Zeytin çekirdeklerini sakın atmayın

3.691 görüntülenme · 32 yanıt

Paylaş:
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

Mübarek Üye · 5.741 mesaj

Gastrid, migren, hemoroid ve mide yanmalarından şikayetiniz varsa, bu haber tam size göre...

Midenizde gasrtrit, bağırsak tembelliğine bağlı kabızlık ve buna bağlı olarakta hemeroid ve migren şikayeti çekiyorsanız size çok basit ve ucuz bir tedavi önerimiz var... Zeytin çekirdeği....

Evet, yanlış duymadınız... Her sabah kahvaltıda tükettiğimiz zeytinlerin çekirdeği araştırmalara göre tam bir şifa deposu... Zeytinin etli kısmını yedikten sonra, çıkarttığınız zeytin çekirdeklerini -hap yutar gibi- suyla yutmanızın yaratları sayılamayacak kadar çok...

Midenin öz suyunda parçalanıp, saf zeytin yağına dönüşen çekirdek, gastritten-ülsere, mide yanmalarından-hemoroide kadar bir çok hastalığa deva oluyor. Hem de bu yan etkisiz yöntemde sayı sınırlaması da yok...

İşte bu dertlerden muzdarip hastalara yan etkisiz ve ucuz bir tedavi yöntemi...

Deneyin, farkı fark edin...

Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

Gülüşü Yaralı, post: 1006992, member: 97590

Gastrid, migren, hemoroid ve mide yanmalarından şikayetiniz varsa, bu haber tam size göre...

Midenizde gasrtrit, bağırsak tembelliğine bağlı kabızlık ve buna bağlı olarakta hemeroid ve migren şikayeti çekiyorsanız size çok basit ve ucuz bir tedavi önerimiz var... Zeytin çekirdeği....

Evet, yanlış duymadınız... Her sabah kahvaltıda tükettiğimiz zeytinlerin çekirdeği araştırmalara göre tam bir şifa deposu... Zeytinin etli kısmını yedikten sonra, çıkarttığınız zeytin çekirdeklerini -hap yutar gibi- suyla yutmanızın yaratları sayılamayacak kadar çok...

Midenin öz suyunda parçalanıp, saf zeytin yağına dönüşen çekirdek, gastritten-ülsere, mide yanmalarından-hemoroide kadar bir çok hastalığa deva oluyor. Hem de bu yan etkisiz yöntemde sayı sınırlaması da yok...

İşte bu dertlerden muzdarip hastalara yan etkisiz ve ucuz bir tedavi yöntemi...

Deneyin, farkı fark edin...

Bilgi için sağolun Gülüşü Yaralı kardeşim.
Şimdi ara sıra başım ağrıdğında Zeytin Çekirdeklerini yutarsam bir şey olmaz değilmi. :)
Bi deniyelim bakalım.
Emeklerinize sağlık kardeşim,
Allah'a emanet olun.

Allah Kuran'da şöyle buyurmuştur:

"Görmüyor musunuz ki, şüphesiz Allah, göklerde ve yerde olanları emrinize amade kılmış, açık ve gizli sizin üzerinizdeki nimetlerini genişletip-tamamlamıştır..." (Lokman Suresi, 20)

İman eden bir insan hastalandığında, şifa vermesi için Allah'a dua eder. Bu duanın devamı ve fiili bir şekli olarak doktora gider. İlaç kullanmaya başlar.

Ancak kesinlikle şifanın Allah'tan geldiğini unutmaz.
Bu gerçek hakkında, Kuran'da Hz. İbrahim’in şöyle dediği bildirilmiştir:

"Ki beni yaratan ve bana hidayet veren O'dur; bana yediren ve içiren O'dur; hastalandığım zaman bana şifa veren O'dur; beni öldürecek, sonra diriltecek olan da O'dur." (Şuara Suresi, 78-81)

Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

Delete, post: 1007106, member: 89826Bilgi için sağolun Gülüşü Yaralı kardeşim.
Şimdi ara sıra başım ağrıdğında Zeytin Çekirdeklerini yutarsam bir şey olmaz değilmi. :)
Bi deniyelim bakalım.
Emeklerinize sağlık kardeşim,
Allah'a emanet olun.

