denemiştim ama bu sefer en önemli desteği arkama aldım Rabbimin desteğiydli inan bana hemencecik ezberledim ertesi gun hemen namazımda okumaya başladım ...seni ayıplarsam ilk öncekendimi ayıplamam lazım dedğilmi bak daha neler neler bilmiyordum ben :) ama cok şükür yavaş yavaş öğreniyorum konut dualarını ezberledim yine namaz kılmaya başladıgımda 3 ay oluyor böylelikle yavş yavaş bilmediklrimiöğreniyorum yeterki sende iste... hadi seninlede başlayalım amailk önce en önemli yerden başlıyalımolurmu Kapananalım iç huzuru elde edelim Rabbim göreceksin hidayetini veriyor... sonrada burdan sureleri ezberleriz ondan sonra bilmediklerimiz konusşuruz burdan olurmu
ha bu arada bende evliyim sınıf öğretmeniyim ama yapmadım mesleğimi...bak canım eşim musade ediyorsa be gerekli koşuuların varsa bence bir abla tavsiyesi kapan biliyormusun eğer bu şartlar varsa sen yapmıyorsangercekten senin için üzülürüm burda ne arkadaşlar tanıdık kimisinin eşi kimisinin ailesi cok karşı cıkyıor :(
canım bak tam senin yaşında burdan tanıdıgım bir kardeşim var trupatislam oda kapanma yolunda her zaman bana haber veriyor ablam böyle yaptım şöyle oldu diye sende onun gibi yapabilirsin bende nerede tıkandıgıgöreyim ona göre elimden ne geldiğince yardım edeyim
bu arada seni korkutan şeytan vesvseyi verende o onu sakın dinleme dinldikce cok zor gelir ve Euzu besmele cek kov onu yanı başından...canımcok uzatttımkusuruma bakma :( yardımedebiliyorsamnemutlu bana