dualarınıza ihtiyacım var nolur hemde çok
1.809 görüntülenme · 15 yanıt
vealeyküm selam güzel kardeşim RABBİM tez zamanda ferahlık versin,sıkıntılarınız hafiflesin inşaALLAH RABBİM yar ve yardımcınız olsun güzel kardeşim,her zorluğun ardından bir kolaylık vardır selametle kardeşim...
aleykümselam güzel kardeşim Allah yardımcın olsun
sıkıntın her neyse inşaallah tez zamanda feraha çıkarsın...umarım kötü bir durum yoktur..
inşaallah tekrar aramızda göreceğiz sizi..iyi haberlerinizi bekleriz...
selametle kalın...Allaha emanet olun....
sıkıntın her neyse inşaallah tez zamanda feraha çıkarsın...umarım kötü bir durum yoktur..
inşaallah tekrar aramızda göreceğiz sizi..iyi haberlerinizi bekleriz...
selametle kalın...Allaha emanet olun....
Peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) sıkıntı ve meşakkat olduğunda şu zikri yapardı:
"Halim, Kerim olan Allah'tan başka ilah yoktur. Ben azametli Arş'ın Rabbı olan Allah'ı tesbih(noksanlıklardan tenzih) ederim. Ben yedi göğü Rabbı ve güzel Arş'ın Rabbı olan Allah'ı tesbih ederim."
İnşallah sıkıntına derman bulursun
"Halim, Kerim olan Allah'tan başka ilah yoktur. Ben azametli Arş'ın Rabbı olan Allah'ı tesbih(noksanlıklardan tenzih) ederim. Ben yedi göğü Rabbı ve güzel Arş'ın Rabbı olan Allah'ı tesbih ederim."
İnşallah sıkıntına derman bulursun
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/47013-dualariniza-ihtiyacim-var-nolur-hemde-cok · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- dualarınıza ihtiyacım var nolur hemde çok Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- dualarınıza ihtiyacım var dileğim için nolur dualarınızı eksik etmeyin Dua Bölümü 6 cevap
- dualarınıza ıhtıyacım var nolur bı duada dostum ıcın Nasihatler 10 cevap
- dualarınıza ihtiyacım var lütfennnnnn Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- dualarınıza ihtiyacım var Tanışma Köşesi 17 cevap
- ARKADAŞLAR CUMARTESİ İÇİN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR İlahiler ve Ezgiler 22 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.