dualarınıza ihtiyacım var
2.474 görüntülenme · 10 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
aleykümselam kardeşim.hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.güzel faydalı ve yararlı paylaşımlarınızı bekliyoruz.
mevlam sıkıntı ve sıkıntılarınızı hayırlısı ile gidersin kardeşim.her türlü büyük yada küçük karşılaştığımız problem yada güzellikler imtihanımızdır.mevlam bunlar karşısında sabrını veren şükür ile karşılayan ve mükafatını alanlardan sizi eylesin.
mevlam yar ve yardımcınız olsun.selam ve dua ile kalın selametle.hayırlı günler.
mevlam sıkıntı ve sıkıntılarınızı hayırlısı ile gidersin kardeşim.her türlü büyük yada küçük karşılaştığımız problem yada güzellikler imtihanımızdır.mevlam bunlar karşısında sabrını veren şükür ile karşılayan ve mükafatını alanlardan sizi eylesin.
mevlam yar ve yardımcınız olsun.selam ve dua ile kalın selametle.hayırlı günler.
S.A.ARAMIZA HOŞ GELDİN.DİLERİM HAKKINDA HAYIRLARA VESİLE OLUR.ALLAH İLMİNİ ARTTIRSIN.DERTLERİNE SIKINTILARINA DERMEN EYLESİN.RESULULLAH S.A.V.GİTTİĞİ YOLDAN GİDEN KULLARINDAN EYLESİN.SİZLERİ HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN.KÖTÜ İNSANLARIN ŞERRİNDEN MUHAFAZA EYLESİN SELAM VE DUA İLE KALIN
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
:G:Gselamün aleyküm asiye benim de adım asiye desene adaşızhoş geldin aramıza
üyeliğin hayırlı olsun:H
üyeliğin hayırlı olsun:H
hoş geldım kardeşim allah her ne sıkıntın varsa yardımcın olsun
rahman ve rahım olan allah senı darda bırakmasın
selam ve dua ile kalınız
rahman ve rahım olan allah senı darda bırakmasın
selam ve dua ile kalınız
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30962-dualariniza-ihtiyacim-var · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- huzur için dualarınıza ihtiyacım var Dua Bölümü 2 cevap
- arkdaşlar dualarınıza ihtiyacım war!!! Tanışma Köşesi 12 cevap
- Dualarınıza ihtiyacım var Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Lütfen çok acil dualarınıza ihtiyacım var.... Dua Listesi 38 cevap
- Sınavlarım İçin Dualarınıza İhtiyacım Var... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- dualarınıza ihtiyacım var nolur hemde çok Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.