Allah Kuran'da şöyle buyurmuştur:

"Görmüyor musunuz ki, şüphesiz Allah, göklerde ve yerde olanları emrinize amade kılmış, açık ve gizli sizin üzerinizdeki nimetlerini genişletip-tamamlamıştır..." (Lokman Suresi, 20)

İman eden bir insan hastalandığında, şifa vermesi için Allah'a dua eder. Bu duanın devamı ve fiili bir şekli olarak doktora gider. İlaç kullanmaya başlar.

Ancak kesinlikle şifanın Allah'tan geldiğini unutmaz.
Bu gerçek hakkında, Kuran'da Hz. İbrahim’in şöyle dediği bildirilmiştir:

"Ki beni yaratan ve bana hidayet veren O'dur; bana yediren ve içiren O'dur; hastalandığım zaman bana şifa veren O'dur; beni öldürecek, sonra diriltecek olan da O'dur." (Şuara Suresi, 78-81)

Rabbimin yarattığı doğal birşey olduğundan korkmadan denenebilir diye düşünüyorum... insan katkısı yok nede olsa :)

bu arada bilgi katkıların için çok çok sağol .. evet mutlaka ve mutlaka Allahın izni ile vesiledir herşey .. bunu böyle düşünmeye çok önem veriyorum... :a07:
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

Allah razı olsun kardeşim deneyelim bakalım
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

S.A allah razı olsun kardeşim
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

cümlemizden kardeşlerim B)

bu arada bi çok kişi biliormuş bunu .. öğretmen bir ablam var oda bugün söyledi ben yutabildikçe yutuyorum diye..

.
Delete

Delete

Gülüşü Yaralı, post: 1008261, member: 95670cümlemizden kardeşlerim B)

bu arada bi çok kişi biliormuş bunu .. öğretmen bir ablam var oda bugün söyledi ben yutabildikçe yutuyorum diye..

.

Bu arada ben daha denemedim kardeşim :) Deniyecem İnşaALLAH. Tekrar teşekkürler kardeşim.
Ahmed_1907

Ahmed_1907

Mübarek Üye · 992 mesaj

allah razı olsun emeğine sağlık..
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
NUR__

NUR__

Kıdemli Üye · 325 mesaj

Bende duymuştum bunu, teşekkürler...
acmiyy

acmiyy

Kıdemli Üye · 121 mesaj

Rabbimiz her seyi ne kadar guzel yaratmis fakat bizler once dua edip daha sonra onu kimin verdigini unutuyoruz... sizin emeginize saglik selam ve dua ile ...
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

ALLAH razı olsun kardeşim tam bana göreymiş:)midemde gastrit vardı hemen denemeliyim ALLAH a emanettt
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

ben daha önce duymamıştım güzel bir bilgi aklımda bulunsun saol kardeşim....
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

hiç duymamıştım teşekkürler.
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

evet güzel bir bilgi allah razı olsun kardeşim bende birşey paylaşmak istiyorum zeytin çekirdeklerinn içinde ayet'el kürsi yazılıymış bu yüzden efendimiz zeytin çekirdeklerinin çöpe atılmasını yasaklamış toprağa gömülmesini tavsiye etmiştir
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

cümlemizden kardeşlerim... B)

bu arada delete kardeşim sana denedin demedim ki zaten :D:a21::a32:

Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

allah razı olsun
emeğine sağlık
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
beyza3

beyza3

Aktif Üye · 50 mesaj

Bende dün bir gazetede ortalıkta dolaşan zeytin çekirdeği ile ilgili maildeki bilgilerin gerçek olmadığını ve zeytin çedirdeğinin yararı olmadığını, hatta bağırsaklara zarar bile verebileceğini okudum
Şimdi hangisine inanacağız???
Şaşırdım
Delete

Delete

beyza3Bende dün bir gazetede ortalıkta dolaşan zeytin çekirdeği ile ilgili maildeki bilgilerin gerçek olmadığını ve zeytin çedirdeğinin yararı olmadığını, hatta bağırsaklara zarar bile verebileceğini okudum
Şimdi hangisine inanacağız???
Şaşırdım

Acaba şimdi hangi bilgi doğru, ben de şaşırdım kardeşim, :]
Bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim, :)
Bu arada daha yutmamıştım zeytin çekirdeklerini.
:K
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Deneyen varmı peki:a21:
Gülüşü Yaralı

Gülüşü Yaralı

Delete

Bu arada daha yutmamıştım zeytin çekirdeklerini.
:K

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.