bana yardımcı olabilirmisiniz....
1.021 görüntülenme · 7 yanıt
s.a hayırlı cumalar...benim bi konuda yardıma ihtiyacım var.11 yaşında bir kız kardeşim var yaşıtlarına göre biraz hırçın en çokta anneme karşı.doktora götürdük ama bi problemi olmadığını söyledi sadece anneme biraz fazla bağlı.ben psikolojisini fazla etkilemeden kendisini toparlamasını istiyorum,bu konuda kur'an-ı kerimden okuyabilicğim bir sure ya da bi dua var mı?yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum...hayırlı günler
Bir gün Dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp,'Benim büyük bir derdim var!'deme..Derdine dönüp'Benim büyük bir Rabbim var!'de......
Ve aleyküm selam kardeşim...sana yardımcı olabilmek isterdim ama malesef bu konuda hiçbir fikrim yok ...Allah yardımcın olsun , kardeşini de hırçınlıktan uzak eylesin...( Amin! )
Hayırlı ve bereketli günler...
Hayırlı ve bereketli günler...
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
selamün aleyküm cumanız mübarek olsun YA MUKİT ismi şerifini boş bir bardak içine oku daha sonra yarım su doldur kardeşine içir bunu 40 gün yap ALLAHIN CC izniyle yavaş yavaş düzelecek bende bazen kendi çocuklarıma okuyorum RABBİM CC şifasını versin inşallah
selamun aleyküm kardeşim.rabbim yardımcınız olsun benim de bir önerim var kardeşin için bol bol sekine duasını oku kardeş.rabbim hayırlara vesile kılsın.
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
dinci, post: 771818, member: 59734selamün aleyküm cumanız mübarek olsun YA MUKİT ismi şerifini boş bir bardak içine oku daha sonra yarım su doldur kardeşine içir bunu 40 gün yap ALLAHIN CC izniyle yavaş yavaş düzelecek bende bazen kendi çocuklarıma okuyorum RABBİM CC şifasını versin inşallah
ve a.s sizinde cumanız mübarek olsun.bu ismi şerifi kaç defa okumam gerekiyor?
Bir gün Dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp,'Benim büyük bir derdim var!'deme..Derdine dönüp'Benim büyük bir Rabbim var!'de......
hayal_8100, post: 771829, member: 81442selamun aleyküm kardeşim.rabbim yardımcınız olsun benim de bir önerim var kardeşin için bol bol sekine duasını oku kardeş.rabbim hayırlara vesile kılsın.
ve a.s kardeşim önerin için Allah razı olsun bu duayı nerde bulabilirim?
nursah, post: 771832, member: 13352ve a.s sizinde cumanız mübarek olsun.bu ismi şerifi kaç defa okumam gerekiyor?
7 defa okuyup boş bir bardağa üflüyorsun sonra o bardağı hiç bekletmeden içini su doldurup hepsini kardeşine içir ALLAH CC hayırlı şifalar versin
S.a.kardeşim sekine duasi büyük cevşende var bi oturuşta 19 defa okuman gerekiyor niyet edip.zaten kisa bir dua 20 dakikani ancak alir kardeşim rabbim şifa versin
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40557-bana-yardimci-olabilirmisiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kitap,arıyorum yardımcı olabilirmisiniz.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- yardımcı olabilirmisiniz? Fıkıh ve Akaîd 8 cevap
- Bir Hristiyan Müslüman Olmak İstiyor ; Yardımcı olabilirmisiniz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- Allah rızası için Bana yardımcı olur musunuz kardeşlerim ... Dini sohbet 12 cevap
- lütfen yardımcı olun bana Dini sohbet 21 cevap
- lütfen yardımcı olurmusunuz bana:( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.