ayşe_28burcu ablacım naber nasılsın kusura bakma internet doayısıyla yazamadım sorun vardı yazdılarını okudum içlernden bilmediklerim kuryes,maun,kevser,tebbet ,felak ,nas bu kadar digerlerini biliyorum şükürler olsun tamam eve gidince kuryes ten baaşlim günde 50 defa okuyayım ne zaman ezberlersem digerine gecerim burcu abla biliyomusun iş yerimdeki herkes cok sevindi patronum dediki seni hep böyle istiyorum digerleride cok yakıştını söyledi ama ben allah rızası için takıyorumburcu abla bişey sormak istiyorum ben namazımı genelde ihlas ve elemtere ile kılıyorum yani hep aynı dualar ve bundan rahatsız oluyorum bu konu hakkında biraz yorum yaparmısın ??ve hani ben senin ilk göz agrılarından degilim ya kıskandım diger arkadaşlarımı :( şaka bi yana hepinizi cooooooooooooook seviyorum
ay canım benim sende benim ilk mutluluğumsun biliyormusun ben bu başlıgı bırakmayı düşündüğümde sen yetiştin hemen ve ilk mutlulugumdun sen ve dedimki devam edeceğim ben namazımdan sonra dualarımda hepRabbime oradan bir kişi bile kapandım diye haber vermesi için dua ettim Rabbimde seni cıkardı karşıma Rabbim senden razı olsun ... onlar ilk göz ağrım olabilir ama seninde bende yerin okadar buyuk ki...kıskanma sakın üzülürüm
ayşem bak ne guzel nadar guzel tepkler aldın başındakki eşarp sana ne kadar yakışmıştır kimbilir keşke seni öyle görebilme imkanımız olsaydı o eşarbın nuru bile yetiyor biliyormusun huzuru zaten hiçbir şeye değişilmez ....Patronunu cok taktir ettim gunumuzde nerde öyle patronlar seni şevklendrdiğii için Rabbim ondan razı olsun... tabikide Rabbimiz bizden hosnut olsun yeter artar ...
canım ihlas elemtere sureleri derken subhaneki ve fatihayı okuyorsun değilmi
eğer sure dersen şuan için bildiğin surelerle kılabilirsin ama şuan için diyorum öğrenebilecek durumumuz varsa hiç zaman kaybetmeden diğer sureleri öğrenirsek namazımız guzelleşir daha anlamlaşır dahada içimize siner ...ama öğrenecek durumumuz yoksa mesala 80 yaşındayızdır ozaman sadecde bir ihlasla bile kılınabiliyor... canım bende bazılarını yeni öğrendim öğrendikc öğrenesi geliyor insanın inan bana onunda tadına doyum olmuyor sonuclta dinimiz için birşeyler yapıyoruz değilmi rabbim bir kolaylk veriyor inan sana
tamam 50 kez oku cok fazla gelirse okuyaman dersen 20 olsun yeterki ezberlemeye calış tamammı canım..
seni cok seviyorum ayşeciğim (ilk mutlulugum) inan bunu sana yüreğimden geldiği için yazdım hayılrı hunler canım