Demlikteki Çayı Sakın Atmayın!!!

4.610 görüntülenme · 53 yanıt

Paylaş:
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

can-medine, post: 807020, member: 49515teşekür ederiz paylasım için gercekten cok faydalı bir bilgi

Rica ederim ben teşekkür ederim asıl.....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Sağol kardeşim...
i.beyazit

i.beyazit

Yeni Üye · 5 mesaj

güzel bilgiler icin cok saol kardeş bir bigide benvere bilirmiyim.SİGARA TİRYAKİLERİNİN DİKKATİNE OLSUN.Sigara icen arkadaşlar digrayi biraktiğiniz zaman gunde bir tane kirmizi mor soğan yiyiniz 45 gün donra bakacaksiniz ki vucudunuz da BAĞİMİLİ OLDUĞUNUZ NİKOTİN DİYE BİR ŞEY KALMAYACAK.DENEN MİŞTİR.
i.beyazit

i.beyazit

Yeni Üye · 5 mesaj

SİGARAYİ YENİ BİRAKANLAR GUNDE 300MG kullansin magnezyum yazin internetten araştirin
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

selamünaleyküm ebrucum allah razı olsun kardeşim faydalandık
nuri sezer

nuri sezer

Kıdemli Üye · 191 mesaj

ebru kardeş allah razı olsun.. çok güzel bilgileri havi bir yazı gerçekten.. bu sayede ben de sitemize tekrar girmiş oldum elh. işte böyle demadem girebiliyorum ancak. bu arada dua edin inş. vizelerim yaklaştı çok aşırı stres yüklendim herhalde.....
sürgünsevda

sürgünsevda

Aktif Üye · 70 mesaj

ALLAH razı oLsun....ELinize saglık güzeL payLaşımdı...
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

nuri sezerebru kardeş allah razı olsun.. çok güzel bilgileri havi bir yazı gerçekten.. bu sayede ben de sitemize tekrar girmiş oldum elh. işte böyle demadem girebiliyorum ancak. bu arada dua edin inş. vizelerim yaklaştı çok aşırı stres yüklendim herhalde.....

Allah senden de razı olsun abi.Allah yardımcın olsun cümlemizin inşaallah bende pek foruma giremiyorum rahatsızım ve gün geçtikçe daha çok artıyor Allah yardımcım olsun inş.bunada şükür Allaha emanet ol abi..

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

sürgünsevda, post: 919858, member: 22491ALLAH razı oLsun....ELinize saglık güzeL payLaşımdı...

:a35: Allah sizden de razı olsun teşekkür ederim yorumunuz için. Allah'a emanet olun..

Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

cerennurumselamünaleyküm ebrucum allah razı olsun kardeşim faydalandık

:) Aleyküm Selam ablacığım iyisindir inş.Allah senden de razı olsun..

Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

i.beyazitgüzel bilgiler icin cok saol kardeş bir bigide benvere bilirmiyim.SİGARA TİRYAKİLERİNİN DİKKATİNE OLSUN.Sigara icen arkadaşlar digrayi biraktiğiniz zaman gunde bir tane kirmizi mor soğan yiyiniz 45 gün donra bakacaksiniz ki vucudunuz da BAĞİMİLİ OLDUĞUNUZ NİKOTİN DİYE BİR ŞEY KALMAYACAK.DENEN MİŞTİR.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim annem sigara tiryakisi bunu deneyeceğim ama nasıl olacak bilemiyorum

İslam'a_Dönmek

İslam'a_Dönmek

Üye · 44 mesaj

Vay be ! Öğrendiğim iyi oldu..Teşekkürler..Selam ve Dua ile
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Ne kadar da cok ise yariyormus.. Paylasim Icin Tesekkürler
Alikan

Alikan

Aktif Üye · 57 mesaj

Denemekte faydavar..emeğine sağlık