Demlikteki Çayı Sakın Atmayın!!!

4.610 görüntülenme · 53 yanıt

Paylaş:
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

rüyam3, post: 796601, member: 23857Allah c.c. iyiliğini versin Ebru :a21: ben şimdi ne yapsam annem çayı kaçak çayla karıştırıyor:a10:

ee o zaman da kaçak çayın kaçak etkilerini görürsünüz ablacığım :D

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
HiLaL-i_AhmeR

HiLaL-i_AhmeR

Kıdemli Üye · 136 mesaj

SelamunAleykum Allah Razı Olsun harika bilgiler ya tabi ben yapmam galiba o ayrı ama ileride yaparım inşallah kendi evimde =)
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

HiLaL-i_AhmeR, post: 796615, member: 59734SelamunAleykum Allah Razı Olsun harika bilgiler ya tabi ben yapmam galiba o ayrı ama ileride yaparım inşallah kendi evimde =)

Ve Aleyküm Selam Allah sizdende razı olsun :) inşaallah....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
olunlu71

olunlu71

Üye · 44 mesaj

Faydalı bilgilerin için ALLAH razı olsun kardeşim.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

...

...

€bru;796227:) abi ben nerdeyse hepsini denemiş bir insanım emin olabilirsiniz gerçekten faydası oluyor ama dikkat edin kaçak çay olmasın :D

Kaçak çayı sevmem zaten...:a26:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

olunlu71, post: 796676, member: 52109Faydalı bilgilerin için ALLAH razı olsun kardeşim.

Sağolun teşekkür ederim Allah sizlerden de razı olsun.

Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

mavci, post: 796681, member: 81912Kaçak çayı sevmem zaten...:a26:

Adı üstünde kaçak ama mavci abi düşünsene kaçak çay kullanıyormuşsun saçlarına yarısı mat yarısı ışıl ışıl :a21: :a21:

nuri sezer

nuri sezer

Kıdemli Üye · 191 mesaj

allah razı olsun ebru kardeş ama insan bunu biraz daha önce yazardı.......
teravihlerde boğaz ağrısından kurtulurduk ama gerçekten çok nafi bir paylaşım. rabbim emeğinizin mükafatını ebedi cennette ebedi saadetle verir inşaallah....... meassselame
haticeislam

haticeislam

Kıdemli Üye · 407 mesaj

çok güzel paylaşim Allah razı olsun dua ii
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

nuri sezer, post: 796863, member: 86915allah razı olsun ebru kardeş ama insan bunu biraz daha önce yazardı.......
teravihlerde boğaz ağrısından kurtulurduk ama gerçekten çok nafi bir paylaşım. rabbim emeğinizin mükafatını ebedi cennette ebedi saadetle verir inşaallah....... meassselame

ooo abim Allah senden de razı olsun ne güzel dua böyle inşaallah amin inşaallah Bayramın mübarek olsun.

Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

haticeislam, post: 796869, member: 87404çok güzel paylaşim Allah razı olsun dua ii

Allah sizdende razı olsun abla Bayramınız mübarek olsun.

asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

çok güzel bir paylaşım teşekkürler...
Herşeyi ALLAH için yap....!
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

asos1907, post: 797692, member: 54443çok güzel bir paylaşım teşekkürler...

Önemli değil ben teşekkür ederim hayırlı Bayramlar...:H

CANAN25

CANAN25

Kıdemli Üye · 294 mesaj

ne kadar çok faydası varmış yeni öğrendim. Paylaşımın için çok sağol
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

ellerinize sağlık
bende bir yerden bulup yazmıştım bunları
sizde burda paylaşmışsınız çok güzel..selamlar
sevgi-gülü

sevgi-gülü

Aktif Üye · 89 mesaj

kacak cay olmazsa ben yapamicim demektir,biz burda sadece ondan icebiliyoz cünki.bana 1tutam yollayinda deneyeyim hehe tesekkürler paylasimin icin
can-medine

can-medine

Kıdemli Üye · 120 mesaj

teşekür ederiz paylasım için gercekten cok faydalı bir bilgi
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

CANAN25, post: 805785, member: 58484ne kadar çok faydası varmış yeni öğrendim. Paylaşımın için çok sağol

Amaç bu zaten öğrenmişseniz amacımıza ulaşmışız demektir.:a26:

Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

gülsengül, post: 805794, member: 49515ellerinize sağlık
bende bir yerden bulup yazmıştım bunları
sizde burda paylaşmışsınız çok güzel..selamlar

Afiyet bal şeker olsun :D

Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

sevgi-gülü, post: 806091, member: 74504kacak cay olmazsa ben yapamicim demektir,biz burda sadece ondan icebiliyoz cünki.bana 1tutam yollayinda deneyeyim hehe tesekkürler paylasimin icin

OLur hemen emrinizde hangi marka olsun????

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.