selam aleykum kardeşlerim bana yardımcı olurmusunuz ne olur :(
1.704 görüntülenme · 4 yanıt
Aleyküm selam :)
Bildiğim kadarı ile ilahiyat fakultesinde arapça 0 dan öğretiliyor :)
bence önce kazan çünkü arapça öğrenecem diye ygs ye hazırlanamazsın ygs sınavından sonra arapça kursuna gidersen çok iyi olur :) konyada belediyenin kursları var ama tabi her ilde uygun fiyatada bulmak zordur :)
Bildiğim kadarı ile ilahiyat fakultesinde arapça 0 dan öğretiliyor :)
bence önce kazan çünkü arapça öğrenecem diye ygs ye hazırlanamazsın ygs sınavından sonra arapça kursuna gidersen çok iyi olur :) konyada belediyenin kursları var ama tabi her ilde uygun fiyatada bulmak zordur :)
İnsan beğenmez.
kursa gidersen temel bir bilgi almış olursun zaten harfleri çok iyi tanıyorsundur öğrenmen zor olmaz heralde yani sınıfta kalacak derecede olmaz diye düşünüyorum ama bi kursa gidip öğrenirsen büt e de kalmazsın :) imam hatip mezunu olup büte kalan akrabalarım var :)
şunuda belirtmek isterim ben bunları yazıyorum ama ilahiyat yada imam hatip lisesi okumuyorum :)
şunuda belirtmek isterim ben bunları yazıyorum ama ilahiyat yada imam hatip lisesi okumuyorum :)
İnsan beğenmez.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/83406-selam-aleykum-kardeslerim-bana-yardimci-olurmusunuz-ne-olur · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bana menzil tarikatı hakkında yardımcı olurmusunuz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- lütfen yardımcı olurmusunuz bana:( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- bana yardımcı olurmusunuz Dini sohbet 2 cevap
- Allah rızası için Bana yardımcı olur musunuz kardeşlerim ... Dini sohbet 12 cevap
- Kur'an bilen kardeşlerim bana yardimci olurmusunuz. Kuran-ı Kerim 40 cevap
- Yardımcı olurmusunuz??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.