1truepathislam, post: 852028, member: 60391selamun aleykum burcu ablam... nasılsın??? uzun zaman oldu konuşamayalı...en son yazına sanırım cevap yazamamıstım... şimdi fırsatım oldu... ahh gönül isterdi ki sana en müjdeli haberler vermek ama maalesef yine olmuyo olmuyo olmuyo!!! :(
ama cumartesi günü inşallah çarşıya gidip eşarp almak istiyorum ablam belki kurban bayramında kapanmayı düşünüyorum inşallah :) artık fazla geciktirmek istemiyorum... her geçen gün şeytanın odak noktası haline geliyorum :( ablam şey sorcaktım sana ya pantolon üzerine uzun tunik yada kazaklar var onlardan giysem olur mu yada etek mi tercih etmeliyim?? senin de bi önerini almak istedim canım ablam,yardımcı olursan sevinirim :) selametle...
canım kardeşim çok şükür Elhamdulilah iyiyim...canım İnşallh vereceksin o haberi ben buna yürekten inanıyorum olacak yani bak bunlar bile nekadar guzel biliyormusun hani bu üzüntün bile o günün cok yakında geleceğinin habercisi hani nasıl diyeyeyim uzel birşeyin dogum sancıları bunlar... anlatabildimmi bende böyle oldum olmayacak mı acaba diye kendimi yedim bitirdim ne oldu biliyormusun 1 hafta sonra kapandım.. Ama şuda var sakın uzatma bu sancıları bir gün oldu de kurtul kapanamamın verdiği sıkıntıdan...ve sende demişsin hergecen gun şeytan senidahada zorlayacak....ogunlerin sayısını cok az tutki rahata hemen kavuş...
canım gerçek tesettür etek bol bir pardesü renksiz bir eşarp siyah genellikle şeklinde sen yapıyormusun bunu diye sordun diyelim ben henuz ailemi ve kendimi alıştırma aşamasında oldugum için direk öyl başlamadım pantolon tunıklerle başladım ama yakın zamanda alısıp-alıştırıp gercek tesetture geçeceğim canım sen kendini gercek tesetturu yapabileceğine inanıyorsan direk renksiz eşarp vs. başla ama bak bunun sonunda bundan sıkıldım bunaldım demek yok ... oyuzden hangisine kendini hazır hissediyorsan öyle başla derim ben....
canım inşallh faydalı olabilmişimdir ben namazımı kılmak için birazcık yokum
sen yazacak cevabın varsa yada sorun varsa gelince hemen okur cevapalarım oldumu canım
Biliyormusun senden cok umutluyum ben ... adım gibi eminim sen en kısa zamanda başaraaksın o huzura kosacaksın dularımdasın ....